reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta z chęcia bym sie zabarała ale to ty daleko mieszkasz:-D:-D:-D może kiedyś będzie okazja;-)
To Kubuś pewnie poszaleje sobie u prababci:-D
a moi panowie śpia:eek: no i dobrze bo obiad przynajmniej zrobiłam
my sie wybieramy dziś na działeczke do prababci mały sobie pobiega a m ma naprawić babci dach w altance więc dzionek na swieżym powietrzu nam minie
Fanta spokojnej podróży i zdaj relacje jak wrócisz

reklama
Witajcie mamusie:-) Asieńka dziękuję za zdrówko:-) Justa witaj sąsiadko:-) ja kochana i wierzę i nie wierzę w sny choć czasem mi się sprawdzają. Ale myślę ze powinnar zapomnieć o tym śnie i jechać odpocząć puki masz okazję:-) i jeszcze podobno ma być cieplutko to korzystaj z ostatnich dni lata i będzie dobrze zobaczysz:-) u mnie pramko się zrobiło obiadek też:-) dziś gotowalan bigos ze świeżej kapusty:-) a teraz szykuje się już po Igora do szkoły:-) długo tam ich trzymaja bo od 9.40 do 14.50:-) . Potem jeszcze jadę do mojej pani doktor neurolog bo do dziś mam zwolnienie i tak dzień mija. Wpadne do Was jeszcze potem. As Kochana witam Cię. Na pw napisze Ci numer nowy będę miała. Buziaki kobietki:-)

Fanta no to udanego wypadu! Wracaj do nas cała w skowronkach z siłami na kolejne dni!:-)

Aleksia z nerwami nie ma żartów. :no: Zdrówka ci życzę!
Właśnie, gdyby nie pogoda , to chyba tym bardziej nie chciało by mi się ruszyć.:tak:
Zapowiadają piękny wekeend. :-)

Postanowione , jedziemy. :tak:
Dziękuję za miłe słowa , porady, pomoc.:-)

To do poniedziałku.;-) Bye!

Witajcie kobitki!:-)
My po spacerku. U nas popoludniu pieknie sie wypogodzilo, wiec zal bylo nie skorzystac!:-) Jutro mam w planach wykopki, na szczescie tylko przedpoludniem, a na popoludnie planuje hm.... jeszcze nie mam planow, ale pewnie cos tam wymyslimy:-)
Dziekuje dziewczyny za rady dotyczace ubran zimowych. :-)To nasza pierwsza zima z typowym sniegowym szalenstwem, wiec trza zadbac o odpowiednia garderobe. Zyczcie nam duzo sniegu tej zimy, bo zamierzamy szalec na maksa.:-D:szok:
Moze macie na sprzedaz kombinezonik zimowy dla chlopca w rozmiarze 92 badz ewentualnie 98. Dajcie znac!:-):-)
Aleksia - hm.... pycha bigosik :tak::-)To ja sie wpraszam z talerzykiem...:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hello
my wczoraj byliśmy na działce u prababci Bartka mały szalał wcinał malinki i rozrabiał:-D
ja dostałam od babci kabaczka troche marchewek buraczki no i malinki.
dziś jeszcze nie wiemy co będziemy robić ale zapowiada sie śliczna pogoda więc w domku raczej siedzieć nie będziemy;-)
dziś już byliśmy na rynku po warzywka
a jutro mój brat ma urodzinki więc robimy u nas grilla na ogródku trzeba będzie jakiegoś torta wymyśleć po kończy 30 lat;-)
a co tam u was?
krolcia,agulek, gimpelka,anulaaa,aleksia,as,lena,asienka,ewuniaf piszcie kochane sorki jeśli o kimś zapomniałam:zawstydzona/y:
bo fanta i justa wyjechały;-)

Witam.
Ja od czwartku zdycham po wyrwaniu zęba.
Oj ciężki przypadek był z tym zębem.
Dłutowany ponad 40 minut w 2 znieczuleniach -przewodowym i nasiękowym :-:)-(
Po wyrwaniu dentysta przyznał mi rację i powiedział to co mu mówiłam na początku :
Prawdę pani mówiła -trudno się pani znieczula,bardzo wolno działa znieczulenie ,zawsze są jakieś niespodzianki i można się zmęczyć przy pani zębach :-D:-D:-D:-D:-D
Okazało się ,że ząb miał zrośnięte 2 korzenie i był przyrośnięty do kości.
Nie dość ,że się facet namęczył przy wyrywaniu to jeszcze musiał potem szlifować kość zębodołową bo krawędzie były ostre.:sorry2::sorry2::sorry2:
Zębodół boli mnie do dziś ,ale już coraz lepiej.:tak::tak:

Niedługo się wybieram na całonocne czuwanie pielgrzymkowe do Częstochowy.
wyjazd dziś o godzinie 13.30 :-):-)
Powrót jutro rano ok 10-11

To tyle u mnie.
pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

reklama
Witam.;-)
Ło matko:szok: As aż mi się słabo zrobiło po Twoim opisie szlifowania w zębach! Brrrrr:baffled:.
Miało być dziś ładnie! I co:wściekła/y:? Zrobiłam wczoraj w nocy jeszcze pranie. Na razie wisi na balkonie ale czuwam, bo jest strasznie pochmurno.

Do góry