reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta u nas fascynacja odkurzaczem zaczęła sie od około 14-15 sc i trwa do dziś:-Dmały mi normalnie odkurza:-D a jak go chowam to jest krzyk
a no daje sie nam obcinać jak narazie miał już dosyć długie włoski a że mu zgęstniały to strasznie sie pocił i miał cała głowke mokra.więc m zdecydował że już czas na fryzjera:-D ja tam lubie jak on ma troszke dłuższe ale wygoda najważniejsza pewnie teraz przez zime nie będziemy go już obcinać zależy jak zarośnie:-D

reklama
Witam, wybaczcie że nie poczytam ale nie mam już siły na nic, latamy załatwiamy dzwonimy i tak od tygodnia :sorry: jak się uda jutro to dostaniemy klucze i będziemy się przenosić w tym tygodniu ale jeszcze nic nie wiadomo :sorry: także ze wszystkim jestem w lesie i już mam dosyć :sorry: z miłą chęcią poszła bym spać i przespała to wszystko :tak: pogoda się zepsuła, pochmurno i zimno :confused2:

Aguska, już dawno zastanawiałam się nad fryzjerem ale mały raczej nie posiedzi na fotelu. Mam namiary na doby zakład fryzjerski w którym ścinają dzieci <siedzą w samochodach i oglądają bajki podczas ścinania> ale jak narazie u nas to nie przejdzie :-(. Puki co podcinam go sama nożyczkami ;-). Co do odkurzacza to mam to samo z Kubą :eek:, ale oprócz tego kombinuje jak tu podłączyć odkurzacz do prądu, a to już nie jest bezpieczne.
Beata, dasz sobie radę kochana. Odpocznij trochę, a później się powolutku weź :tak:. Najważniejsze jest to, że będziecie już mieli mieszkanko ;-)

I po weekendzie. :cool:

Bea fajne to mieszkanko. :tak:
gimpelka wow, ale wyprawa. Dzielny Wojtuś .Dorosłemu ciężko wytrzymać w upale , a mały spisał się na medal. :tak:
anulaaa33 żeby dziecko poszło do przedszkola musi mieć zrobione badania? :eek: Ja pierwsze słyszę. :sorry: Takie wymogi są u was?
fanta a co to ta laguna? :sorry: Fajnie spędziliście weekend. :tak:
krolcia i ty imprezowałaś. :-) Ale szybko zleciały te wakacje. :cool:
Moja młoda też ma pełno krostek po komarach. :tak: Psikasz czymś?
aguska2017 sami obcinaliście? Nożyczkami czy maszynką? Zwykle dzieci krzyczą i płaczą podczas obcinania.

A my tak się bawiliśmy wczoraj :

Załączniki

• DSCN6861.jpg
    DSCN6861.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN6888.jpg
    DSCN6888.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCN6915.jpg
    DSCN6915.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 23
  • DSCN6918.jpg
    DSCN6918.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 23
  • DSCN6926.jpg
    DSCN6926.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN6937.jpg
    DSCN6937.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 22
  • DSCN6969.jpg
    DSCN6969.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN6977.jpg
    DSCN6977.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN6984.jpg
    DSCN6984.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 21
Witam poniedziałkowo,
dom posprzątany, pranie (już 4-te) wywieszone, Marcin już po drzemce. U nas było gorąco w sobotę, aż za bardzo.Impreza udana. Wszystkich nas było 14 osób. Marcin zadowolony z prezentów, a wybierania (pieniążki, kieliszek itd) nie było. Ja nieco jestem poobijana, bo przed imprezą poleciałam jak długa ze schodka. Był trochę śliski, a że leciałam na Marcina, zrobiłam dziwne akrobacje i Marcina położyłam na siebie. Ja mam obite lewe ramię (mam problem z zapięciem biustonosza:-(), lewy łokieć trochę rozwalony i siny, no i prawe kolano - obite i sine:-(przez chwilę nie mogłam się ruszyć, Marcin płakał ale z przestraszenia. Mąż mnie podniósł, Siostra się przestraszyła, że coś poważnego mi się stało. Na szczęście nie uderzyłam głową w betonowy chodnik, na którym wylądowałam:szok:posiedziałam, poszłam pod prysznic i byłam gotowa na imprezę:tak:Marcin był bardzo grzeczny, bawił się i podjadł owoców, torcika a nawet troszkę mięska z grilla:tak:
anulaaa super, że jest zgoda na przeszczep. Trzymam kciuki żeby kasy było aż za dużo :-)
Jeśli chodzi o obcinanie włosów, to ja Marcinowi obcinam maszynką, już chyba ze 3 razy było cięcie. A wcześniej obcinałam Mu grzywkę nożyczkami 3 razy, bo w oczka wchodziła.
Beata fajne mieszkanko, powoli dojdziesz do ładu, spokojnie :-)
gimpelka wow, 30 km jestem pod wrażeniem :-) brawo!
aguska u nas ciepełko i śliczne niebieskie niebo. Może i Wam uda się wyprawa do koleżanki.
krolcia szkoda, że się nie opaliłaś. Dobrze, że po ukąszeniu nie ma śladu.

Marcin chyba mnie zamęczy melodyjką z traktora farmera ;-) od wczoraj gra prawie cały czas i Mały podryguje i podśpiewuje :-)
Miłego dnia!

Justa, laguna, to kompleks basenów< olimpijski, dwa dla dzieci> + solanka + jacuzzi + restauracje + solarum + sauna i inne pierdoły. Że T ma karnet z pracy, to korzystamy z basenów i jacuzzi :tak:. Zawsze to jakieś miłe spędzenie czasu ;-)
Tu masz kochana link i możesz zobaczyć jak to u nas wygląda :takL Centrum Wodne Laguna w Gryfinie
Tu masz fotki jak to orientacyjnie wygląda:
Zobacz załącznik 385793
Zobacz załącznik 385792
Super zdjęcia z tego pokazu lotniczego :tak:. Musiało być fajnie.
Agulek, siniaki szybko znikną ważne, że małemu nic się nie stało i że się kochana nie połamałaś :tak:. Fajnie, że impreza Marcinka udana :tak:, szkoda, że nie wybierał nic na roczek. U nas tak wyszło, że będzie poeta - alkoholik :-D;-).

Pojęcia nie mam po jaką cholerę oni te gniazdka będą sprawdzać:no:.

Justa świetne pokazy:szok::tak:. Mati byłby zachwycony. On kocha samoloty i rakiety. Swoją drogą wiecie, ze nigdzie nie mogę dostać zabawki w kształcie rakiety? Samoloty, wahadłowce tak ale rakiety nigdzie nie ma:no:!(no może oprócz zestawu lego za kilkaset zł:dry:)

To i ja pokażę parę zdjęć. Maluch tym razem nie był uwieczniany. To był ewidentnie dzień starszaka:-).

reklama
Witajcie :-)
ja od rana w trasie musiałam zanieść kał a że Amelki nie ma wzięłam od Wiki ;-) jak się rozkręciła to o 7 mi 3nocniki narobiła a mama tylko prosiła o małą kupkę chodziła z nocnikiem i mówi mama bierz :-D

Aguska nie mam:zawstydzona/y: mój przyjechał z meczu w nocy i stwierdził że był tak pyszny że zjadł połowe ponad :-D także rano do kawki już nie było

Do góry