reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie piatkowo!:-)
Ja tez sie dolaczam z kubeczkiem malej czarnej!:-) Maly spi, chalupa z grupsza ogarnieta. na obiadek dzisiaj Pomysl na... zapiekana rybe w sosie koperkowym. Pycha...:-)
As - o burzy slyszalam z TVN24 ( bez tej telewizji nie ma u mnie dnia), jakie podtopienia w Wawie.:szok:Szczekam na info o foteliku, bo troche na czasie mi zalezy, bo chce jeszcze sobie pojezdzic z malym.:tak:
Justa - udanej niedzieli zycze, oby pogoda na pokazie byla wysmienita. Podobno ma sie jutro wieczorem troche ochlodzic, ale zobaczy sie. :-)

reklama
Klaudia dzwoniła ze stajni,że nie może jeździć bo okolice stajni pływają :szok::szok:
Teraz robią wał ok 1 m od stajni ,bo woda zaczęła się wdzierać do środka :sorry::sorry::sorry:.
Pan Andrzej powiedział,że po dalszych padokach w niektórych miejscach to można łódką pływać :szok::szok::szok::szok:

U nas też bez szkód się nie obyło ,bo mamy wodę w kanale w garażu tak ok.1 m :sorry::sorry::sorry: ,a tam kupa sprzętu do naprawy aut stoi.
Na razie pompują tą wodę a potem zobaczy się co można jeszcze uratować.:baffled::baffled::baffled:

Ja tylko na chwilę i egoistycznie.
Mój Mały śpi, po wielkim płaczu i po cycu. Dziś znowu były dwie wyprawy do miasteczka. Podczas pierwszej Marcin usnął, ale już byłam niedaleko piekarni, więc podjechałam pod drzwi i poprosiłam o pomoc. Jakaś starsza, życzliwa pani odeszła z kolejki (właśnie kupowała) i potrzymała rower, ja w tym czasie kupiłam chleb :-) jednak życzliwi ludzie się zdarzają:-) W nocy była wielka burza, znowu pozalewało podwórka. Na ulicy niedaleko jest wielka kałuża, jak przejeżdżałam to musiałam zdjąć buty i nogi były mokre :-)
Teraz idę coś posprzątać, bo jutro goście przyjeżdżają,
miłego wieczorku!

Witajcie UDAAAAAAŁOOOOO SIĘĘĘĘ mamy zgodę na przeszczep i termin wstępny na 29 września :-):-):-):-):-):-):-):-)
co prawda mogły byśmy nawet mieć go 1 września bo się zwolnił termin ale nie wiem czy uzbieram te 12 tys do tego czasu bo nie wiem ile mamy na fundacji Z 1%
w każdym bądź razie skakałam dziś ze szczęścia ale zmęczona jestem taaaka ze głowa boli cały dzien w aucie w tym skwarze bez klimy jak na złość :angry:

anulaaa super! Oby była ta kasiora na koncie, szybko i sprawnie wszystko by się zakończyło. Trzymam kciuki &&&&&&&.

Uff gorąco:baffled:

Jutro chyba wybywamy na działeczkę. Trza się poopalać choć trochę tego lata:dry:.

witam w sobotni poranek z kawusia
anulaaa super!!!!!!!!!!!!
Lena może gorączka na zęby?
u nas dziś już teraz jest 24st a co to będzie później?
za godzinke idę z małym na plac zabaw bo później znowu w domu będziemy musieli siedzieć do popołudnia:sorry:

reklama
I ja witam z kawcią.;-)
U nas też już skwara. Oj będzie piekiełko. Zmykamy na działkę, posiedzimy na powietrzu w cieniu. Dzieciakom rozłoży się basenik dla ochłody.
Trzeba jakoś wspólnie spędzić miło weeka:-D bo jutro m znowu wraca do pracy:hmm: i tym razem być może na dwa tygodnie, bo jakieś ćwiczenia mają mieć.

Do góry