reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Justa i ja wspólczuję :(

Anulaaa33 udanej imprezki
ja tez miałam wczora wyjsc (pierwszy raz od trzech lat i co??? I dzieicaki mi sie rozchorowały....)

Beata nas komary nawet w ogródku zjadają:-D:-D:-D ale w lesie na pewno pieknie....

U nas nieciekawie.... przedwczoraj byliśmy na malej wyprawie w góry z dziecmi. Wchodziliśmy na Pradziada w Czechach . Straszliwie wiało i mimo ze byli ciepło ubrani to Hania i Michał chorzy (a chcialiśmy i radoche zrobic....) tak wiec mam wdójke chora w domu i czekam az rozłoży Kasie, mnie i męża. Na domiar złego od 16 zaczynam ten okres próbny w nowej robocie... do kitu wszystko. Dobra nie bede smęcić.

Spokojnej nocki wszystkim życzę!!!

gimpelka a byłaś z nim u lekarza?może to przez zęby ?mój Bartek piszczał czasem przez sen jak mu wychodziły tylko że był starszy bo mojemu późno zaczęły wychodzić ale jak już zaczęły to wszystkie naraz.
ewuniaf zdroweczka dla maluchów i oby was nie rozłożyło

Czesc!!

Aguska niestety nie ominelo nas. M. smarka a ja prawiemowic nie moge... ech tylko Kasia sie trzyma dzielnie :)

Wszystkim zycze przyjemnego dnia i dużo słonka (bo oststnio nie ma go za wiele )

Cześć dziewczyny!
Ja dziś jakoś spać nie mogę i włóczę się po domu, a moji panowie śpią sobię w najlepsze. Mam czas na wypicie na spokojnie kawki i dla Was. T pewnie jak wstanie, to zrobi naleśniki <to już nasz taki niedzielny rytuał> :tak: :-). Pogoda dziś też szykuje się piękna, wczoraj wieczorem mieliśmy straszną mgłę, dosłownie jak z horroru :szok:, dziś rano też się jeszcze utrzymywała ale już odchodzi i wychodzi słonko :tak:.
Poczytałam co tam u was <tak po krótce, bo dopiero się budzę :tak:>. Na czole powinnam mieć karteczkę z napisem:"nie mów do mnie z rana, ja i tak nie kontaktuje" :-D.
Ewuniaf, trzymajcie się dzielnie i nie dajcie choróbsku. Dobrze, że chociaż Kasia jest zdrowa. Zdrówka Wam życzę!
Justa, wyrazy współczucia. Mam nadzieję, że stan melanholijny szybko Ci przejdzie kochana :tak:.
Lenka, ja ostatnio wolniej kojarzę :eek:. Teraz już wiem o co chodziło :-D.
Anulaaa, jak tam po imprezce?
Aguska, wczoraj patrzyłam dla Kuby za gumowcami i same duże rozmiary były bo od 28 do 31 :-( ale śliczne były bo takie różne odcienie zieleni i nie drogo bo za 19zł :tak:. W ogóle musisz zajrzeć do Pepco <jak macie> są teraz niesamowite ciuszki dla dzieciaków. Kupiłam młodemu kurtkę na jesień <taką nie przeciekającą :tak:>. Później zrobię zdjęcie i wrzucę :-).

fanta dzięki za info i koniecznie wrzuć fotke;-)
Bartuś sie buja ja maluje a m się kąpie nie długo idziemy do carefoura na zakupy bo jutro wolne więc trzeba cosik kupić.pogoda całkiem nie zła jak narazie zoabczymy później
anulaaa jak po imprezce?
ewuniaf zdróweczka

Witajcie Dziewczyny!

U nas obiad gotuje sie. Dzisiaj serwuje pomidorowke z makaronem. bedzie na 2 dni, wiec mam jutro spokoj z kucharzeniem. :-)Ciekawa jestem ile bede czekac na fotki zamowione przez neta. Wykupilam pakiet 300 zdjec i powybieralam taka ilosc z archiwum rodzinnego na kompie.:-)Oj... bylo ciezko ostra selekcja.;-)
ewuniaf - duzo zdrowka dla malej familiady! :)
Anulaaa - zyjesz? Jak tam imprezka z kumpelka?:-)
fanta - a propo zakupow w pepco to mam mieszane uczucia. Ubranka w miare tanie, ale ich jakosc nie zawsze dobra. Mam kilka bluzeczek i jestem z nich bardzo zadowolona, ale u kilku z nich aplikacje poschodzily po jednym praniu. Ostatnio rzadko kupuje ubranka w tej sieci, wole lumpki i przeceny w Smyku, czy 5-10-15.:-)

Witajcie,
żyje,żyje :-) fajnie było :tak:wytańczyłam się :-)ale ściągłam dopiero przed 9 do domu siedziałyśmy sobie na uliczce gdzie grają i się tyyyle dzieje i jakoś nam się zebrać do domu nie chciało no i nic nie spałam,pogoda ładna więc pasowało by gdzieś z dzieciakami jechać ;-)może nie zasne na ławce :-D

Asienka ja też zawsze hurtem wywołuje a potem myśle w jakiej kolejnośći je powkładać :-)
Ewunia a Wam zdrówka nie martw się odbijesz sobie co się odwlecze to nie uciecze;-)

Ja też ostatnio kupiłam kalosze dziewczynom w auchanie była wyprzedaż i druga para za pół ceny więc brałam hurtem :-D

ja w pepco też nie wszystko kupuje ale czasem naprawde warto.ja jakoś nie trafiłam jeszcze na coś co np po jednym praniu się zmechaciło odeszla aplikacja bądź sie rozpruło.mam nadzieje że nigdy na to nie trafie.też czasemw lumpku coś znajde fajnego albo w innych sklepach;-)
Asienka a jak Ksawik? też przechodzi bunt?on chyba z tych wysokich by nie?o ile pamiętam;-)zaczął lepiej jeść?
u nas pogoda śliczna napewno gdzieś sie wybierzemy Bartek narazie śpi a ja gotuje obiadek

reklama
anulaaa - No, to kobieto wybawilas sie za wszystkie czasy. Propo ukladania to rok temu mialam z tym problemy, bo sie conieco w chronologii pogubilam i jest jak jest w albumie.;-)
W Auchanie jest wogule dosc tania, ale niestety mam blizej do reala. Auchan jest w Bydgoszczy, a realik w Toruniu.
Ja jakos latem malemu kupilam kalosik w rozmiarze 23, ale chyba na jesien 24 musze kupic.
Aguś - u nas bubt, bunt i jeszcze raz bunt. Jesc to je salatki, mielone i nieraz slodycze. To sa jego ulubione przysmaki, ale nie zawsze. :/

Ostatnia edycja:
Do góry