reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AS ogromne gartulacje;)

Aleksia...czytałam Twoje posty i łzy płynęły mi po policzkach:(Straszne to co przechodzisz....masakra chciałabym Cie pocieszyć...ale na nic moje pociechy bo i tak rozum wie swoje...a serce podpowiada swoje!!!Szkoda, że az tak bardzo jestes uzalezniona od niego!!!Ale masz juz duzego synka i własnie teraz przed Tobą świat stoi otworem!!Więc głowa do góry...pokaż Panu X na co Cię stać!
Jesteś silna, inteligentna, ponętna......ogólnie fajna babka więc Uwierz w siebie!Czasami trzeba pomyśleć nie ten to będzie inny.....ale wiem wiem...serce kocha i tutaj sęk....chyba, że rzeczywiście jest odwrotnie...Ja bym zapytała tylko po co chiał uwiecznic te chwile z ta laifuryndą na tych zdjęciach....nie ma sumienia facet...ale musi też być pewny, że nie odejdziesz...no i niestety te sytuacje mogą się powtórzyć....zabraniał Ci wszystkiego bo był w konfrontacji z Twoim istnieniem, robił coś złego wiedząc bardzo dobrze o tym....a Tobie zabraniał bo bał się ze mozesz Ty powtórzyc to co on wyprawiał!!
Także Trzymaj się Cieplutko i nie poddaj się!Ja wierzęw Ciebie jak nikt inny!

Witajcie!:-)
Dzisiaj umowilam sie na plac zabaw z kumpelka i jej 3 letnim synkiem. Obiad zrobiony, dzisiaj rosolek serwuje rodzince. Malego usypia tatus a ja zaraz zabierac sie za prostowanko i malowanko.;-)
anulaaa - milej przedszkolnej niedzielki z maluchami :-D Dzieki za przepisik, musze kiedys go wyprobowac!:tak:
krolcia - przyjemnej leniwej niedzielki!:-D

reklama
Do góry