reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Daniel już zdrowy, dziękujemy:happy2:.
Do jutra jeszcze trzeba antybiotyk podawać(przepisowe 7 dni).
Pytałam mojego lekarza o to czyszczenie uszu. Odradził krople i spraye nie ze względu że szkodzą tylko faktycznie są o kant doopy. Poradził, żeby raz na tydzień wieczorem pozamykać okna(nie dopuścić do jakichkolwiek przeciągów) i wkroplić po kilka kropel wody utlenionej. Zostawić tak na noc ona rozpuszcza woskowinę i przez noc podłożyć coś na poduszkę bo wszystko wypłynie. W szoku byłam:szok:! Woda utleniona:szok:! Najpierw sama chyba to wypróbuję, jakie to uczucie jak Ci syczy w uszach:-p.

Witam się z Wami w sobotni przedwieczor:-) ASIEŃKA zapraszam zapraszam:-) nagotowalam z 2 głowek także jest czym dzielić:-) zamroziłam więc nie ma problemu:-) As doskonale Cię rozumiem i wiem co to znaczy. Ja tydzień temu wyrwałam 7 coprawda bez problemu ale dwa tygodnie chodziłam z nią kiedy mnie bolała i nic nie pomagało:-( po wyrwaniu jeszcze 3 dni bolało ale już jest ok. A Ciebie będzie pewnie bolał zanim się dobrze zagoi:-( nie ma nic gorszego niż zęby:-) bolące lub do rwania:-):-) no ale Udanego czuwania pielgrzymkowego życzę:-* miała być piękna pogoda i słonecznie:-) a tu guzik;-) u nas dzisiaj więcej chmur niż słońca i trochę chłodno:-) mały jeszcze biega po dworze, bo ojciec przyjechał ale taki zasmarkany ze nie wiem czy tylko na katarku się skończy. Idę zebrać pranie i wlaze pod koc bo mnie telepie zimno:-):-) buziaki mamusie i pociechy Wasze:-*:-*:-*

Witajcie,
sorry że Was zaniedbuję ale jakoś tak mi wychodzi:zawstydzona/y:
Marcin nadal trochę marudzi ale to już jakoś da się wytrzymać ;-) jutro wybieramy się na basen. Marcin będzie pierwszy raz, ciekawe czy będzie się Mu podobało:confused:zabieramy ze sobą koleżankę Marcina - Zuzię:-D
Właśnie Marcin wstał z drzemki, zasnął po 18.
Miłego wieczorku i spokojnej nocki!

Witajcie!:-)
My po wykopkach,, 4 godziny na polu wsrod komarow. :dry:Bezcenne;-)
Jutro wybieramy sie na festyn militarny na Nowym Rynku.:-)
As - wspolczuje Ci wizyty u dentysty i przygod z zebe. Udanej pielgrzymki!:-)
aguska - to super impreza sie szykuje! :-)i jaki torcik zaplanowalas? Moj malz w tym roku tez obchodzi 30-stke., a w listopadzie mamy 9 rocznice poznania.;-)jak ten czas leci. W takim razie udanej zabawy!:-D
agulek - super, udanej wyprawy na basenik!:-)
krolcia - widziala, ze w Myslecinki szykuje sie Babie Lato. Moze sie skusze.... hm.... zobaczy sie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam Mamuski :tak:ja jak zwykle jak po ogień U mnie w miare dobrze pomału wracam do życia i normalnośc ale blizna w sercu jest Zmagam sie z wieloma problemami samotnej matki jeszcze wiele sie musze nauczyc Pracuje w pracy w porzadku po urlopie dobrze mi sie pracuje ,dzieciaki troche przeziebione ale mam nadziej ze to sie nie rozwinie Pomaga mi mama ,jeden z przyjaciól męża -Leszek (szkoda ze zonaty ;-))mam do kogo zadzwonic po pomoc ale jeszcze nie umiem o te pomoc prosic :zawstydzona/y::-(Najgorzej wieczorami i przy podejmowaniu decyzji ale wszytko przedemną A teście maja wszystko gdzies :-:)no::wściekła/y:

wow gimpelka nieźle tam u was w tej rodzinie :-)
u nas to parkami ida :-p hehe
np od mojej babci są 3 dziewczyny 1 chłopak od drugirj basbci 2 chłopaków i dziewczyna :-)
później tak u mojej mamy jest 2 chłopaków 2 dziewczyny , u ciotki chłopak dziewczyna u 2 ciotki 2 dziewczyny u wujka 2 chłopaków dziewczyna
u nas są 2 dziewczyny u mojego brata parka , u siostrzy 2 chłopaków
u kuzynki synek u kuzyna parka :-)
więc w sumie jest po równo .. od ojca strony już wymieniac nie będę ale tak samo jest po równo mniej więcej :-)
agulek oby zabkowanie nie było bolesne!!
krolcia Tobie również
fanta u Ciebie pewnie też zebule idą ... i to albo 3 albo 5
u nas są już wszystkie poza 5
gimpelka co do schematu napisałam że to takie na oko ale kolejność taka powinna być mniej więcej zachowana i to sda statystyczne normy
oczywiście u nas też żąbki wyszły szybciej jak Vi miała 6 miesięcy to miała już 4 zęby
niektóre dzieci mają późńiej (pisałam ) inne wcześńiej
krolcia zgadzam się najbardziej bolesne sa trójki no i może górne jedynki (przynajmniej u nas tak było) a pozostałe bez większych rewelacji ;-) nie bolały wcale
krolcia ja tez mam ten problem z woskowina i moje dzieci też ,,, co dziwne mój mąż wcale..
i też się zasstanawiałam czy czasem nie kupić własnie tych reklamowanych sprayów ...:sorry2:
ale czyścimy patyczkami co wieczór czasami co dwa dni lub 3 (nie więcej)to nawet dla mojego dziecka używam na jedno ucho 2 patyczki:dry:za każdym razem bez względu na to co ile czyszczę
fanta ankietę wypełniłam ... parówki dziecku daje ela jedynie cielęce i drobiowe..
napewno nie sa super zdrowe ale chyba każde dziecko lubi parówki :-)
chciałabym tylko znać odpowiedź czy dobrze robię- po wypełnieniu tej ankiety :-p
aleksia witaj ponownie dawno Cię nie było...
jak tam u Ciebie??
anulllla ja chce żurek
wogóle powiem wam ze zjadłabym szczawiową .. zawsze kupowałam szczaw mielony a teraz nie mają w pl sklepach :-( tylko krojony a z takiego to nie lubię szczawiowej ehhh i już kilka miesięcy tak szukam po sklepach szczawiu .. jak znajdę kupie chyba z 50 słoiczków :-p co by mi znów nie zabrakło:zawstydzona/y:
as współczuje bólu
ja musze się też na dniach wybrac do denta bo mam dziurę w zębie i strasznie bolki na zimne...
mam nadzieję że naprawi a nie usunie ;-)
joanna mam nadzieję ze się u Ciebie wszytsko ustatkuje.. i niedługo nie bedziesz miała tylu problemów i tyle na głowie...

lecę spać :-)

Hejka.
Obejrzałam wczoraj walkę. Nuuuda. Upewniłam się w przekonaniu, że Diablo jest lepszy.

Najlepsza akcja wczoraj wieczorem.
Nagle nie ma wody:szok:! Okazało się, że coś wypierdzieliło w piwnicy, która ZNOWU jest zalana:crazy:(średnio 10-15 razy w roku:dry:). Ktoś zadzwonił do wodociągów. Gościu przyjechał zakręcił zawór główny i pojechał w piz...u! On naprawił. Nie leje się!!!!!!!!!!!! Awantura w bloku, że jak tak można było, bez ostrzeżenia, że małe dzieci i w ogóle. Łaskawie wrócił po godzinie i włączył wodę na 20 minut! Wodę...he he he. To gnój był normalnie!!!! I ja miałam w tym dziecko umyć i o zgrozo mleko z tego zrobić!
Najlepsze na koniec. Wody nie będzie do poniedziałku bo oni w weekend nie pracują!:szok::no::wściekła/y:

reklama
Do góry