reklama
Pycha
mama Mai i Marty
noelia tez pomyslałam o smoczku :-)
Pycha
mama Mai i Marty
a tak wogole to dzien dobry :-):-):-)
troszke dzis niewyspana jestem, bo Majunia zrobiła sobie przerwe w spaniu od 3:30 do 5:30
ale ja dzis tez robię sobie wolne, tylko poodkurzam, ale to trwa bardzo krótko, dla Mai obiadek mam, a reszta mnie nie obchodzi
a sałatke kebabową planuje zrobić na roczek, zobaczymy jak wyjdzie???
troszke dzis niewyspana jestem, bo Majunia zrobiła sobie przerwe w spaniu od 3:30 do 5:30
ale ja dzis tez robię sobie wolne, tylko poodkurzam, ale to trwa bardzo krótko, dla Mai obiadek mam, a reszta mnie nie obchodzi
a sałatke kebabową planuje zrobić na roczek, zobaczymy jak wyjdzie???
hmm Kunda a co to jest CUMELEK
Noelia wygrałas to smoczek Maciusia. Jak mowimy pokaz cumelek to odrazu wie co to jest:-) :-) :-)
Macius trafił dzis pod maszynke i pozbył sie włoskow...juz nic mu nie idzie do oczków ...wyglada całkiem inaczej:-)
Witam!
Kunda ale też Maciuś ma tych włosków jak na swój wiek. To się rzadko zdarza. Widzę, że jeszcze Dawidek może pochwalić się taką gęstwiną na główce, a reszta dzieci? Mojej Adze już coś tam rośnie, ale gdzie jej do Maćka. No, ale ostatnio obcinałyśmy grzywkę i to już jest coś.
Kunda ale też Maciuś ma tych włosków jak na swój wiek. To się rzadko zdarza. Widzę, że jeszcze Dawidek może pochwalić się taką gęstwiną na główce, a reszta dzieci? Mojej Adze już coś tam rośnie, ale gdzie jej do Maćka. No, ale ostatnio obcinałyśmy grzywkę i to już jest coś.
reklama
Podziel się: