reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie dziewczyny! :-)
Juz padam na pysk po zakupach. jeszcze dzisiaj w planach posegregowania pranka, kapiel i upragnione lozko!;-)
Ja tez doswiadczylam braku jakielkolwiek zyczliwosci w stosunku do ciezarnych.:-(Niestety. W autobusie PKS stalam i brzucholem pocieralam o kierownice. Po tej przejazdzce unikalam busow, jak ognia. teraz bym domagala sie specjalnych wzgledow. Co bede sie dawac!:tak:
aguska - zdrowka dla Bartusia:-)
Aleksia - czest Kobito!

reklama
Nam się chyba psuje piec gazowy:-(. Buuu.
Pewnie wywalą cenę z kosmosu za naprawę:szok:. Właśnie wzięłam zimny prysznic:baffled:. Wyszłam i buch do netu kto to u nas zrobi, gdzie serwis tego tałatajstwa. Jutro z rana zaraz będę dzwonić. Dobrze że mamy jakieś pieniądze odłożone.
Uciekam do wyra bo mnie telepie.
Dobranoc kobitki.;-)

Witam się z Wami kobietki:-) ja coś spać nie mogę:-) łażę po necie z nadzieja, że mnie sen zmoży a tu lipa:-) za oknem leje jak z cebra:-( Igor już po 4 dniach w szkole zasmarkany, już się zaczynają infekcje;-) normalka:-). No dobra mamusie mam okazję cofnąć się trochę i poczytać co u Was:-) więc zabieram się za czytanie bo o spaniu nie ma mowy. Buziaki:-)

witam sie i ja
Bartuś jak na razie zdrowy
teraz wcina ogórka kiszonego:-D
asienka a jak Ksawik?Gorączkował ci jeszcze?fajnie że zakupy sie udały
Aleksia witaj długo Cię tu u nas nie było
Krolcia a jak Danielek?

Wiatam sie z rana:tak: i o przyzwoitej godzinie :-D.
Zasiadam do Was z kawką i już planuję harmonogram wyjazdu. Listy wczoraj nie zrobiłam co zabrać ale zrobię, to dziś. Pogoda jak narazie ładna. Słonko przebija się przez chmurki, w powietrzu czuć jesień. Jak na moje oko powinno być troszkę cieplej no ale już nie będę tak wymagająca :-D ;-). Kuba dalej zasmarkany do tego doszedł mu kaszel :eek:. W nocy spał mi nawet ładnie i wszystko by grało gdyby się nie przesikał :dry:. Tak po za tym to u nas ok. Ogarnę trochę chatkę i będę nas pakowała. Już nie mogę doczekać się wyjazdu :tak:. Jak małe dziecko :-D. Mam nadzieję, że T nie będzie miał nadgodzin.
Aguska, Bartek nie dostał kataru po wczorajszych spacerkach?
Karolcia, junkers macie :szok:. Ja bym się bała. W ogólę ja się boje gazu <bo nie idać czy się ulatnia>, zresztą za dużo było przypadków nie szczelności piecyków gazowych. Mój kuzyn zaczadził się właśnie przez junkers, bo poszedł się kąpać, a to badziewie było nie szczelne :-(. Moja dobra rada kochana, kupcie bojler :tak:.
Asienka, mądry polak po szkodzie, ewentualnie kobieta po porodzie :-D;-). Wypoczełaś trochę przez nos?
Aleksia, jak tam w pracy? Dawno Cię u nas nie było :confused2:. Widzę, że po 4 pisałaś posta :szok:. Spać nie możesz? ;-)

Witajcie
Fanta :-D lepiej żebyśmy nie zakładały z góry takich rzeczy bo .... oszaleć można ;-)my mamy centralne więc i woda też z piecyka jakoś bojler za mną nie przemawia ...
Miłego odpoczynku :-)bycz się ile wlezie ;-)
Aguska ale Wam dobrze a mój jeszcze weekend teraz ma roboczy i co z tego że dzieci nie ma samej nie idzie tyle wysiedzieć
Aluska witam :-)

Amelke wieczorem zaczął boleć ząb więc odwiedziłyśmy jeszcze sadyste po zatruciu ząbka nie przestało ją boleć także wieczór miałam koszmarny do tego przed spaniem płakała co się z tało z jej siostrzyczkami ona chce je mieć bo ona się boi bez nich więc chyba pojade po nie :-pmnie też już tęskno bardzo za nimi, niby człowiek chce odpocząc a jak ma szanse to tęskni i zawsze jakieś ale jest...
Zaprowadziłam Amelke do przedszkola robie mojemu golonko i żurek więc zapraszam chętnych ;-)

reklama
Witajcie
Fanta :-D lepiej żebyśmy nie zakładały z góry takich rzeczy bo .... oszaleć można ;-)my mamy centralne więc i woda też z piecyka jakoś bojler za mną nie przemawia ...
Miłego odpoczynku :-)bycz się ile wlezie ;-)
Aguska ale Wam dobrze a mój jeszcze weekend teraz ma roboczy i co z tego że dzieci nie ma samej nie idzie tyle wysiedzieć
Aluska witam :-)

Amelke wieczorem zaczął boleć ząb więc odwiedziłyśmy jeszcze sadyste po zatruciu ząbka nie przestało ją boleć także wieczór miałam koszmarny do tego przed spaniem płakała co się z tało z jej siostrzyczkami ona chce je mieć bo ona się boi bez nich więc chyba pojade po nie :-pmnie też już tęskno bardzo za nimi, niby człowiek chce odpocząc a jak ma szanse to tęskni i zawsze jakieś ale jest...
Zaprowadziłam Amelke do przedszkola robie mojemu golonko i żurek więc zapraszam chętnych ;-)

Na żurek bardzo chętnie;)

Do góry