aguska2017
Fanka BB :)
Wiktoria to u was wcześnie banki otwieraja bo u nas to zazwyczaj od 9.30 albo od 10 ocZywiscie zależy jaki bank
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja druga w kolejce!
Jak to?. Nie nie gadajNa waciki powinno wystarczyć
fanta twój synek pójdzie rok szybciej niż mój do szkoły
Wiktoria to u was wcześnie banki otwieraja bo u nas to zazwyczaj od 9.30 albo od 10 ocZywiscie zależy jaki bank
Lepiej? To dlaczego książki w szkole podst.są tak cholernie drogie? Jak pomyślę ile zostawiłam w księgarni za podręczniki do III i IV klasy ( nie wszystkie, bo część kupiłam używane) to krew mnie zalewa. I niby edukacja szkolna jest bezpłatna. A gdzie przybory szkolne? Jakieś ubrania nowe?Karolcia, Widzę, że na politykę prorodzinną narzekasz , przedszkola, to temat rzeka... Nie ma co trzeba przeżyć, a później będzie już tylko lepiej.
.
fanta to i ja po prosze taki skromny pliczek gotówki
Ola olej go -daj na luz :-):-)Dzień dobry laseczki:-) od godziny 6 próbuje wkleic posta którego już napisałam z 5 razy:-( nie daje się, normalnie jestem taka zła ze szok:-) wklejam tego zobaczymy:-) najwyżej edytuje:-):-) no widzicie jaki h :-):-)... Ja już od 6 na nogach:-) tradycja:-):-) ASIENKA zdrówka dla Was życzę:-) teraz taka pora na infekcje:-) u Igora na szczęście skończyło się na katarku. To nauczanie przedszkolne przeraża:-( ja za wyprawle do zerówki dałam 400 zł plus do tego zestaw kart pracy "razem w przedszkolu " 95 zł i teraz już do końca września ubezpieczenie trzeba zapłacić 38 zł potem komitet:-) trójka klasowa już ogłosiła zbiórkę na dzień chłopaka i dzień nauczyciela 20 zł no ja mówię ze tylko z worka dobierać i płacić:-):-):-) ja już dziewczyny bułeczki kupiłam. Kawę sobie właśnie robię:-):-) igor jeszcze leży:-) dziwne aż:-) no i najgorsze jest to ze dzisiaj piątek:--( wiecie dlaczego prawda:-(uuu już mam nerwy od samego rana:---( miłego dnia laseczki:-):-)
Zdrówka życzęHej.
Ja też już z kawą.
Noc o niebo lepsza niż poprzednie. Znaczy się syropy działają!:-) Mój m też dziś wraca.
Współczuję bólukrolcia zdróweczka dla was;-)a te opłaty przerażające!!!!!!
Asienka zdróweczka dla Ksawika;-)
Aleksia ty jak zwykle poranny ptaszek:-)
anulaaa też oglądam tlc
Ja też z poranna kawa noc taka sobie męczył mnie ból zęba w sumie to bardziej dziąsła ale jest już ok czasem mam tak na zmiane pogody czy coś
u nas jak na razie słoneczko świeci ale chłodno jest.dziś przynajmniej nie wieje:-)
m w pracy kanapeczki mu zrobiłam i pognał.
To ja też poproszęWitam sie z rana!
Zasiadam do Was z rana , bo później nie wiem jak to będzie, umówiona jestem z kumpelą i jej smykiem na spacer. Więc do południa będę musiała się ze wszytkim wyrobić. Mam nadzieje, że nie będdzie padało ani też wiało. Byłam już na dole w sklepie po chleb i jest przyjemnie .
Fajnie, że już doszłyście WSZYSTKIE do porozumienia . Tak fajnie się z Wami pisze, a Wy się obrażacie i kłucicie. Nie można tak, że wpada jakaś baba i sieje zament . Ale dobrze, że już się wszytko wyprostowało i wyjaśniło .
Aguska, widzę, że suwaczki pozmieniałaś. Ładne .
Karolcia, to chyba w miarę się wyspałaś? Widzę, że na politykę prorodzinną narzekasz , przedszkola, to temat rzeka... Nie ma co trzeba przeżyć, a później będzie już tylko lepiej.
Aleksia, no to w szkole trochę mniej wydatków ale to chyba od szkoły zależy . Później zaczną na wycieczki wołać kasę i na klasowe, do tego komitety i inne bzdety... Pisałaś wcześniej o wyjeździe, a do kąd się wybierasz? Chyba od tego nerwy Cię łapią jak się nie mylę?
Chyba sobie pieniądze zaczne drukować jak Kuba pójdzie do szkoły . Której dodrukować jakąś skromną sumę? .
Nie ma sprawy tylko nie bądźcie za bardzo zachłanne , tak po milionie Wam wydrukuję i chyba wystarczy "na waciki"