reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie ponownie!
Zaraz biore sie za prasowanka, ach jak mi sie nie chce. :no:
Dzisiaj robilam
Rogaliki ziemniaczane z marmoladą
i powiem Wam, ze pychota wyszla!:tak: Zaraz Ci Aleksia wysle kilka na oslodzenie i poprawe humorku. Jestem z Tobą. Wierze z calego serca, ze zaswieci dla Ciebie kiedys sloneczko i bedziesz mega szczesliwa!
No coz facet to swinia i tak to wlasnie z zyciu jest.:szok:

reklama
As a powiedz mi jak to było u ciebie z okresem w czasie brania tabletek ja zaczęłam teraz 3 opakowanie ale po drugim jak miałam miec okres to tylko 2 dni i tak trochę.I nie wiem czy to normalne w poprzedni miesiąc było normalnie 7 dni a teraz tak dziwnie

as dzieki za wytłumaczenie:)
aleksia troche mnie zdziwiło jak przeczytałam ze mąz Ci sie tłumaczył z tych zdjeć, bo ja miałam całkieminny obraz Twojego meża. Wczesniej nie było mnie na forum jak lezałas z gorączką i jak sie działo to wszystko o czym pisałas kiedys, a teraz opisujesz sytuację z grubsza i ja miałam taki obraz, ze on jest mezem tyranem i jak wraca na weekend to sie nie odzywa do Ciebie, rzuca Ci rzeczy do prania i wychodzi do kolegów na piwo. Jak wraca to ma o wszystko pretensję, drze sie, nie pozwala dotykac komputera, jesc, spac, oddychac itd Że taki naprawdę ogropny facet. Nigdy bym nieprzypuszczała ze bedzie Ci sie tłumaczył ze zdjęć z jakas kobietą. Teraz mam całkiem inny pbraz i.. i tak nic nie wiem:) Ale to nie zmienia faltu,. ze i tak powinnas go zostawic. Igorkowi na pewno bedzie lepiej jak bedziesz sama i usmiechnieta niz z tatą ale smutna. Poza tym jak nie bedziecie razem to maz i tak bedzie mógł odwiedzac syna w tygodniu i wyjdzie na to samo jak teraz, tyle samo bedzie go widział, wiec moze faktycznie zastanów sie nad tym co radza dziewcyzny i zostaw go. Ahh ale ty nie mas zpracy i kasy przeciez... a no i wszystko zaczna sie od poczatku:(...

wiktoria i co zrobił bobaska?:]

Gimpelka nie chodzi do kolegów, nie pije wogule alkocholu i dlatego taki jest. Nie mogę mieć koleżanek itd. Do komputera też nie. A tłumaczył się tylko dlatego ze ostatnio chciał być bardzo dobry a jak się okazało to cały czas mnie oszukiwał i w konia robił. Nie no ja dziewczyny nie dam rady sama:-( nawet nie ma mowy żebym utrzymała siebie i Igora:-( nawet nie będę miała mu co dać jeść:-( znowu mam dola na maxa:-(

Witam niedzielnie z kawką i zapraszam na szarlotke :-)ostatni kawałek mam chyba dziś upieke znowu tak dziewczynom smakowała ze zjadły wczoraj prawie całą blache ;-)

Aleksia ale alimenty dostaniesz na Igorka jest już duży więc mogłabyś poszukać pracy, z tego co wywnioskowałam mieszkasz u teściów??

Wiktoria ja też miałam taki okres przy tabletkach a teraz przy wkładce nie mam prawie wcale wkładki mi starczają bo to raczej plamienia ;-)
Asienka też lubię rogaliczki takie tylko ja przeważnie drożdzowe robię a dokładnie te, rozpływają się w ustach
WYŚMIENITE ROGALIKI DROŻDŻOWE Z MARMOLADĄ - MojeGotowanie.pl - Walentynki - WYŚMIENITE ROGALIKI DROŻDŻOWE Z MARMOLADĄ

A ja dziś obiecałam koleżance, że wezmę jej dziewczynki więc robię szybko obiadek i zmykam po nie znowu będzie małe przedszkole :-)

reklama
Hej.
As piękny przyrost bety:tak:! Gratuluję!
Aleksia trzymam &&&&& za Ciebie.

Daniel już coraz lepiej. Kataru już prawie nie ma. Wczoraj byłam ze starszakiem w familyparku, wybawił się dzieciak za wszystkie czasy:-D! He he. Dziś dzień lenia sobie robię:-p, bo m wieczorem do pracy wyjeżdża i znowu trzeba będzie być na pełnych obrotach.

Do góry