reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Napisałam posta i go sobie sama skasowałam :confused2:
Kuba się dzisiaj wyszalał, teraz je kolację i zaraz spać idzie :tak: mi też się chce spać więc zaraz ścielę wyrko i spać :-) jutro do Was zajrzę dopiero na wieczór bo rano będziemy jechać na miasto już żeby farby kupić i Kubie jakieś buty :tak: mam nadzieję że coś znajdę :sorry: z sąsiadką żeśmy się ugadali i będziemy u niej antenę montować i kabel będzie iść przez cały dach bloku :laugh2: oj jak mnie to bawi :-D spokojnej nocki życzę :-)

reklama
Beata ja dzisiaj juz dwa skasowałam bo zamiast "wyslij odpowiedZ" dałam "odpowiedz na temat" i bach czyste okienko:)

A co do proszków to ja ani jednego ubranka Wojtusia nie wyprałam w specjalnym proszku dla dzieci. I mało tego, jeszcze do kazdego prania dolewam waniszu, bo i ja brudas jestem i Damian, zawsze nam cos kapnie. A jak Otek jest dosc brudny to i jego ubrania mocze pierw w waniszu i nie ma zadnych uczulen, zadnych skladów na skórze. Jeszcze małego mi wanisz nie zeżarł:)

My juz po odwiedzinach u teścia, teraz zabieram sie za iPle, musze obejrzec przegapiony odcinek Pierwszej Miłosci :o]

Też używam vanisha jak coś mocno ubrudzone:tak:.

Asienka jakim cudem masz tyle pralek:szok:?

Ja raczej się nie brudzę jak gimpelka;-):-p M też nie. Chłopaki mają tylko codziennie świeży zestaw ciuchów, Daniel czasem nawet dwa. A ciuchów mam tyle dla jednego i drugiego żeby na 9 dni bez prania starczyło(dla Daniela na dwa tygodnie nawet). Także jak w weekend robię pranie, to mam jeszcze w rezerwie ciuchy.:-)

krolcia dzieki;p Dobrze wiedziec ze tylko ja taka ciapa:) Ja piore co drugi dzien, zawsze cos do prania sie znajdzie. W zwiazku z tym zawsze mamy wyprane to co potrzebujemy, tylko z prasowaniem jest gorzej, nigdy mi sie nie chce;/

Witajcie Kochane. Nie było mnie wczoraj bo już nie miałam się jak zalogowac bo już inspektor gadżet jest:-:)-:)-( i muszę się męczyć tak do jutra:-:)-:)-( ja kobietki robię pranie we wtorek i sobotę zawsze. Bo w sobotę zawsze z p męża z całego tygodnia 2 pralki:-) a we wtorek ja i IGOR i też dwie pralki bo białe i kolory:-) fakt nie czubate ale prawie:-) idę po bułeczki i jeszcze chyba pośpie troszkę bo wogule się nie wyspalam:-( miłego dzionka kobietki Kochane moje:-)

Witam się z ranka z kawką którą już popijam :-).U nas na razie pogoda taka sobie mgła jest,ja się biorę za sprzątanie jak tylko kawę wypije a od południa na dwór pójdę domalować ten płot kostkę trzeba pozamiatać i może w ogródku coś się zrobi ale to się zobaczy.
Dobrze że mąż ostatnio umył nasze autko to nie muszę myc ale teścia pasowało by trochę umyć ale to się też zobaczy

Witam się i ja :-) z pyszną kawką :-)laski coś mi pospać już nie dają 7 godzina i już jest mamuś wstawaj :-D
Wczoraj pojechałam do koleżanki i poszłyśmy na piffko ;-)normalnie wypiłam 3 i .....
chyba za długą przerwe miałam :-D;-)

Aleksia
to źle że wysłała na konsultacje?? ja bym się cieszyła, że się interesuje bo zapewne mu to nie zaszkodzi ;-)

Ja mam już bęben 7kg a i tak robie co drugi dzień pranie :eek: a czasem nawet co dzień :eek:
I czasem mi już vanish nawet nie pomaga :angry:

reklama
Witam się i ja :-) z pyszną kawką :-)laski coś mi pospać już nie dają 7 godzina i już jest mamuś wstawaj :-D
Wczoraj pojechałam do koleżanki i poszłyśmy na piffko ;-)normalnie wypiłam 3 i .....
chyba za długą przerwe miałam :-D;-)

Aleksia
to źle że wysłała na konsultacje?? ja bym się cieszyła, że się interesuje bo zapewne mu to nie zaszkodzi ;-)

Ja mam już bęben 7kg a i tak robie co drugi dzień pranie :eek: a czasem nawet co dzień :eek:
I czasem mi już vanish nawet nie pomaga :angry:
Witaj u nas jest to samo 7:00 wstawaj mamo :-).Ja też piorę dużo i tez czasem Vanish nie pomaga

Do góry