reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anulaa super z przeszczepem, oby pieniążki się znalazły :tak:
As jak stajnia?

Witam, Wy piszecie że gorąco a u mnie dzisiaj wiatr i pochmurno :sorry: zmęczona jestem, nic mi się nie chce dzisiaj :sorry: ale to przez tą pogodę :tak: Kuba się bawi u siebie, M poszedł do właścicieli mieszkania gadać a ja korzystam z okazji :tak: pies zaczyna mnie już wkurzać, bo ma dwa miesiące i nauka sikania na dworze jest :confused2: no masakra jakaś, gorzej niż z dzieckiem :sorry: klucze od mieszkania dostaniemy we wtorek i od razu wchodzę z malowaniem i jak się uda załatwić transport i ludzi to w czwartek od razu przeprowadzka :tak: oj jak ja nie lubię tak na szybko :sorry: wkleję Wam zdjęcia jak mi się uda :tak: pierwsze to Kuby pokój, potem przedpokój, duży pokój, kuchnia, znowu duży pokój i na końcu pies z Kubkiem :-)

Załączniki

• 2011.jpg
    2011.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 28
  • 20110812.jpg
    20110812.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 28
  • Jh.jpg
    Jh.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 25
  • Kuchnia.jpg
    Kuchnia.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 29
  • Pokoj.jpg
    Pokoj.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 26
  • 25082011.jpg
    25082011.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 32
Witajcie!
Anulaaa - super, ze jest zgoda na przeszczep. Mam nadzieje, ze znajdzie sie kasiorka!:-)
Beata - super mieszkanko! Jaki slodki sikawkowy szczeniaczek!:-D
My dzisiaj zaliczylismy jeziorko. Po powrocie zrobilismy kebabowa salatke oraz ciasto snicers. :-)
Lece, bo juz padam!
Dobranoc!:-)

Cały dzień na powietrzu dzisiaj spędzony. Gorąco ale w cieniu szło wytrzymać.

Mieliśmy za to nie fajną przygodę na działce:no:. Malucha użądliła pszczoła:szok::wściekła/y:. Dopiero po czasie zajarzyłam jak znalazłam żądło na nodze:baffled:. Ryk niesamowity. A spał w wózku jak to się stało, więc miał nie fajną przedwczesną pobudkę:no2:.

Beata mieszkanko fajne:tak:. To wojskowy blok? bo mamy takie same kafelki na podłodze w kuchni:tak::-D. Może zbieg okoliczności.
Najważniejsze, że na swoim. Żeby Wam się dobrze mieszkało:happy:. A jaki macie metraż?

Witam się niedzielnie,
ja tylko na chwilkę, jutro poczytam co u Was :-) my po imprezie, wszystko było ok, Marcin zadowolony. Ostatni goście niedawno pojechali do domu, a my odpoczywamy. Pojedziemy na rowerki :-)
Miłego dnia!

Hej :-)
Gimpelka brawoooo :-) wiem jaki był upał bo my cały dzień spędziliśmy w aucie BEZ KLIMY :angry::-D
ja dziś po wczorajszym jakaś niedobita byłam dopiero jak mój na mecz pojechał to dostałam powera i zrobiłąm trzy prania i posprzątałam sobie ;-)
tylko tak się zastanawiam kiedy mam zebranie w przedszkolu nawet badania kału jeszcze nie zrobiłam :confused: przy tej Warszawie jakoś nie myśle o niczym innym ...
a wieczorkiem piernika upiekłam więc zapraszam i zimny redsik do tego ;-)

Witam sie po weekendowej nie obecności :tak:.
Widzę, że pierwsza jestem :-D. Fajnie, fajnie ;-).
Strasznie szybko zleciało mi to wolne, może aż za szybko
eek.gif
. W piątek mężuś wyciągnoł mnie na lagunę do Gryfina, w sobotę byliśmy u babci na urodzinkach <zadowolona baaardzo z prezentu
yes2.gif
>, a w niedziele pojechaliśmy na ognisko <tak spontanicznie>, a później do siostry T i tak nam zleciało
biggrin.gif
. Prawie przez cały weekend pogoda dopisywała, tylko w sobotę się trochę poknociło ale dopiro po południu. Dziś jakoś od rana spać nie mogłam
shocked.gif
, uszykowałam mężusiowi kanapki do pracy, pogadałam z teściową, poczytałam trochę książkę, wypiłam kawkę i stwierdziłam, że zajrzę do Was puki mi mały śpi
yes2.gif
.
Anulaaa, gratulację! Bardzo się cieszę, że dostaliście zgodę na przeszczep :tak:.
Gimpelka, grztuluje wytrwałości :tak:. Fajnie, że Wojtuś był grzeczny na pielgrzymce :-).
Lena, zdrówka dla Gai :tak:. Jak się dziś perełka czuje?
Justa, zazdroszcze pokazów Air :tak:. Opowiadaj jak wrażenia :-).
Beatka, fajne miszkanko. W końcu mogę pogratulować :tak:. Kiedy będziecie się przeprowadzali?
Karolcia, jak tam po użądleniu? Lepiej? Ucałuj maleństwo :tak:
Aguska, widzę, że u Was to spacerowo weekend minoł :-) i dobrze trzeba korzystać puki pogoda :tak:

Witam ;-)
My wczoraj dzień pełen wrażeń. W myślęcinku impreza już od 12. Pożegnanie okręgu pomorskiego i pożegnanie lata, także było co robić:-).

Po użądleniu ani śladu:szok:! To już większe bąble i ślady ma po ukąszeniach tych cholernych komarów:wściekła/y:!

Dzisiaj jadę po obiadku odwiedzić taką przyszywaną babcię. A popołudniu muszę siedzieć z tyłkiem w domu:crazy: i czekać na szanowną komisję z energetyki:dry:. Będą sprawdzać gniazdka. Już jestem wrogo nastawiona. Tekst na ogłoszeniu mnie rozjuszył - "Obecność OBOWIĄZKOWA!":crazy::wściekła/y:

Witam sie i ja z kawusią:-)
Beata fajne mieszkanko a psiak cudny no i twój synuś też;-)pewnie bardzo mu sie to podoba że ma pieska?:-)
anulaaa masz jeszcze kawałek piernika?bo ja chętnie kawalątek bym chciała:tak::-D
Gimpelka fajnie że Wojtuś wytrzymał taka wyprawe gratulacje:-)
agulek fajnie że urodzinki udane a jak solenizant smakował mu torcik?:-)

a ja dziś nie wiem chciałam iść z małym do koleżanki i jej córci ale pogoda coś taka dziwna ponoć ma nie padać ale wiadomo jak to jest zmienia się co chwile ta pogoda.zobaczymy po obiadku może sie wybierzemy
a my wczoraj z m obcieliśmy bartusia i wygląda jakoś doroślej:-D to już 3 jego obcinanie ale grzeczny był

reklama
Mały od samego rana bawi się odkurzaczem, znowu... Nie mam już na niego pomysłu, bo ile to można zakazywać i tłumaczyć :sorry:, więc niech się bawi. Może za jakiś czas znudzi mu się :tak:.
Karolcia, dobrze, że po ukąszeniu nie ma śladu :tak:. Nie rozumiem po co będą Wam gniazdka sprawdzać :eek:.
Aguska, to fajnie, że Bartuś daje się Wam bez problemu obciąć. U nas jest z tym problem :confused2:

Do góry