reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kobity policzcie do 10ciu i oprzytomnieć proszę :rofl2:

My poszłyśmy na spacerek po obiadku i po Amelke do przedszkola dziewczyny już fajnie przechodzi im :-):-):-)

A co do szczebelek to ja też dawałam od ściany tylko co z tego jak one ja wyciągały odpychały łózeczko od ściany i wychodziły :-Ddziecko to zawsze znajdzie jakiś sposób
A teraz już myśle nad kupnem normalnych łózek i się tak zastanawiam piętrowe czy dwa osobne??

reklama
Aleksia nie wiem o co chodzi z tym nieudzielaniem się. Ja poczułam złą atmosferę po przeczytaniu postu od Vikamci a nie od Ciebie wiec nie wiem o co chodzi. Z resztą jak ktoś ma odejsc z forum to lepiej ja niz Ty. Ja sobię sama poradze, Ty pewnie też, ale Ty tu otrzymałas od As i Justy jak dobrze pamietam duzo wsprcia wiec zostan, bo poki nie wyjdziesz na prostą to wsparcie będzie Ci potrzebne. A ja sobie pójdę, powiedzmy ze nie mam czasu na forum i tak bedzie lepiej:) Będę wspominac miło to forum tylko juz dajcie spokoj. Jak dacie mi sobie isc to obiecuje wpadac raz na tydzien czy coś. Ok to papapa. Miłego tygodnia:)

a ja za tydzień sie wyprowadzam.. i nie moge się doczekac :-)
a no i właśnie czekam na kuriera już 3 dni.. a tego jak nie było tak nie ma:confused2: a już miał być ponoć w srode najpóźniej:sorry:

gimpelko nie uważam żebym ja pojechała od góry do dołu..
napisałam ze fajnie że chce się spełniac zawodowo i pracować tylko po kilka godzin a wiecej czasu spędzać w domu ale to co pisze o swoim dziecku jest chamskie po 100kroć ... no niestety ...
myslę że nie masz sie z czym tu źle czuć... to była zwykła uwaga z którą większość dziewczyn się zgadza ale tak jak napisała justa albo alexia , niektóre mamy wolą to przemilczeć...

to czy jesteś ty krótko czy nie nie znaczy ze nie możesz się wypowiedzieć na temat mojego posta bo owszem możesz.. ale raczej się z tym nie zgodze ;-)
i nie masz się co fochowac i odchodzić moja droga.. trochę luzu:tak:
joaszka... nie znasz aleksi to jej nie porównuj i nie przywołuj do swojego życia , nie wiesz co przeszła , nie wiesz z jakich powodów to myslę że wogóle nie powinnaś jej mieszać w swoje posty ....:sorry:

beata teraz Tobie neta założyli a mi odłączą... ehhhh
durna przeprowadzka:confused2:
wiktoria witaj ponownie :-)
a jak się Martynce podoba w szkole?? :-) zadowolona ??
fistaszek zgadzam się z As
oczywiście nie można mieć syfu po sufit;-) ale kurz i trochę bakterii nie zaszkodz..
dziecko teraz biere wszystko do buzi i nie patrzy czy to zabawki kapcioe czy kamienie..
jesli w domu będziesz izolowac całkiem od bakterii to późńiej jak tylko złapie coś na dworze i włoży choćby rękę do buzi to dostanie taka dawkę bakterii że sie pochoruje
także spokojnie raz dziennie jak poodkurzasz to będzie dobrze:tak:

gimpelka troszkę się dziecinnie zachowujesz...:sorry:
nawet gdyby mój post był nie taki to nie tyczył się on Ciebie więc nie wiem o co robisz zamieszanie..
siedź tu jak siedziałaś bo ja zawsze lubiłam czytać Twoje posty i nie tylko ja... a Ty chcesz od nas uciec... buuuuuu

Gimpelka ja powiem wprost. Nie odejdę i nie zostawię tak wspaniałych kobitek które tu do tej pory poznałam. Nie ma takiej obcji. Nie ma nic do bycia na forum lub też nie wyjście na prosta. Nawet jeśli kiedyś wyjde na prosta to nie zamierzam opuszczać tak miłego towarzystwa na tym forum Kobieto:-) nigdy w życiu. I Ty też siedz na pupie:-) i wpadaj tak jak wpadałas i dajemy już spokój temu zamieszaniu ok? Bo As potrzebuje teraz spokoju no:-):-):-) rozejm i zapominamy już o tym zajściu. :-):-):-)

Aleksia nie wiem o co chodzi z tym nieudzielaniem się. Ja poczułam złą atmosferę po przeczytaniu postu od Vikamci a nie od Ciebie wiec nie wiem o co chodzi. Z resztą jak ktoś ma odejsc z forum to lepiej ja niz Ty. Ja sobię sama poradze, Ty pewnie też, ale Ty tu otrzymałas od As i Justy jak dobrze pamietam duzo wsprcia wiec zostan, bo poki nie wyjdziesz na prostą to wsparcie będzie Ci potrzebne. A ja sobie pójdę, powiedzmy ze nie mam czasu na forum i tak bedzie lepiej:) Będę wspominac miło to forum tylko juz dajcie spokoj. Jak dacie mi sobie isc to obiecuje wpadac raz na tydzien czy coś. Ok to papapa. Miłego tygodnia:)
Gimpelka Ciebie też przez kolano przełożę i parę na gorąco przyłożę .
Spokój na forum ma być -TO TYCZYŁO SIĘ DO WSZYSTKICH ;-):-):-)
Nikt nie odchodzi ,bo będę płakać ,a mnie podobno teraz płakać nie wolno :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Gimpelka ja powiem wprost. Nie odejdę i nie zostawię tak wspaniałych kobitek które tu do tej pory poznałam. Nie ma takiej obcji. Nie ma nic do bycia na forum lub też nie wyjście na prosta. Nawet jeśli kiedyś wyjde na prosta to nie zamierzam opuszczać tak miłego towarzystwa na tym forum Kobieto:-) nigdy w życiu. I Ty też siedz na pupie:-) i wpadaj tak jak wpadałas i dajemy już spokój temu zamieszaniu ok? Bo As potrzebuje teraz spokoju no:-):-):-) rozejm i zapominamy już o tym zajściu. :-):-):-)
I to rozumiem.
Rozejm na całej linii :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A ja się chwalę pierwszymi wynikami

Rety jak ciezko sie od was odkleic, zawsz eumiałam postawic na swoim i dotrzymywac obietnic, jak sie odchudzałam miałam tak silna wole ze na cały dzien zjadłam tylko jedno jabłko, a tu nie umiem sie odczepic od was. Aleksia napisała "rozjem i zapomnijmy o całym zajsciu" Ok, dobra niech wam bedzie czarownice:p Jakis klan chyba tu jest nie da się odczepic. Pech chciał ze akurat dzisiaj miałam kupe wolnego czasu i nie miałam komu odpisywac a u was taki natłok postów:)

reklama
I tak ma być:-):-):-) As widzisz i obyło się bez kolana:-):-):-) Kochana ale teraz Tobie dobrze będzie:-) super:-):-):-) Justa dziękuję. Właśnie odczytałam:-) zaraz przepisze sobie:-):-):-) wracaj jak ułożysz maluszkow do spania:-) Gimpelko i uszy do góry KOCHANA:-):-) CZAROWNICO Ty :p:-) to w formie żartów? Dziewczyny a gdzie reszta dziewczyn? Dawno nie czytałam Malinki, anabubki, anacondy:-:)-( Igor mój już zasnął:-) wstaje mi tak wcześnie rano, a potem nawet do dobranocki nie wytrzymuje:-:)-) taki zmęczony:-) ta zeroweczka też mu daje w kość:-):-):-) ale dobrze dobrze dużo się nauczy:-):-) spadan Kochane pod prysznic i jeszcze wpadne do Was:-):-):-)

Do góry