reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

beata u nas podobna pogoda lało potem wyszło słonce potem burza i tak w kółko.
Mały śpi m się kąpie a ja mam chwile dla siebie;-)
słyszałyście co się w Londynie dzieje?tragedia

reklama
anulaaa za każdym razem wszyscy obiecuja że ma być lepiej a jest zawsze gorzej...

U nas jak narazie słonecznie zobaczymy jak będzie później bo zapowiadaja pogode w kratke czyli tak jak wczoraj dwie burze przeszły lało ale nie długo my między ulewami poszliśmy poszaleć po kałużach:-D mały był szczęśliwy
Zobacz załącznik 379631

Witajcie,
zasiadłam z kawką więc zapraszam ;-)
Że też nie pomyślałam,że można z nimi iść pobiegać po ulicy u nas kupe kałuży w końcu po to im kupiłam kalosze :-D

Witam we wtorek!
Dziś mam wiecej czasu na wszystko :-) uf w końcu :tak:. Bo później środa zalatana, czwartek też i dopiero piątek mam wolny ale też nie do końca, bo teścią pomagam się pakować, bo wyjeżdżają na 4 dni :-), a nie wiadomo też czy mi nic po południu nie wyskoczy :eek:. Piję kawe bo ciśnienie jest zabójcze, wstałam z bólem głowy ale już jest lepiej bo kawa chyba działa. Odbiór mieszkania mamy na 2 wrześnie :-) i to by było na tyle w tym temacie ;-).
Anulaaa, tak to jest dokładnie ten odkurzacz <ten jaskrawszy> jest cudaśny :-D. Mi pociąży tak zostało, że zielony stał się jednym z moich ulubionych kolorków. Co do alimentów, to nie wiem po jakom czasie wypłacają, ale na przykładzie koleżanki wiem, że robią wyrównanie :tak:. Poczytaj w necie, napewno coś na ten temat znajdziesz.
Beata, odkurzacz świetny :tak: ale cena zabójcza :szok:. Aż tyle bym nie odważyła sie dać za sprzet do odkurzania :-D. Mam za tą cenę całe mieszkanie wyszpachlowane i pomalowane i resztę w portwelu :-D. Teraz coś kosztem czegoś... Jak to szwy syciągłaś? Jej ja bym sie bała :szok:. Nie bolało? :eek::confused2:.
Lena, coś Ty taka zalatana? :confused2:
Aguska, fajne zdjęcie :tak:. Bartuś odważnie po kałużach śmiga, a tatuś coś się boji :-D.
Piszę posta, patrze co Kuba robi, że jest tak cicho, a ten siedzi i wyciągła płyty dvd ze stojaka, otwiera i układa płytki na podłodze :-D. Dobrze, że nikt tego nie widzi, bo by się tylko denerwowali :eek:

Aguska super zdjęcie :-) ja wczoraj też byłam z Kubkiem na kaloszach ;-)
Fanta ja za odkurzacz dałam połowę bo brałam razem z laptopem :tak: taka promocja była, drugi za pół ceny produkt samsunga oczywiście tańszy za pół ceny :sorry: a szwy mi same odpadły, nie bolało teraz tylko jeden został i się nie chce sam rozwiązać więc dzisiaj wizyta murowana :sorry: gratki mieszkania :-) kupowaliście? Pytam żeby się upewnić :tak:

Witam. Pogoda okropna :no: pochmurno, wieje i coś się zanosi na deszcz :sorry: Kuba się bawi ładnie a ja skończyłam pić herbatkę i zaraz do kuchni trzeba wejść :tak: znalazłam dwa ogłoszenia na nianię :tak: dzisiaj będę dzwonić może jeszcze aktualne i wpadnie parę groszy :tak: trzymajcie kciuki :-)

Beata a nie mogliście wybrać drugiego droższego sprzętu ;-) skoro już drugi za pół ceny ;-)

Ciekawa jestem jak to z tą promocją było bo w sumie się opłacało

Ostatnia edycja:
reklama
My już po spacerku ale dziś wieje i chłodno jest.poszliśmy na plac zabaw ale większość była pod kałużami jednak mały troche się pobawił.teraz siedzi na nocniku zrobił kilka kropelek i cisza.wydaje mi sie że on wstrzymuje jak siada ale jak tylko odejdzie od nocnika to leje gdzie popadnie.

Do góry