reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam kochane ja już po kawce m poszedł do pracy pogoda się ładna robi:-)
chyba zaraz biorę Bartka i pójdziemy sobie na ryneczek może coś kupię świeżego bo długi weekend przed nami.
a wy jakie macie plany na ten weekend?

Mam taki zamiar ;-)
W ogóle to wychodzę dziś po południu i wracam jutro :-) muszę akumulatory naładować mój ma wolne 3 dni noga go boli więc pewnie nawet na dwór nie wyjdzie więc niech siedzi z dziećmi ;-)

Anulaa miłej zabawy życzę :tak: ja też się muszę z koleżanka na jakąś impre wybrać ;-)

Witam. Pogoda jakaś dziwna :sorry2: pochmurno ale duszno, mam nadzieję że nie będzie dzisiaj padać:tak: M pojechał na służbę wróci jutro :tak: ale za to moja mama przyjedzie do mnie więc nie będę się nudzić :-) już sobie posprzątałam, głowę umyłam, jeszcze tylko się pomalować i będzie trzeba iść na pocztę i od razu wyjdę po mamę na przystanek :-) no to tyle co u mnie, uciekam się pomalować :tak: zajrzę wieczorem :-)

Hej.
Przepraszam , że dziś nie odpiszę...
Przeczytałam wszystko , ale weny jakoś nie mam.
Siedzę w melancholijnym nastroju.
Jestem po pogrzebie.

reklama
Justa współczuję :-(

Witam :tak: pogoda rano była okropna ale po południu się tak ciepło zrobiło że aż grzech było siedzieć w domu :-) poszliśmy się z mamą przejść do lasu to nas komary pojadły jak nie wiem co :sorry2: Mama już pojechała, Kuba je kolację, zaraz ja idę pozmywać gary i coś zjeść i się kładę :tak: spokojnej nocki życzę :-)

Do góry