reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cześć wszystkim ,my już po małym spacerku zakupowym ,teraz Emi mleczko ciągnie i niedługo drzemka:tak: zrobię sobie wtedy kawusie pyszną

Aga29 a akupunktura pomogła cosik ?

ach słonka u nas wychodzi:tak: :-D

Troche pomogla,ale jeszcze nie do konca, mam jeszcze piec sesji:tak:, ale w miedzy czasie pojde sie jeszcze przebadac do neurologa i laryngologa, a co mi tam, ide na calosc:tak: ;-) ;-) Najwiekszy numer wywalilam w piatek, bo zapomnialam pojechac na ta akupunkture, no ale co tam starosc nie radosc:szok:

my już po obiadku po sprzątanku i jak Szymuś wstanie jedziemy do cioci w odwiedziny. Czartkową noc Szymon nam zarwał przespał się pół godziny po20 wstał i buszował prawie do 2 rozbrioł nas tuz po1 kedy włączył piosenkę "maszerują dzieci drogą.." i zaczął maszerować w takt. Po tej nocy boję się kolejnych ale narazie kolejne były spokojne.:sick:

Wiesz co nawet nie szkoda bo liczy sie wygoda:-) i co byłam zdziwiona jak zaczełam obcinac nozyczkami to sie krecił a maszynka dał sobie obciac prawie bez problemów:-)

Słuchajcie mam pytanko chce Maciowi kupic piłki do suchego basenu, a basenik jest dosc mały i jesli kupie 50 piłek to nie bedzie za mało.
Moze któras mama ma taki suchy basenik:-)

reklama
WITAM
no ja sie juz melduje,wlasnie wstalam 20min temu--moje dziecko dało mi pospac cała noc i do 10 rano :-D
a tu widze ze jeszcze pusciutko jest,wiec ja zmykam pic kawke i pobawic sie z małym bo juz mnie woła:-)

Do góry