reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anula chętnie bym tak zrobiła:-):-):-) dobry pomysł:-):-) tylko kto go do czartera wsadzi? :-):-):-) ja już kapustę wstawiłam i groch też:-) bo u mnie dziś kapusta z grochem i filet z piersi:-) niech się perkoli pomału a ja sobie kuchnię ogarnę:-) za dużo czasu wolnego mam jak Igor jest w szkole i czasem nie mam co ze sobą zrobić:-) błąkam się tak jak jakiś oszolom:-):-) nie mam już co sprzątać:-) w niedzielę jak odjedzie to znów mam rewolucję na górze:-) bo hu go wie czego szuka i taki bałagan robi:-):-):-) . U nas dziś wieje i chmury wychodzą:-( nie ma słonka:-):-):-) a co Wy gotujećie dobrego dziś na obiadek dziewczyny?

Witajcie!:tak:
Ksawidlo spi, wuec wpadlam przwitac sie.;-) Dzisiaj siedzimy w domku i smarczemy.:eek: Mam nadzieje, ze malemu sie nie pogorszy.:tak:
aguska - TLC? Ja niestety nie mam tego kanalu. Tylko zalowac, wiem slyszalam.:eek:
fanta - to i ja sie zglaszam po kasiorke!:-D:-D:-D Udanego spacerku zyczymy!:-)
gimpelka - u nas w Toruniu byla gesslerowa i ratowala 2 restauracje. jedna obecnie super funkcjonuje, a drugiej juz nie ma na rynku.;-) udanych zakupkow zycze!
As - nie martw sie i mysl pozytywnie. Ja od poczatku tak myslalam przy Ksawku i wszystko bylo po mojej mysli.:-)
Milego dnia!
jeszcze do Was wpadne Kochane!!!:-):-):tak:

Witam się piątkowo,
na dworze już chłodniej, choć nadal słonecznie. Marcin coś zaczął marudzić...może spać Mu się chce....wczoraj była niania, zapomniał ją :-( ma przychodzić na "przyzwyczajanie", bo październik już tuż, tuż....
Miałam przerwę w pisaniu, bo musiałam uśpić Małego. Teraz smacznie śpi...ciekawe jak długo:confused2:wczoraj zdrzemnął się 20 minut i był gotowy do zabawy ale o 15:25 Go zcięło;-)
Może zrobię sobie kawkę:tak:posiedzę troszkę, a co;-) w niedzielę przyjedzie do nas mój Tato, pewnie posiedzi tydzień:-D Dziś przyszły mi 2 kg orzechów piorących, wczoraj kupiłam, ekspresowa przesyłka:-) muszę pójść do znajomej i się podzielić, będziemy miały na dłuższy czas :-)
Asienka zdrówka życzę!
Miłego dnia!

agulek to ty w takich orzechach pierzesz?słyszalam o nich one sa ekologiczne tylko nie pachna...chyba:eek: i jakie sa dobre?spieraja wszystko?drogie?
as kobieto ty sie nie martw tylko odpoczywaj relaksuj sie i pomyśl jak bardzo zmieni sie wasze życie:-) super takie maleństwo znowu w domu:-)
Aleksia z tym wyjazdem jakoś dacie rade choć łatwo nie będzie taka rozłaka z synkiem.
justa no właśnie Fanty Kubuś jest z listopada a mój ze stycznia a mój pójdzie rok później do szkoły takie to dziwne:eek:
Gimpelka miłej imprezki u teścia;-)
anulaaa ja jakoś nigdy nie zwracam uwagi kiedy co robie na obiad ale dziś mam rybe;-)a to byś chciała jeszcze jedno malenstwo?:szok:odważna jesteś;-)

a moj łobuz leży w łóżeczku dał mi dziś popalić na spacerze uciekał kładł sie na ziemi itp:confused2:ciśnienie troche mi podniósł jak wyleciał z poczty wprost na ulice na szczeście ma szybka mamuśke i go złapałam.

As nie martw się zobaczysz będzie dobrze :tak:
Fanta jak tak rozdajesz to ja też poproszę kaski :-D

Witam, pogoda jakaś dziwna a zapowiadali ciepło :sorry: oby jutro było fajnie :tak: ja już mam zupkę wstawioną, zachciało mi się kapuśniaku ;-) jeszcze tylko drugie wyczarować i będzie git :-) trochę pomalowałam ale potrzebuję pędzel żeby dalej malować więc czekam aż M wróci z pracy a dzisiaj na szczęście tylko do 13.30 robi :tak: tak piszecie o opłatach za przedszkole to aż mnie zamurowało :szok: ja gadałam z koleżanką tutaj co pracuje i opłaty to jakieś 160-180zł na miesiąc plus na komitet :tak: książek się nie kupuje ani nic :tak: dzisiaj idziemy go zapisać i od razu zabawki dać żeby miejsce zrobić w piwnicy :-) spać mi się chce jak nie wiem co :sorry: trzeba się wziąć dalej za sprzątanie żeby nie zasnąć ;-)

reklama
Dziewczyny jeśli chodzi o orzechy, to piorę w nich od jakiegoś czasu i jestem zadowolona. Można dosypać sody oczyszczonej (to naturalny wybielacz), a jeśli chodzi o zapach to można dodać kilka kropelek olejku aromatycznego. Drogie nie są, wychodzą dużo taniej niż proszek. Ja kupiłam 2 kg i 8 woreczków za 44 zł. A 2 kg starczy mi na długo, myślę, że na więcej niż rok, coś pewnie koło dwóch lat. Zależy ile się pierze.
As wszystko będzie dobrze:tak: zazdroszczę Ci fasoleczki, ale tak pozytywnie :-)

Ostatnia edycja:
Do góry