reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

as na pewno wszystko będzie ok a truskawk mniam...
Asienka u nas ze śliniakami podobnie więc wiem o czym mówisz:-D
aleksia współczuje i weź go olej tylko mogę sie domyślać co on znowu wywinął.robienie czegoś dla dziecka wcale nie jest takie wspaniałe tylko sztuczne a dziecko prędzej czy później odczuje to.z reszta to twoja sprawa

m jeszcze w pracy a u nas była moja przyjaciółka ze swoim bratankiem chłopcy sie nawet razem bawili a jest między nimi rok różnicy;-)

reklama
As napisze Ci na naszej klasie szczegóły:-( a nawywijal:-( znalazłam zdjęcia jakiejś lafiryndy z nim razem:-:)-:)-( nie to ze szukałam tylko poprosił mnie abym mu przepisała trzy strony zeszytu z angielskiego bo chodzi na kurs z pracy i szukałam w mecie określenia pewnego i przez przypadek weszłam w dokumenty. Otworzył się pen drive no i już nie pamiętam co było potem:-:)-:)-( nogi mi się ugiely, serce zaczęło mocniej bić:-( to koniec:-( powiedział ze to kolegi:-( acha akurat:-:)-( koniec koniec koniec. Tylko co dalej ze mną? Z Igorem?

aleksia ja uważam ze już dawno powinnas go olać.
najlepiej powiedziec że kolegi.. ehe.. jakoś nie wierzę...:sorry:
co z Tobą i Igim?? napewno sob ie poroadzicie..
i teraz powinnaś być silną babką bo jesli nie to on to będzie ciągle wykorzystywał
i powiem Ci szczerze choć wiem że to nie będzie miłe
ale on cię wykorzystuje i traktuje jak jakąś zabawkę co jak mus ie znudzi to walnie w kąt i robi co chce
a jak nie ma już co robić to wraca do Ciebie i udaje kochanego mężulka..
i późńiej znowu ma cię w dupie bo znalazł lepszy obiekt zainteresowań..
jak będzie jakaś chciała na stałe to Ciebie zostawi jak kiedyś i powie że takiej to nie potrzebuje a Ty będziesz płakać i będziesz w takim dołku że nawet nie chcę sobie tego wyobrażać..

po tym co zrobił kiedyś powinien przy Tobioe skakać na palcach i Ci przede wszytstkim udowodnić że chce być z Tobą a nie takie tam jego zachowanie gówniarskie..
mi to się wcale ten facet nie podoba...
wybacz ale taka jest prawda...
więcej siły i wiary w siebie kobieto:tak:

Vikamcia on się tłumaczy ze to są stare zdjęcia poprzednie itd:-( nosz kutwa jego mac dopiero mówił ze wcześniej nic nie było i żartował sobie a teraz mówi ze stare jak data jest z 8 września:-:)-( myśli ze ja jakaś głupia jestem. Zabije hu:-):-) dzisiaj na śnie normalnie bo już mnie wykończy no:-:)-:)-(. Dziewczyny bądźcie ze mną proszę Was bo chyba zwariuje.

Ja się tylko witam,
poczytałam co z grubsza i skrobnę parę słów. Jeśli chodzi o orzechy do prania, to najlepiej samemu spróbować. Jak już widziałyście na all można kupić niewielką ilość i spróbować. Muszę spróbować dodać sody do prania i sprawdzić jak działa.
Miłego wieczorka Mamuśki, spokojnej nocki!

Ja wróciłam z placu ale dziś miałam dzień sprzątania tyleee... i szarlotke upiekłam :-)

Aleksia bidulko nie męcz się już dłużej,nie wiem czy Ci się chce jeść ale zostawiłam Ci największy kawałek i bitej śmietanki dodam na gorąco pychotka ;-)
A o twoim się nie wypowiadam bo mi nie wolno ale ja bym takiego już dawno kopnęła w najpiękniejsze 4 literki świata ...
Ciesz się, że masz jedno dziecko bo z jednym zawsze się da rade ;-)
I uwierzysz w końcu że Ty dziecku nie robisz dobrze widząc Ciebie w takim stanie nigdy mu nie będzie dobrze, a jeśli rodzice będą mieszkać osobno można być szczęśliwym..
Przecież można sobie życie na nowo ułożyć kto wie może spotkasz idealnego faceta dla siebie nie no żartowałam idealnych nie ma :-D każdy ma jakieś wady ;-)na które idzie przymknąć oko ;-)

reklama
as a co to za beta? Mysle, mysle i nic nie wymysliłam:]
aleksia co nawiwijał? Mozesz napisac?
To badanie Beta HCG czyli gonadotropina kosmówkowa.
Bada się ją z krwi i po 24 godzinach powtarza badanie sprawdzając przyrost.:tak:
Jeśli przyrost jest 75% to znaczy,że ciąża powinna rozwijać się prawidłowo.
U mnie jest prawie 100% ,dlatego już jestem nieco spokojniejsza.

As napisze Ci na naszej klasie szczegóły:-( a nawywijal:-( znalazłam zdjęcia jakiejś lafiryndy z nim razem:-:)-:)-( nie to ze szukałam tylko poprosił mnie abym mu przepisała trzy strony zeszytu z angielskiego bo chodzi na kurs z pracy i szukałam w mecie określenia pewnego i przez przypadek weszłam w dokumenty. Otworzył się pen drive no i już nie pamiętam co było potem:-:)-:)-( nogi mi się ugiely, serce zaczęło mocniej bić:-( to koniec:-( powiedział ze to kolegi:-( acha akurat:-:)-( koniec koniec koniec. Tylko co dalej ze mną? Z Igorem?
Ola masz jeszcze to mieszkanie po babci?
Przeprowadź się tam i olej DZIADA !!!!!:baffled::baffled::baffled:

As ciesze się ze wyniki masz dobre :-)

Aleksia przykro mi nawet nie wiem co powiedzieć :-(

Dziewczyny a ja mam pytanie do was bierze któraś z was tabletki antykoncepcyjne??
Brałam kilka lat ,prawie 10 :sorry::sorry::sorry:

Vikamcia on się tłumaczy ze to są stare zdjęcia poprzednie itd:-( nosz kutwa jego mac dopiero mówił ze wcześniej nic nie było i żartował sobie a teraz mówi ze stare jak data jest z 8 września:-:)-( myśli ze ja jakaś głupia jestem. Zabije hu:-):-) dzisiaj na śnie normalnie bo już mnie wykończy no:-:)-:)-(. Dziewczyny bądźcie ze mną proszę Was bo chyba zwariuje.
Niech mówi co chce,Ty swój rozum masz.
Stań się samodzielna -odejdź od niego,bo życie przez CHama stracisz i tylko tyle zyskasz.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Do góry