reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje też właśnie siedziały na nocnikach ale oczywiście ciszaaaa wczoraj ładnie zrobiły siku a dziś powstrzymują pupy całe obsypane z DAD już ich nie kupie więcej jednak jak przyzwyczajone od małego do pampersów to nie ma co zmieniać ;-)
My na 15 na zajęcia a potem ze starszą do dentysty oby to zniosła jakoś ...

reklama
Wiki właśnie zrobiła siku ale to co zrobiła Nikola :baffled:nie wiem czy to zaliczać do kupki czy do siku było żylaste galaretowate....chyba czas najwyższy porobić im badania moczu i kału

U nas dziś nici ze spacerku, ciągle się chmurzy i dalej wieje :-(. Nie wiem co zrobię jak mały nie będzie chciał dziś spać, bo wczoraj nie spał mi w dzień w ogóle... Przez co musiał iść spać wcześniej i dziś wstał skoro świt :eek:.
Beata, tak kupowaliśmy na kredyt :eek: ale to nie ważne, najważniejsze, że to będzie nasze a z kredytem przez 30 lat damy radę. Nie będziemy też tacy starzy jak go spłacimy :-D. Dobrze, że nie bolało jak Ci szwy wychodziły. Co do odkurzacza, to super Wam się ta promocja trafiła :tak:. Bo teraz ciężko jest jaką kolwiek znaleść na sprzęt agd :confused2:. 3mam kciuki tak jak prosiłaś :tak: :-).
Aguska, mój mały ma tak samo z nocnikiem :baffled: no ale kiedyś się naumie :tak:.
Anulaaa, masz rację z tymi pampersami, że jak dzieciaczki są przyzwyczajone do jednych i są dobre, to nie ma sensu zmieniać. W najbliższym czasie w końcu przestaną siusiać w pampersy i wydatek odpadnie :tak:.

Fanta jak mogę zapytać gdzie braliście kredyt, ile rata? Bo my się rozglądamy za jakimś ale jakoś nie ma takiego co nam odpowiada :sorry:
Anulaaa no lepiej zrobić badania :tak:

Kuba miał spać ale sąsiad zaczął stukać w ściany, to już powiedział że nie będzie spać :tak: łóżko złożyłam i facet przestał stukać :baffled: no masakra co za ludzie :sorry: zaraz trzeba iść obiad zrobić, jednak spaghetti bo cycka mi się nie zdążyła rozmrozić no i muszę wstać włosy umyć żeby wyglądać jak człowiek u dentysty :-) chmurzy się co chwilę, pogoda masakryczna i nic się nie chce :sorry: to wstaję, zajrzę wieczorem :-) a tu coś na uśmiech :-D
Polak i Niemka uprawiają sex. W pewnym momencie Niemka krzyczy: ,,Ja, ja...gut...gut...\" Polak wstaje i pyta się: ,,Skąd ja ci teraz wezmę jagody?\"

A co tu nikogo nie było od południa :szok: Ja już po wizycie, dentysta się od razu pytał kiedy wyrywam następnego zęba :-D szwy ściągnięte i jakoś dziwnie mi teraz bez nich :-) Kuba je, za jakieś pół godziny kładę go spać bo wymyśla i zmęczony jest. Ja już po kąpieli, zaraz gary zmyję zjem coś i się kładę :tak: spokojnej nocki życzę :-)

Moje też właśnie siedziały na nocnikach ale oczywiście ciszaaaa wczoraj ładnie zrobiły siku a dziś powstrzymują pupy całe obsypane z DAD już ich nie kupie więcej jednak jak przyzwyczajone od małego do pampersów to nie ma co zmieniać ;-)
.

Anula moja panienka ( ma 2,5 ) bardzo szybko opanowała siusianie do nocnika, na kibelek. Noce też mamy suche.
Szkoda, że twoje szkraby mają uczulenie na Dada , bo mam do oddania prawie całe opakowanie pieluszek 4.
A może któraś z mam chętna?

A Nikolę może brzuszek bolał?

Bea wzajemnie. :tak:
Czy Kubusiowi zdarzają się popołudnia bez drzemki?

aguska2017 pewnie Bartuś miał zły sen.:tak:
Mojej panience przeszły już nocne płacze. Chyba jednak to te wzrostowe bóle były.:confused2:

fanta ;-)

Nasmażyłam chłopu talerz frytek.
A niech tyje. :-p

Beata, w Getin banku, bo tam liczylą 13 pensję i 14 no i wszytkie dodatki, tylko potrzebujecie to zebrać za pół roku. Jak będziesz chciała wiedzieć coś na bierząco, to daj znać znam prawie wszystkie oferty banków :-D;-). Dobry kawał :-D uśmialiśmy się wszyscy :tak:. Po południu wszytkie babki zalatanie ale to różnie bywa. Jak ja rzadziej zaglądam to one częściej piszą :-D;-). Dobrze, że już pozciągali Ci szwy. Zgodziłaś się na wyrwanie kolejnego zęba? :eek:. Odważna jesteś :tak:.
Justa, dam znać co i jak jak się zorientuję <jutro w bierdonce jaka tam waga>. Dzięki, że pytasz :tak: Frytki powiadasz :tak: mmm sama bym przekąsiła :-).

reklama
Witajcie,
Justa dzięki za chęci ;-) a my mamy już 6 :-D
ja poszłam z Nikolą na izbe przyjęć bo zaczęła coraz więcej robić i okropnie to wyglądało...galaretowate i żylaste jakieś :szok:
Jutro do kontroli przepisali leki i zobaczymy grzeczna jest gorączki nie ma nie wymiotuje więc może przejdzie...

Dady wyciepłąm bo ta pupka coraz gorzej w nich wyglądała kupiiłam pampersy sleep&play bo one cienkie to może przepuszczają więcej powietrza

Do góry