reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anula alimenty mogę dostać dopiero po rozwodzie którego jeszcze nie mam i pewnie nie prędko dostanę:-( ja wiem ze mogę pracy poszukać. W tej chwili jestem na zwolnieniu, umowę mam do końca października i na bank mi jej nie przedłuża za chorobowe:-( ale mi 400 zł gdzie na samo zwolnienie w miesiącu bo przecież państwowo Ci nikt Nie da:-( zostaje mi 380 zł i co mam z nimi robić zazwyczaj sama nie wiem. Teraz to już jestem ugotowana. Jestem zależna tylko finansowo od niego bo co bym dziecku jeść dała? AS MIESZKANIE PO BABCI BYŁO I JEST ALE SKĄD JA SOBIE WEZMĘ NA OPAŁ? Żeby się ogrzać zimą? :-( kochana masakra. A opłaty za co zrobię? Musiałabym się w długi pogłębiać znów bardziej jeszcze:-:)-:)-( nie mam ochoty na nic dziewczyny naprawdę, odechciewa się żyć :-:)-:)-( dziękuję Wam za tak mile słowa i za to ze jesteście ze mna kobietki:-) teraz jeszcze do 28 września 70 zł muszę zapłacić do szkoły:-( bo na komitet to kiedy będę miała to wpłace. No ale co teraz zrobię? Zostawił mi 60 zł dla dziecka na cały tydzień na jedzenie:-( wyobrażacie to sobie? To przecież jest śmiech:-) kup dziecku coś na kanapkę, bułki cały tydzień coś słodkiego na deser:-) i jeszcze obiady gotuj cały tydzień:-( no ku:-) :-) :-) rozwała mnie to wszystko:-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anula alimenty mogę dostać dopiero po rozwodzie którego jeszcze nie mam i pewnie nie prędko dostanę:-( ja wiem ze mogę pracy poszukać. W tej chwili jestem na zwolnieniu, umowę mam do końca października i na bank mi jej nie przedłuża za chorobowe:-( ale mi 400 zł gdzie na samo zwolnienie w miesiącu bo przecież państwowo Ci nikt Nie da:-( zostaje mi 380 zł i co mam z nimi robić zazwyczaj sama nie wiem. Teraz to już jestem ugotowana. Jestem zależna tylko finansowo od niego bo co bym dziecku jeść dała? AS MIESZKANIE PO BABCI BYŁO I JEST ALE SKĄD JA SOBIE WEZMĘ NA OPAŁ? Żeby się ogrzać zimą? :-( kochana masakra. A opłaty za co zrobię? Musiałabym się w długi pogłębiać znów bardziej jeszcze:-:)-:)-( nie mam ochoty na nic dziewczyny naprawdę, odechciewa się żyć :-:)-:)-( dziękuję Wam za tak mile słowa i za to ze jesteście ze mna kobietki:-) teraz jeszcze do 28 września 70 zł muszę zapłacić do szkoły:-( bo na komitet to kiedy będę miała to wpłace. No ale co teraz zrobię? Zostawił mi 60 zł dla dziecka na cały tydzień na jedzenie:-( wyobrażacie to sobie? To przecież jest śmiech:-) kup dziecku coś na kanapkę, bułki cały tydzień coś słodkiego na deser:-) i jeszcze obiady gotuj cały tydzień:-( no ku:-) :-) :-) rozwała mnie to wszystko:-:)-:)-(

o kużwa, chyba zarty sobie robi :crazy::szok::no:

No widzisz Kochana jak ja mam. Siedzę tak i myślę i naprawdę chyba wyjde stąd bo przecież bez sensu jest to żebym tu siedziała. Teściowa powiedziała ze ja sobie wyolbrzymiam bo oczywiście synusiowi wierzy:-( no ku jaja sobie robią całkowicie. Jeszcze ta mówi ze można spokojnie wyżyć cały tydzień w dwie osoby za 60 zł. Ale nie wzięła pod uwagę tego, ze ja muszę zapłacić na ubezpieczenie i składkę i na książkę. Bo przecież będzie palcami wytykany. A wogule to chłopaki dostaną prezent a on będzie patrzył jak sierota. Dziewczyny tak mnie boli czy kluje i piecze w klatce piersiowej ze aż powietrza złapać nie mogę:-( przepraszam ze Wam tak ciągle o tym pisze ale nie mam komu się wyzalic nie mam do kogo iść po poradę, po pomoc. Już sama nie wiem co się ze mną znowu dzieje:-:)-:)-(

anulaaa jak Wam minął babski dzien z dziewcyznami? Palowałyscie paznokcie i chodziłyscie w szpilkach przed lustrem:)

witaj lena, kope lat:] Jak Gaja? Jak w pracy?

Aleksia
no 60 złoty?! No ciekawe za ile on tam zyje?! Ah szkoda słow normalnie, i nic sie nie przejmuj ze nam o tym piszesz, po to tu jestesmy. A tak jak lena pisze, twarda z Ciebie babka, musisz cos wymyslic, pomozemy Cie wpasc na jakis konkretny pomysł, musisz chyba tylko bardziej uwierzyc w siebie, uwierzyc ze dasz rade, wiem ze to trudno bo my tu gadu gadu, wspieramy cie ale przeciez my jestesmy tu, kazda w swoim domu siedzi i wesprzec fizycznie nie moze, dlatego jest o wiele ciezej, ale zrobimy co bedzie trzeba, tylko pomysł trzeba miec i wiary wiecej.

A u nas dzisiaj ładny zień, pogoda ładna to korzystalismy poki słonce jest. Pojechalismy do naszego opolskiego zoo pokazac Otusiowi zwierzatka. Od 14 do 17:30 chodzilismy tam, jakas kawka po drodze i ciacho. Potem zostawilismy małego z mamą i pojechalismy na motorze nad jeziorko turawskie. Polezelismy na placy troszkę, romantycznie popatrzelismy w niebo i wrócilismy do domu o 20:00 wykąpac Otka i teraz siedze i nadrabiam neta. Bb, poczta, nk itd. Dobrej nocki kobietki!

Gimpelka a jak Cię znajdę na nk? Jesteś u As w znajomych może? Wysłałabym Ci zaproszenie:-):-):-) dziękuję Kochana za wsparcie:-) a ja siedzę i myślę i nic mi do głowy nie przychodzi. Chciałam zadzwonić do As ale mam 0 na koncie:-( a nie mam pojęcia jaki mój numer:-:)-:)-( oj chyba wogule oka nie zmroze w nocy coś mi się zdaje:-:)-:)-(

Aleksia - trza cos wymyslec, bo Ty kobito nie dasz rady tak dalej.:-( Szkoda Igorka :-(
Najgorzej to byc uzalezniona od faceta, wiem o czym pisze, wiec.....:tak:
Czemu takie zycie jest popieprz.... bu.....
W razie czego ja tez jestem na nk i na fejsie. Trzymaj sie Kochana!

reklama
Asieńka to znajdź mnie u As. Jestem aleksandra olusia olunia olcia sołtysik żółtek. Bo ja w telefonie raczej nie dam rady:-) Asieńka wyslalam Ci zaproszenie na nk:-) AGULEK dziękuję.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry