reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aguska jesli chodzi o podnoszenie to powolutko, narazie umie kleknac przy meblach, przy pufie najczesniej, bo jak dochodzi do szafki to nie w głowie mu klekanie, woli poszperac w srodku:) Ale raczkuje coraz piękniej, ciagle jedna noga jakby pełznie, ale przypomina to raczkowanie z dnia na dzien.

as Kubusiowi to chyba bedziesz musiala inaczej powiedziec niz Klaudi co? A jak Klaudia zareagowała? Bo maz to wiadomo:) Kazał zrobic badania, a jak zrobiłas to jaka była jego reakcja?

aleksia czarownice oczywiscie w zartach, ale was to inaczej nazwac nie idzie no:]

Nie wiem czy jeszcze dzisiaj wpadne bo jak Damian wykapie Otka to zajmuje kompa;/ Ale sie zobaczy. A na wieczór czeka na mnie Magda Gesler i kupa prasowania:(

A co Wy się tak ostatnio przekomarzacie co? nie ładnie :no:

Witam wieczorem, ja padam :confused2: pomalowałam przedpokój, teraz trzeba dokończyć końcówki i w kuchni będę musiała sufit pomalować :sorry: oj jak mi się nie chce, a to koniec miesiąca już blisko :sorry: dobrze że teraz będzie jarmark michała to się oderwę od tego wszystkiego :-) mam tylko nadzieję że będzie coś ciekawego żeby kupić :-) Kuba dzisiaj nie spał więc idzie wcześniej spać tylko żeby jutro trochę pospał :tak: spokojnej nocki życzę do jutra Laseczki :-)

Aleksia "stara " ekipa na wątek zamknięty wybyła. :tak:;-) Malinka czasem wpada.:tak:
aguska2017 :szok: aleeee ci dobrze.:-) Moje szkraby na łóżkach tv oglądają. Na tvn7 leci "Głupi i głupszy " , śmiechy słychać aż po drugiej stronie ulicy pewnie. :-D:-D
gimpelka uwielbiam Geslerową. :tak: Nastawiłam sobie budzik z przypomnieniem.:-D
Beata1988 " Kto się czubi, ten się lubi" :-D
Sama malujesz? :szok:

Hej.
Ale tu gorąco dziś:szok:!
Gesslerowa:crazy: działa mi tak na nerwy, że jak widzę reklamę to przełączam!

My dziś jednak wizytę u lekarza zaliczyliśmy. W nocy taki brzydki kaszel się pojawił:-(, no i nos...zawalony! Całe szczęście jesteśmy na syropkach:tak:.

Byłam dziś w przedszkolu na zebraniu.
Normalnie idzie się załamać z tymi opłatami:hmm:. Buuuuu. Jeśli zapiszę Mateusza na wszystko co bym chciała to opłata miesięczna wyjdzie nas w granicach 450zł. Do tego książki dla 4-latka-100zł!!!!!! nie mówię o innych jednorazowych opłatach. Obliczyłam, że samo przedszkole kosztuje nas średnio 5000zł za rok:szok:! Polityka prorodzinna jak ch.j!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czesc Kochane Kobitki! :-)
Wiecie, ja jestem tu nowa, ale bardzo polubilam wasz watek.:tak: Widze, ze Wy znacie sie doskonale i jestescie bardzi zzyte ze soba. Super!:-D
As - dbaj o siebie mamuska ;-)
fanta - niezlego masz lozeczkowego kombinatora w domu:szok: Moj praktycznie w lozeczku nie przebywa. zaraz po przebudzeniu wola mammmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaa nnnnnnniiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm i trza go wyciagac.:szok:
Pozniej obserwuje czy mamuska poprawnie sporzadza napoj mleczny i smakowicie wypija zawartosc butelczyny.:-)
Ksawidlo od wczoraj mi goraczkuje i smarczy. Niestety choroba nas dopadla.:-(
aguska - ale fajnie bawi sie Twoj synus.:-D Slodziak mały!!!:-D
Beata - udanych zakupow na jarmarku!:tak:
Ja tez za Gesslerowa nie przepadam. Moim osobistym zdaniem jest ona strasznie oschla w stosunku do ludzi.
krolcia - niezle te oplaty w przedszkolu! W szoku jezdem dziewczyno:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja zachodzę w głowę jak to możliwe, żeby nauczanie 4-latka tyle kosztowało! Do pańswowego się nie dostał bo ja nie pracowałam. Gdzie tu logika! Nie pracowałam bo nie miałam z kim dziecka zostawić! Co z matkami które właśnie chciałyby pójść do pracy a żeby móc pójść to dzieciaczek musi mieć opiekę np przedszkolną.

Do góry