reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny!
Widzę, że jestem pierwsza :tak:. Pogoda u mnie taka w kratkę ale na szczęście ciśnienie lepsze, bo głowa mnie nie boli :tak:.
Popijam sobie kawusie i mam chwilkę dla siebie, bo Kuba ogląda ciuchciaki.
Zajrzę do Was później, puki co mam trochę roboty i myślę jak by wywinąć się od prasowania :-D;-)

reklama
fanta mój Bartek też lubi Stacyjkowo bo chyba o tą bajke chodzi:-) my nagraliśmy Bartkowi z 20 odcinków i tak je ogląda a my znamy je na pamięć:-D
u nas też pogoda nie ciekawa
anulaaa my też tych pampków używaliśmy i są spoko

Aguska, tak o tą bajkę mi chodzi :tak:. My jeszcze nie zdążyliśmy mu jej nagrać ale nagraliśmy mu inne <misia w niebieskim domku, małą księżniczkę i pepę>. Tę ostatnią to non stop by oglądał. Stanie przed tv i krzyczy: peepa peepa :-D. T tylko się wkurza, bo ciągle natrafia jak mały bajkę jakąś ogląda ;-), niestety też znamy je na pamięć :-D. Czekam kiedy z nich wyrośnie ;-). Wczoraj patrzyłam na allegro klocki lego-duplo dla małego i w szoku jestem jakie ceny są. Widziałaś?

Kupiłam im pampersy na noc trzeba te pupki doprowadzić do porządku bo przecież wszystko już na nich mają od tych DaD jednak jak dziecko przyzwyczajone do jednych to nie ma co zmieniać mogłyby już nie robić w dzień im nie zakładam chyba ze gdzieś idziemy a teraz przy tej biegunce to już w ogóle nie chce co by jej się pupka zagoiła..
Jak nie urok to sraczka- dosłownie!!
Przed 14 do lekarza ide zobaczymy może jej przejdzie troche do tego czasu

Fanta to będę musiała się przejść do getin banku :tak: a z bajkami to nie jest tak łatwo :sorry: Kuba potrafi oglądać złomka i auta cały dzień po kilka razy :sorry:
Anulaaa daj znać jak po lekarzu :tak:

Witam. Pogoda okropna, głowa boli jak nie wiem co :confused2: zaraz trzeba się podnieść i się poruszać żeby głowa przestała boleć :sorry: jeszcze Kuba spał mi za długo i będzie dzisiaj dzień marudzenia :eek: do M się nadal nie odzywam, a on nawet chyba nie zdaje sobie sprawy dlaczego :sorry: idę się poruszać żeby głowa przestała boleć :tak:

Beata bo to płeć totalnie niedomyślna ;-)za wiele po nich spodziewać się nie można :-D

U nas ciągły wrzask takie marudne obydwie non stop się tulić chcą i jedna ryczy jak wezme drugą i tak w kółko jak tak dalej pójdzie to Rybnik odwiedze :-D
Jeszcze sąsiadka przyniosła kołacze a Nikola na diecie i nie daj dziecku jak ona tak płacze bo chce :eek:

Beata, jak będziesz wiedziała co i jak daj znać :tak:. Z tego co się orientuję, to chcecie wykupić mieszkanko, czy się mylę?
Z tymi bajkami to czasem szału już dostaje, fakt że nie pozwalam małemu długo ich oglądać ale cztery odcinki świnki pepy pod rząd bywają denerwujące :eek:. Mnie wczoraj głowa bolała od razu po przebudzeniu ale tak jak piszesz, to wina pogody :-(.
Anulaaa, daj znać co z małą jak wrócicie od lekarza :tak:.

Fanta tak zastanawiamy się nad kupnem mieszkania, ale chyba będziemy się przeprowadzać do świętoszowa bo dostaliśmy mieszkanie z wojska :confused2: jak na razie jesteśmy w kropce :sorry:

Kuba na szczęście zasnął a mi się nadal nic nie chce. Dobrze że wczoraj gary sobie pozmywałam to mam spokój w kuchni :tak: spaghetti mam jeszcze ze wczoraj więc obiad mam :tak: M na służbie będzie jutro więc odpocznę :-) coś się zachmurzyło, oby nie padało bo muszę do sklepu iść :tak:

Byliśmy u lekarza kupki już troszke lepsze robi nie są już takie rzadkie... tylko się zastanawiam gdzie w takiej małej istotce się to wszystko mieści
Ja zjechana jestem dziś strasznie po tej nocce a w dzień spać też nie idzie z nimi ..

reklama
Do góry