reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa a dom pomalowany już cały?? :-D
Ja wczoraj kupiłam dziewczynkom płaszczyki na jesień jak ostatnio szukałam to nie było a jak wczoraj pooszłam po co innego to mi się rzuciły w oczy
Gotuje obiadek i czekam na koleżanke ciągle coś się ostatnio dzieje :-)

reklama
Hej babeczki!
Witam sie w piątek :tak:. Przed nami długi weekend, więc nie wiem czy znajdę czas by do Was zajrzeć :-( wiecie same jak to jest. Nie dosyć, że chłop w domu, to zawsze na weekend znajdzie sobie człowiek jakieś zajęcie. Wczoraj byliśmy w domu zabaw na urodzinkach, Kuba się wybiegał i wyszalał, był taki zmęczony, że nie mógł mi później w domu zasnąć :eek:. Skończyło się na czytaniu bajki i tym, że usnoł mi na kolanach :-D.
Teściów dziś się pozbywam <uff:tak:>, więc będzie troszkę spokojniej.
Obiadu dziś nie zamierzam robić, <a co mam ochotę zjeść dziś coś innego> napisałam do T, że strajkuję i zamawiam pizze :-). Pogoda u mnie nie najgorsza, słońca co prawda nie ma ale nie pada i nie wieje. Będę mogła pranie na balkon wywalić i chociaż szybciutko mi wyschnie. Później jeszcze mam zamiar wrzucić pokrowiec z krzesełka do karmienia i z wózka <tego jeszcze nie prałam> i zastanawiam się czy w 40 stopniach to prać czy więcej :sorry:. Młody nie ma zamiaru spać i kisi sie w łóżeczku:-(. Lecę na balkon się zainhalować, od zaraz koniec. 3majcie kciuki!
Beata, to do du... jak nie można mieszkań wykupywać :-(. Może uda Wam się jakiś bank dorwać, który będzie Wam odpowiadał i policzy wszystkie dodatki wtedy będzie można o kredycie pomyśleć. Chyba że korzystniej będzie Wam mieszkać w wojskowym. Od razu kochana odradzam Wam mbank <to złodzieje>. Na początek dobrze jest podzwonić po bankach i pojeździć :tak: żeby Wam sprawdzili zdolność kredytową. Możesz zaoszczędzić pieniądze sama wybierając dogodny bank i nie biorąc doradcy kredytowego tak jak my <taki bierze prowizje od 2,5 tyś>. Tu masz ciekawy link i dowiesz się więcej: Jak banki obliczają zdolność kredytową - Finanse - Strona główna - Wieszjak.pl . Teraz się doczytałam o mieszkanku, kiedy się do niego wprowadzacie? Fajnie, że nie macie dużo roboty :tak:.
Justa no to super, że w końcu wycieczka doszła do skutku :-). Widzę, że teściówka ma powera :-D żeby moja tak chociaż po domu jak koza skakała to bym się cieszyła;-). Czekam na zdjęcia z niecerpliwością, a co muszę Ci troszkę pozazdrościć :tak:. Później się bardziej prywatnie do Ciebie odezwe :tak: ale to już w innej sprawie.
Lena, u mnie w biedronce żadnych klocków narazie nie ma albo już nie ma :szok:.
Anulaaa, gratuluję kumatych córć i postępów nocnikowych :tak:. Dobrz, że już wszytko prawie jest w porządku :-).
AsienkaPL, witam nową mamę! :tak:

Witajcie dziewczyny!
My dzisiaj po ciezkim i trudnym wieczorze. Jak wrocilismy z zakupow Ksawus jeszcze nie spal. bawil sie w najlepsze, ale widac bylo, ze juz pada. Mały spi zazwyczaj od 20. Wszedzie bylo jemu zle i w lozeczku i w sypialni i w jego pokoju itd. Koniec koncow usnal o 23. Bidulek nameczyl sie.:-(
Lena - jakie klocki? Niebylam dawno w Biedronie, wiec nie jestem na biezaco.:-(
Ja dzisiaj mielone robie czyli cos to tygrys o imieniu Ksawery uwielbia. Pranko sie robi, pozniej ciemne wstawie. Po obiadku trzeba zaliczyc spacerek, ale chyba wloze jemu jesienne butki. Ostatnio malemu kupilam z wyprzedazy za 29 zlz 79 zl. Obecnie wyrasta z 22, wiec kupilismy 23. mam nadzieje, ze jakos pobiega w nich do zimy.:-)
Kochana u nas takie są;)
http://www.hemar.com.pl/pol/zabawki/klocki.html
Hej babeczki!
Witam sie w piątek :tak:. Przed nami długi weekend, więc nie wiem czy znajdę czas by do Was zajrzeć :-( wiecie same jak to jest. Nie dosyć, że chłop w domu, to zawsze na weekend znajdzie sobie człowiek jakieś zajęcie. Wczoraj byliśmy w domu zabaw na urodzinkach, Kuba się wybiegał i wyszalał, był taki zmęczony, że nie mógł mi później w domu zasnąć :eek:. Skończyło się na czytaniu bajki i tym, że usnoł mi na kolanach :-D.
Teściów dziś się pozbywam <uff:tak:>, więc będzie troszkę spokojniej.
Obiadu dziś nie zamierzam robić, <a co mam ochotę zjeść dziś coś innego> napisałam do T, że strajkuję i zamawiam pizze :-). Pogoda u mnie nie najgorsza, słońca co prawda nie ma ale nie pada i nie wieje. Będę mogła pranie na balkon wywalić i chociaż szybciutko mi wyschnie. Później jeszcze mam zamiar wrzucić pokrowiec z krzesełka do karmienia i z wózka <tego jeszcze nie prałam> i zastanawiam się czy w 40 stopniach to prać czy więcej :sorry:. Młody nie ma zamiaru spać i kisi sie w łóżeczku:-(. Lecę na balkon się zainhalować, od zaraz koniec. 3majcie kciuki!
Beata, to do du... jak nie można mieszkań wykupywać :-(. Może uda Wam się jakiś bank dorwać, który będzie Wam odpowiadał i policzy wszystkie dodatki wtedy będzie można o kredycie pomyśleć. Chyba że korzystniej będzie Wam mieszkać w wojskowym. Od razu kochana odradzam Wam mbank <to złodzieje>. Na początek dobrze jest podzwonić po bankach i pojeździć :tak: żeby Wam sprawdzili zdolność kredytową. Możesz zaoszczędzić pieniądze sama wybierając dogodny bank i nie biorąc doradcy kredytowego tak jak my <taki bierze prowizje od 2,5 tyś>. Tu masz ciekawy link i dowiesz się więcej: Jak banki obliczają zdolność kredytową - Finanse - Strona główna - Wieszjak.pl . Teraz się doczytałam o mieszkanku, kiedy się do niego wprowadzacie? Fajnie, że nie macie dużo roboty :tak:.
Justa no to super, że w końcu wycieczka doszła do skutku :-). Widzę, że teściówka ma powera :-D żeby moja tak chociaż po domu jak koza skakała to bym się cieszyła;-). Czekam na zdjęcia z niecerpliwością, a co muszę Ci troszkę pozazdrościć :tak:. Później się bardziej prywatnie do Ciebie odezwe :tak: ale to już w innej sprawie.
Lena, u mnie w biedronce żadnych klocków narazie nie ma albo już nie ma :szok:.
Anulaaa, gratuluję kumatych córć i postępów nocnikowych :tak:. Dobrz, że już wszytko prawie jest w porządku :-).
AsienkaPL, witam nową mamę! :tak:

Może rozebrali:)

Lena też widziałam te klocki fajne są i mój Bartek już ma bardzo podobne.powiem ci że na długo się przydadzą;-)
fanta może Kuba się buntuje ostatnio z tym snem bo dorósł i nie musi już spać w dzień.Bartek ostatnio też chociaż raz na tydzień ma taki dzień że w ogóle już nie śpi fajnie że się wyganiał;-)
Beata oj pogoda u nas też była ostatnio jesienna
Asienka witaj stycznióweczko:-D
Gimpelka nie panikuj może małemu idą zęby co jest najbardziej prawdopodobne a o cukrzyce to raczej bym się nie bała.i powiem ci że ładnie śpi skoro tyle potrzebuje to widocznie tak ma być.jak bardzo cię to nie pokoi to idź do lekarza ale wydaje mi się że jest ok.
Justa czekamy na zdjęcia fajnie że wypad się udał

a ja teraz o sobie
padł nam komp karta graficzna i teraz mamy w zastępstwie jakąs tam.u nas ok Bartek szaleje wczoraj w ogóle nie spał w dzień i padł o 18.30 i spał do 6.30 więc nie źle:-)
My teraz mieliśmy przeboje z orange i wkońcu przechodzimy do play bo mam ich dosyć.tylko muszę wybrać nowy telefonik
ja pije teraz kawke bo mieliśmy się przejść z małym ale zaczęło padać:-(

Lena też widziałam te klocki fajne są i mój Bartek już ma bardzo podobne.powiem ci że na długo się przydadzą;-)
fanta może Kuba się buntuje ostatnio z tym snem bo dorósł i nie musi już spać w dzień.Bartek ostatnio też chociaż raz na tydzień ma taki dzień że w ogóle już nie śpi fajnie że się wyganiał;-)
Beata oj pogoda u nas też była ostatnio jesienna
Asienka witaj stycznióweczko:-D
Gimpelka nie panikuj może małemu idą zęby co jest najbardziej prawdopodobne a o cukrzyce to raczej bym się nie bała.i powiem ci że ładnie śpi skoro tyle potrzebuje to widocznie tak ma być.jak bardzo cię to nie pokoi to idź do lekarza ale wydaje mi się że jest ok.
Justa czekamy na zdjęcia fajnie że wypad się udał

a ja teraz o sobie
padł nam komp karta graficzna i teraz mamy w zastępstwie jakąs tam.u nas ok Bartek szaleje wczoraj w ogóle nie spał w dzień i padł o 18.30 i spał do 6.30 więc nie źle:-)
My teraz mieliśmy przeboje z orange i wkońcu przechodzimy do play bo mam ich dosyć.tylko muszę wybrać nowy telefonik
ja pije teraz kawke bo mieliśmy się przejść z małym ale zaczęło padać:-(

No własnie Gajka nie ma to są jej pierwsze:)Tym bardziej, że 24 zł to nie jakaś wygórowana cena;)

Aguska ja też mam dość orange :wściekła/y:
Kurcze fajne te klocki :-) i cenowo :-) moje już pogubiły i też na kupnie jestem ;-)

A u nas już Wiki dziś kupke na nocnik nawet zrobiła ale po kazdym tik taku ;-)musze myć nocnik czyścioszek mały :-D

reklama
Do góry