reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co do ciuszkow, to sie w pelni zgodze. Dla chlopcow od rozmiaru 92, sa raczej mlodziezowe wzorki. Jeszcze na lumpkach sa fajnego mozna wyhaczyc...:tak:
Planujemy z malzem zakup fotelika do roweru dla naszego synka. Moze cos polecicie kobietki?!;-)

reklama
Witam się wieczorowo.
U mnie mega burza przeszła i miałam wesoło z małym. :baffled::baffled::baffled:
Kuba nie tyle boi się burzy co braku prądu i braku oglądania bajek :baffled::baffled:
Ale dziś tak strasznie tłukły błyskawice i pioruny,że się alarmy w samochodach i domach włączały.:baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::sorry2::sorry2::sorry2:
Kuba cały chodził z nerwów ....aż mi go szkoda było.

Asieńka a nie chciałabyś używanego fotelika na rower bo mam właśnie po moim Kubusiu i zamierzam go sprzedać ;-);-);-)

fotelik jest taki jak ten tyle ,że mój jest szary :

http://dino.sklep.pl/nowy/fotelik-sleepy-hamax-granatowy-p-11849.html

Mam też do odsprzedania rowek "16" niebiesko-złoty (unisex) serwisowany w zeszłym miesiącu i jest w idealnym stanie .Gdyby któraś wiedziała kto potrzebuje to proszę o kontakt.

Ostatnia edycja:
Krolcia a na jaką misję mieli by go wysłać? Przecież już nikogo nie wysyłają :tak:
As a jaki ten rowerek? Daj jakieś zdjęcie :tak:

Witam, była burza, popadało i poszło :sorry2: a potem gorąco się zrobiło jak nie wiem :sorry2: byliśmy na mieście, kupiliśmy dvd sobie Kubie oczywiście auto :-) zdjęcia mieszkanie wrzucę jutro bo dzisiaj jakaś padnięta jestem przez tą pogodę :dry: a mieszkanie fajne, myślałam że jest mniejsze ale wiadomo jak na zdjęciach się patrzy :tak: spokojnej nocki życzę :-)

Wróciłam do domku :-):-)
a tyle miałam atrakcji dziś, że ........
Dzieci kąpały się w basenie a ja siedziałam naprzeciw nie wspomne o osach które od wczoraj spokoju nie dają :wściekła/y: no i jedna franca właśnie weszła dziś mojej Wikusi do buzi boszzzzz baby jak byście widziały tą akcje :wściekła/y::wściekła/y:trzęsłam dupą przez godzine jeszcze rzuciłam się na Wiki tak ze wyrąbałam do tego basenu fikołka i przewróciłam Wiki że się zaczęła topić i to ją uratowało że ta osa wyleciała razem z wodą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet nie chce tego przypominać bo mnie aż do tej pory trzęsie
i po tej akcji stwierdziłam,że wracam do domu dziś bo siły mi opadły ani nie chce myśleć cop by było gdy by ją gdzieś w gardło użądliła :wściekła/y:
W piątek jedziemy z mała do Warszawy do lekarzy więc Niki i Amelka zostały u mamy..... i tu kolejny stres zgodzą się na przeszczep czy nie ....:-(
zaczynają się znowu stresujące dni ....

A co do burzy to u nas nic nie było cały dzień skwar taki a jaka duchota ..... ale na rowerach z chrześnicą byłam :-) tak na odstresowanie ;-)

Mój jest w sekcji chemicznej i oni tam mają jakieś kwalifikacje do odkażania ludzi, przedmiotów, terenów, samochodów i czegoś tam jeszcze, poczynając od umiejętności prowadzenia i obsługi tych "specjalistycznych" pojazdów, nie wgłębiałam się(zacznij się dopytywać to do północy nie skończy gadać o tym:dry:) ale niby potrzebni by byli i byłaby duża szansa, że dostałby rozkaz wyjazdu.

anulaaa!!!!! Szok:szok:! Na samą myśl co przeżyłaś dostaję gęsiej skórki! Osa w buzi...brrrr:baffled:

Witam się,
miniona nocka średnia ale zasypianie znowu bez cyca :-)
Wczoraj mieliśmy małą przygodę. M miał posadzić Marcina na nocnik, On nie chciał, więc latał po kuchni bez pieluchy. Kucał sobie obok butelki z wodą, nagle jeden stęk i......kupa i siku wylądowały na podłodze:-Dna szczęście nie na dywanie:tak:ale się śmiałam:-Doczywiście M sprzątał, a co?! Skoro nie potrafił posadzić dziecka na nocnik...
Pogoda zapowiada się ładna, pranie nastawione, Marcin na razie chodzi po pokoju i coś gada po swojemu. Później pójdziemy na spacerek, potem rowerek i dzień zleci.
anulaaa ale miałaś akcje, szok!
Asienka ja mam taki fotelik NOWY FOTELIK BIKEY DO RAMY cze+ GRATIS kask (1726453488) - Aukcje internetowe Allegro jestem z niego zadowolona.
Maruda się włączył, odezwę się później, miłego dnia!
Właśnie mnie ugryzł w sutka ze złości (przez bluzkę).

Agulek najlepsze życzenia dla roczniaczka :-D:-D:-D:-D:-D
Krolcia to nie ciekawie jak mogą go wysłać :dry:
Anulaa dobrze że na strachu się tylko skończyło :tak:

Witam. W nocy znowu burza była, dawało jak nie wiem :tak: dzisiaj pochmurno coś ale duszno :dry: mam nadzieję że chociaż nie będzie już padać :tak: M ma od dzisiaj wolne do wtorku :dry: ja już pranie nastawiłam, gary M pozmywa bo bałagan zrobił podczas śniadania i nic więcej do roboty dzisiaj nie mam :-) później wrzucę fotki mieszkania :tak:

cześć laseczki dziś już czwartek a ja myślałam że środa:szok: nie wiem gdzie zgubiłam jeden dzień:-p
Bartek właśnie kończy odkurzanie pokoju:-D
anulaaa straszne to co piszesz!!!!!!!!!dobrze że wszystko w miare się skończyło!a jaki Wiktoria ma mieć przeszczep?jeśli mogę zapytać?
agulek :-D:-D:-D dobre STO LAT dla MARCINKA
mnie dziś jakiś dołek złapał:-(

Nasza poranna rowerowa wyprawa skończyła się prawie w tym samym miejscu, co wczoraj...Marcin znowu zasnął...wyjechaliśmy wcześniej, ale to nic nie dało...nie dojechałam do sklepu, a chciałam kupić jakieś ciastko ale torcik. Impreza będzie w sobotę i wtedy będzie duży torcik, mam nadzieję, że dobry (zamówiony w cukierni) :-)
Dziś już odkurzone, zaraz biorę się za zmywanie podłóg i za obieranie ziemniaczków. Nawet kawkę już wypiłam, tak na szybkiego ale nie lubię zimnej.
aguska oj z tymi dołkami, to doskonale Cię rozumiem ;-) może zrób sobie kawkę i zjedz jakieś ciacho?! A może spacerek? Mi dobrze robią wyprawy rowerowe :-) zmęczę się i jakoś mi lepiej.
anulaaa trzymam kciuki za pozytywną opinię lekarza. Jaki przeszczep ma mieć Twoja Córa, jeśli można wiedzieć?
Idę do roboty, odezwę się później! Dzięki za życzenia dla Marcinka!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam laseczki czwartkowo :happy::happy:
Wstałam ale wcale nie wyspana :baffled:zrobiliśmy sobie wczoraj z Pietruszkowym wieczór z winkiem i nocnymi rozmowami poszłam spać po 3 a o 6.30 Toni był już na nogach skory do zabawy :dry::dry:
Agulek STO LAT DLA MARCINKA ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA SPEŁNIENIA WSZYSTKICH DZIECIĘCYCH MARZEŃ :happy2::happy2::happy2:
As dzięki za info o tym znieczuleniu :tak::tak::tak: kochana jak teściowaile ją jeszcze w tym szpitalu będą trzymać?jak nastawienie Kuby na powrót do szkoły???
Krola fajne jest kupowanie wszystkiego do szkoły nie przeczę ..tylko kiedy masz 2 w szkole i nagle tak 1000 zł ucieka z portfela to mniej fajnie......dobrze że są markety ,przeceny,wyprzedaże i można wszystko stopniowo kupować ..bo ceny np podręczników są zaporowe:baffled::baffled:
Anulaa nie zazdroszczę przeżyć...boszzz przecież to mogła być tragedia nawet nie chcę myśleć :no::no::no: kochana dołączam się do pytania a jaki przeszczep czeka maleńką???
Justa ja już mam wszystko dla dzieci do szkoły gotowe łącznie z wyprasowanymi strojami galowymi na wiszakach :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak to mawia mój Pietruszka ja to bym sie do armii nadawała bo ja wszystko muszę miec na tip -top:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Beatko czekam na fotki mieszkania :tak::tak::tak::tak:
Ja mam fotelik na rower jeszcze po Julce w kolorze turkusowym taki jak As pokazywała i jestem mega zadowolona :tak::tak::tak::tak:jest boski i mega wygodny i wytrzymały:tak:tylko teraz roweru nie mam :-D:-D:-D:-D
Wczoraj skończyłam dzieci pokój na tip top z podmalowaniem gdzie niegdzie kończeniem dekorowania ścian i porządkami w szafach szafkach szafeczkach jest bosko...........aż do ich powrotu i nawrotu nieładu artystycznego :baffled::baffled::-D:-D:-D

Do góry