reklama
ZUZIA jesli moge to terz prosze o przesyłanie głupot
brenda51@wp.pl
Kunda cieszymy sie ze wszystko jest wpozadku z Maciusiem oby tak dalej:-)
ach te zakupy,ja mieszkam w miescie i sklepow jest mnostwo az za duzo,bo wychodze na miasto i sklep koło sklepu towaru pełno a ja sie wtedy zastanawiam co kupic i zazwyczaj nic nie kupuje bo niemoge sie zdecydowac:-(
ciekawe jaka dzis pogoda wczoraj było dosc fajnie i spacerowałam do upadłego z małym zaliczylismy plac zabaw i tam była najwieksza frajda,pierwsze co to na zjerzdzalnie
brenda51@wp.pl
Kunda cieszymy sie ze wszystko jest wpozadku z Maciusiem oby tak dalej:-)
ach te zakupy,ja mieszkam w miescie i sklepow jest mnostwo az za duzo,bo wychodze na miasto i sklep koło sklepu towaru pełno a ja sie wtedy zastanawiam co kupic i zazwyczaj nic nie kupuje bo niemoge sie zdecydowac:-(
ciekawe jaka dzis pogoda wczoraj było dosc fajnie i spacerowałam do upadłego z małym zaliczylismy plac zabaw i tam była najwieksza frajda,pierwsze co to na zjerzdzalnie
Moj Mazus dzis w pracy wiec my znowu sami:-(
Wczorajszy wieczor przebiegł pod hasłem szukanie cumelka bo Macius gdzies ga zawieruszył ze nie ma....ciekawe kiedy sie znajdzie:-)
No to jeszcze raz dla Alanka sto lat
Wczorajszy wieczor przebiegł pod hasłem szukanie cumelka bo Macius gdzies ga zawieruszył ze nie ma....ciekawe kiedy sie znajdzie:-)
No to jeszcze raz dla Alanka sto lat
aga29
Fanka BB :)
Hello;-) my juz tez meldujemy sie na posterunku Maly z tatusiem poszedl na plywalnie, a mamusia ma troche czasu dla siebie
Kunda super, zez Maciusiem juz wszystko ok!:-)
Ja dzisiaj sobie robie wolny dzien od wszelkich obowiazkow, tatus niech sie wszystkim zajmuje, a ja sie bede byczyc Pogoda na razie pod psem i nie ma chyba szans na poprawe, a chcielismy sobie zrobic wycieczke nad morze, ale chyba z niej nici....
Kunda super, zez Maciusiem juz wszystko ok!:-)
Ja dzisiaj sobie robie wolny dzien od wszelkich obowiazkow, tatus niech sie wszystkim zajmuje, a ja sie bede byczyc Pogoda na razie pod psem i nie ma chyba szans na poprawe, a chcielismy sobie zrobic wycieczke nad morze, ale chyba z niej nici....
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Serdeczne życzonka
Uśmiechów i słonka,
Szczęścia ogromnego,
Wszystkiego dobrego!!!
Zyczy Alankowi Vanesska z mama!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Witam!
Wczoraj nie mialam nawet czasu zajrzec bo mielismy goscia w domu.Pogoda sloneczna az milo.
Serdeczne życzonka
Uśmiechów i słonka,
Szczęścia ogromnego,
Wszystkiego dobrego!!!
Zyczy Alankowi Vanesska z mama!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Witam!
Wczoraj nie mialam nawet czasu zajrzec bo mielismy goscia w domu.Pogoda sloneczna az milo.
Podziel się: