reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam popołudniowo.
Wklejam obiecane fotki rowerka.
i fotelik też jest.
A na koniec pokazuję się ja z mokrymi włosami bo pada deszcz :szok::szok::-D:-D:-D uwaga,bo monitor może Wam trzasnąć na mój widok ;-):-):-):-)

Załączniki

• DSC_3784.jpg
    DSC_3784.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC_3765.jpg
    DSC_3765.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC_3733.jpg
    DSC_3733.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC_3743.jpg
    DSC_3743.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC_3764.jpg
    DSC_3764.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC_3762.jpg
    DSC_3762.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję w imieniu Marcinka za życzenia, to bardzo miłe z Waszej strony :-) narobiłam dziś km rowerkiem hmmm pewnie ponad 20 i powiem Wam, że jestem zmęczona...dziś był taki mały torcik, była Marcina, starsza koleżanka (pójdzie do 3-ej klasy). Teraz M uczy Małego dmuchać świeczkę. Niby wie o co chodzi ale jeszcze nie zawsze chce dmuchać i robi to za słabo. No cóż, może za rok się uda :-)
As dzielna z Ciebie Kobieta ale musisz taka być dla Synka. A Córcia ma ambitne plany i słusznie :-)
anulaaa trzymam kciuki za powodzenie jutro, a dziś udanych ploteczek ;-)
Przepraszam, że tylko tak krótko ale jestem zmęczona i Mały płacze.
Miłego wieczoru i spokojnej nocki!

Witam Kofane! :-)
U nas tez komary szaleja wraz z osami. pelno tego lata w powietrzu.:szok:
Ostatnio malego komar ugryzl w powieke i rano oczka nie mogl otworzyc.:baffled: malo zawalu nie dostalam!
As - pogratulowac ambitnej coreczki! :-)

Ja się tylko witam, muszę iść na dwór z Marcinem, bo Go roznosi energia...pogryzł mnie już, że hej ;-) najpierw pójdziemy z psami na spacer, a potem na rowerek :-)
Miłego dnia!

I ja się witam z kubłem kawy;-).
Dzisiaj m wraca z tygodniowego wygnania. Podpytam się go co tam z tymi badaniami wyszło. Pogoda póki co się spisuje:tak:, więc spacerek w planach jest.
As córka faktycznie ambitna. Oby jej się udało. Z całego serca jej tego życzę:happy:.

As ty chudzino. :szok::-)

Zaglądam do was, ale z braku czasu nic nie piszę. Nad miastem trwają próby przed pokazami lotniczymi Międzynarodowe Pokazy Lotnicze AIR SHOW i głównie oczy mamy skierowane ku niebu. :-D
W niedzielę wyskoczymy sobie na pokaz , co by z bliska pooglądać, podotykać. :tak: Bilety w tym roku kosmicznie drogie. Czyżby w ten sposób chcieli zmniejszyć przybywającą licznie ludność?

Dzięki dziewczyny za pochwały Klaudii.
No ambitna to ona jest,ale uwierzyła w siebie jak teraz do Anglii na obóz wyjechała.
Miała 2 sytuacje tu w Polsce po powrocie,że musiała się dogodać po angielsku i sama potwierdziła ,że nie miała z tym żadnych problemów ,więc dlatego taka decyzja.:tak:;-):-):-)

U mnie wczoraj kolejna burza przeszła.
Boże jak mój mały się burzy boi.:szok::szok::eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled:
Z każdą burzą jest coraz gorzej.
Dziś się cały trząsł biedulek jak tylko prąd wyłączyli.
Nie pomagało odwracanie uwagi,układanie puzzli...Jeden wielki płacz i histeria ...
W końcu się uspokoił jak Darek mu obiecał ,że jak da radę tę burzę grzecznie przesiedzieć to agregat prądotwórczy kupimy :szok::szok::szok:
Tłumaczył mu jak to będzie fajnie,że będą bajki i światło w salonie i u niego w pokoju.
Mały się uspokoił ,burza pierwsza przeszła ,włączyli światło i Kuba kazał tacie po agregat jechać :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale po tym napadzie paniki wiem,że ten agregat to niestety konieczność. Przy Kubusia spektrum autystycznym bez tego sprzętu długo nie damy rady.:baffled::baffled::baffled::baffled:

W nocy znów była burza.
Waliło i tłukło z każdej strony i oczywiście wyłączyli prąd....

http://www.se.pl/wydarzenia/warszaw...owala-dwa-pasy-w-strone-zoliborza_202031.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Wybaczcie że nie poczytam ale Kuba mi coś zwraca od wczoraj i jeszcze psa mam :-) dobrze że M ma wolne do wtorku :tak: zajrzę później jak się ogarnę to wkleję zdjęcia mieszkania i psiaka :tak:

Do góry