reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry laseczki:-) od godziny 6 próbuje wkleic posta którego już napisałam z 5 razy:-( nie daje się, normalnie jestem taka zła ze szok:-) wklejam tego zobaczymy:-) najwyżej edytuje:-):-) no widzicie jaki h :-):-)... Ja już od 6 na nogach:-) tradycja:-):-) ASIENKA zdrówka dla Was życzę:-) teraz taka pora na infekcje:-) u Igora na szczęście skończyło się na katarku. To nauczanie przedszkolne przeraża:-( ja za wyprawle do zerówki dałam 400 zł plus do tego zestaw kart pracy "razem w przedszkolu " 95 zł i teraz już do końca września ubezpieczenie trzeba zapłacić 38 zł potem komitet:-) trójka klasowa już ogłosiła zbiórkę na dzień chłopaka i dzień nauczyciela 20 zł no ja mówię ze tylko z worka dobierać i płacić:-):-):-) ja już dziewczyny bułeczki kupiłam. Kawę sobie właśnie robię:-):-) igor jeszcze leży:-) dziwne aż:-) no i najgorsze jest to ze dzisiaj piątek:-:)-( wiecie dlaczego prawda:-(uuu już mam nerwy od samego rana:-:)-:)-( miłego dnia laseczki:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
krolcia zdróweczka dla was;-)a te opłaty przerażające!!!!!!
Asienka zdróweczka dla Ksawika;-)
Aleksia ty jak zwykle poranny ptaszek:-)
anulaaa też oglądam tlc
Ja też z poranna kawa noc taka sobie męczył mnie ból zęba w sumie to bardziej dziąsła:sorry: ale jest już ok czasem mam tak na zmiane pogody czy coś
u nas jak na razie słoneczko świeci ale chłodno jest.dziś przynajmniej nie wieje:-)
m w pracy kanapeczki mu zrobiłam i pognał.

Witam sie z rana!
Zasiadam do Was z rana :tak:, bo później nie wiem jak to będzie, umówiona jestem z kumpelą i jej smykiem na spacer. Więc do południa będę musiała się ze wszytkim wyrobić. Mam nadzieje, że nie będdzie padało ani też wiało. Byłam już na dole w sklepie po chleb i jest przyjemnie :tak:.
Fajnie, że już doszłyście WSZYSTKIE do porozumienia :tak:. Tak fajnie się z Wami pisze, a Wy się obrażacie i kłucicie. Nie można tak, że wpada jakaś baba i sieje zament :no:. Ale dobrze, że już się wszytko wyprostowało i wyjaśniło :tak:.
Aguska, widzę, że suwaczki pozmieniałaś. Ładne :tak:.
Karolcia, to chyba w miarę się wyspałaś? Widzę, że na politykę prorodzinną narzekasz :eek:, przedszkola, to temat rzeka... Nie ma co trzeba przeżyć, a później będzie już tylko lepiej.
Aleksia, no to w szkole trochę mniej wydatków ale to chyba od szkoły zależy :baffled:. Później zaczną na wycieczki wołać kasę i na klasowe, do tego komitety i inne bzdety... Pisałaś wcześniej o wyjeździe, a do kąd się wybierasz? Chyba od tego nerwy Cię łapią jak się nie mylę?
Chyba sobie pieniądze zaczne drukować jak Kuba pójdzie do szkoły :-D. Której dodrukować jakąś skromną sumę? :-D:-D:rofl2::laugh2:.

reklama
Witajcie z ranka ja już w banku byłam wyczekałam się z godzinę zanim załatwiłam to co miałam :tak::tak:teraz idę się przebrać i do pracy za malowanie trzeba się zabrać.
Martynka z Kamilkiem bajkę oglądają.A ja tak zasiadłam jak ta kwoka i siedzę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Vikamcia Martynce bardzo się podoba w przedszkolu nawet chętnie zostaje.Nie wiem jak będzie od poniedziałku ale mam nadzieje że będzie dobrze :tak:

Do góry