reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. Pogoda w końcu jakaś normalna :tak: wczoraj rano padało ale po południu się fajnie cieplutko zrobiło więc spacerek zaliczony :-) w nocy znowu padało ale za to fajne powietrze się zrobiło :tak: M pojechał na służbę, będzie jutro a mi się spać coś chce :sorry2: dobrze że sobie posprzątałam już :tak: zupka na gazie więc wolne do południa :-)

reklama
Witam sie !!!

Beata u mnie też sie własnie zupka gotuje. Wróciliśmy przed chwilą z kościoła... Ty to masz z tą pracą M. on wiojskowym jest?? że ciągle 24h służby ma???

Anula u nas brakuje takich miejsc w których dzieci by sie dobrze bawiły. Dobrze chociaz że zoo mamy pod nosem...

Vikamcia ja też w ciąży bałam sie ogladac horrory:-D

Miłego popołudnia!!!

Witajcie Mamuski!:-)

Moj Junior obecnie bardzo powoli rośnie. Do roku smigal i nie nadazalam z ubrankami. teraz od pol roku praktycznie niezmienialam jemu garderoby. :-)
Nozka rosnie mu tak co 3-4 miechy, wiec praktycznie co kolejna pore roku. :-)
aguska - ja Ksawusiowi podaje smakowe mleko, bo naturalnego by nietknal. Wiec pewnie bym miala taki sam problem co Ty. No coz... nie zmusimy tych naszych dzieciakow do jedzenia i picia tego co dobre i zdrowe, a im nie smakuje. W koncu i nam doroslym sie wszystko pasuje w jadlospisie.:-)
Ksawek w zoo byl juz dwa razy. W Bygoszczy w Myslecinku o raz w gdańskim zoo. Powiem szczerze, ze atrakcja ta raczej byla dla rodzicow, niz dla juniora. Jeszcze nie jest zainteresowany ta forma wypoczynku.:-)
Ja rowniez w czasie ciazy nie lubilam ogladac horrorow, wolalam komedie. Jeszcze dzis pamietam jak w Sylwka, smialam sie ogladajac Epoke Lodowcowa 2.:-D

Wczoraj malego cos ukryzlo na powiece. Oczko bylo ok, ale jak dzisiaj wstalismy to maly oczka nie mogl otworzyc. Pojechalismy na dyzur do przychodni i dostal leki. Biedus... takie ma chore oczko. :-(
Viktoria - jak tam chrzesniak?
Beata - to Twoj malz dzisiaj swieto ma?! Dla niego i dla reszty zolnierzy zycze wszystkiego dobrego!;-)

Ostatnia edycja:
Beata widzę,że żona mundurowego ;-) u nas troche inny kolor munduru ;-)

A my właśnie wróciliśmy od tesciowej i sobie aż redsa właśnie otworzyłam i idę go wypić na plac co by ochłonąć troszke :wściekła/y:ile te wizyty mnie kosztują :wściekła/y:

Ewuniaf no wojskowy :sorry2: a służby ma tylko 24h :tak:
Asienka święto jak święto i tak w robocie siedzi :dry:
Anulaa współczuję że tak Cię męczą te wizyty :dry: mnie na szczęście teściowa bardzo rzadko odwiedza:tak:

Witam wieczorem :-) Kuba je kolację a mi się spać chce :sorry2: zaraz będzie film na tvn więc będzie co oglądać :-) jeść kolacji nie będę bo coś od wczoraj brzuch mnie boli, wypije sobie tylko herbatkę i chyba zjem galaretkę :-p do słodkiego mam słabość :zawstydzona/y: spokojnej nocki życzę :-)

Lena i jak w pracy?

Witam. Fajna pogoda się zapowiada:tak: rano pięknie pachniało lasem aż się chciało wyjść z domu :-) Kuba się bawi a ja zaraz muszę iść obiadek podszykować i głowę umyć :tak: muszę jeszcze kilka rzeczy wystawić na allegro żeby kilka groszy wpadło bo w tym miesiącu cienko z kasą jak nie wiem :-( M przyjedzie to wyślę go do sklepu bo ziemniaczki, sałatki mi się zachciało :-)

Witam i ja się.

Rano o 6 zawiozłam Łukasza w miejsce , skąd miał wyruszyć z kumplami do pracy. Jestem tak padnięta, że ledwo patrzę na oczy.:dry: Przekimałam się chwilkę , ale ktoś zapukał do drzwi.:dry: Nie otworzyłam. :-p
Mam dziś pełno spraw do załatwienia i dlatego zajrzę do was dopiero wieczorkiem. :tak:

Wczoraj byliśmy po raz pierwszy w tym roku nad zalewem , od nas jakieś 40 km.
Pierwszy raz byłam świadkiem jak ktoś się topi. Masakryczne przeżycie. :no:
Człowiek pewnie był po alkoholu, za daleko odpłynął, zaczął na dno iść. Żona ( była z dzieckiem) rzuciła mu koło ratunkowe dziecka , chłop wyślizgiwał się z niego...:baffled:
Krzyczała pomocy, topi się!:-(
Nikt z plażowiczów się nie ruszył.:no:
Każdy kto byczył się na plaży był po alkoholu. Mój się zerwał , ale zdążył wypić już ze szwagrem 0,5 i piwo :baffled::crazy:. Zatrzymałam go.:zawstydzona/y:
Dopiero jakiś młody chłopak z auta wyskoczył...
Uhh, nigdy więcej takich przeżyć.:no:

As wróciłaś cała i zdrowa?

reklama
a ja zła jestem bo u sąsiadki z dołu(tej wrenej)remont jaki robia i kuja i kuja wala stukaja a moje dziecko chce spać:wściekła/y: ale gdyby u nas coś sie działo to ona pierwsza byłaby na skarge że za głośno stukamy:wściekła/y:
miłego dnia

Do góry