reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. Ja już mam posprzątane, obiadek przyszykowany, zupką się gotuje :tak: pogoda jakaś w kratkę :dry: rano było pochmurno i wiało, teraz jakby słoneczko się wychyla zza chmur a mnie głowa boli :baffled: wzięłam już sobie tabletkę i czekam aż zacznie działać :tak: muszę dzisiaj zrobić porządek w ciuchach u siebie i Kuby ale jakoś mi się nie chce :sorry2:

reklama
Witajcie.
Beata do mnie też szafki wołają o pomoc bo się zawalają ciuszków przybywa a miejsca ciągle mało ;-)

ja też obiadek mam gotowy wczoraj zamroziłam kluski śląskie i mam na dziś wiec tylko pozstaje mi wszystko ugotować ;-)
Małż po nocce śpi i jak wstanie to zmykam z najstarszą na zakupki...

Wczoraj się zapuściłam z koleżanką nad jeziorko poodpoczywać bez dzieci ahhh co to była za niedziela :-)

Cześć dzewczyny! :-)
Weekend zleciał mi strasznie szybko i w biegu. Wczoraj byliśmy z T na grzybach ale więcej grzybiarzy niż grzybów :baffled:. Pojechaliśmy do Tanowa i zebraliśmy pół reklamówki. Nic wielkiego ale na sosik już mam ;-). Dziś się dopiero do koleżanki dowiedziałam, że tam gdzie byliśmy, to sezon na grzyby zaczyna się dopiero we wrześniu :-D. Wróciliśmy po południu, T padł ze zmęczenia, a ja zabrałam małego na spacer i wróciliśmy wieczorkiem. Byłam strasznie zmęczona i dziś spałam do 9 :szok:. Ale najważniejsze, że się wyspałam :tak:.
Witajcie,
Fanta my też niedawno kupiliśmy odkurzacz ale po ostatnim razie stwierdziłam że nie ma co przesadzać z drogimi bo i tak nam pochodził 3 lata tylko a ciągnął choćby wcale, Kupiliśmy zelmera odysseya za 329zł i jestem zadowolona ;-)Mój chciał piorący ale szybko mu ten pomysł wybiłam z głowy :-D

Anulaaa, byliśmy w Media Markt i już mam upolowany odkurzacz :-). Jest to siemens eco, prześliczny zielony kolorek i w ogóle full wypas, bo ze wszystkimi końcówkami, cichutko chodzi, filt hepa i takie tam gadżety. Cena co prawda jest wysoka, bo 349zł ale uważam, że warto, bo ma mi posłużyć na lata, a nie tak jak poprzedni rok :tak:. Co dobrego robiłaś z jabłek? Udanych zakupów :tak:.
Gimpelka, gratuluję! No to Wojtuś robi wielkie postępy :tak:. Całą nockę Ci przespał?
Agulek, głosik oddany :tak:.
Beata, widzę, że masz dziś powera :tak:. Normalnie pozazdrościć. Ja porządek młodemu wczoraj w szawce robiłam i będę musiała kupić mu spodnie, bo mi powyrastał :szok:. Jak tam zęby?
Dobra kochane ja lecę kawkę sobie robić, bo ciśnienie strasznie w dół leci :baffled:

hej dziewczyny
My rano poszlismy na miasto na małe zakupy potem odwiedziliśmy plac zabaw:-)
nie dawno przeszła u nas burza i tak siedzimy w domu bo nadal pada.
M leży na podłodze a Bartuś na niego włazi:-D
Jakoś dzień mija:-)
miłego dnia

Anulaaa to fajną miałaś niedzielę tylko pozazdrościć :-)
Fanta a dziąsło lepiej, jutro idę na ściągnięcie szwów, na szczęście tylko jeden mi został bo reszta sama odpadła :tak: to dzień pełen wrażeń mieliście :-D

Witam po południu :tak: M właśnie przyszedł i je obiad, Kuba przed chwilą zjadł a ja jakoś nie mam ochoty :sorry2: racuchy za mną chodzą i chyba dzisiaj na kolację zrobię :tak: a ja się do swojego M nie odzywam od wczoraj :dry: wkurzył mnie i czekam na słowo przepraszam :sorry2: no to tyle, idę wypić herbatkę bo zasypiam i będzie trzeba iść do sklepu :tak: Popadało to Kuba sobie w kaloszach pochodzi :-)

A jeszcze Wam nie mówiłam ale powiem mam koleżanke bardzo mi bliską która odeszła od męża wszystko było dobrze pracował na kopalni ona dostawała alimenty aż do momentu kiedy go zwolnili 13 lipca :wściekła/y:o nim nie będe mówić bo jak bym dorwała tego człowieka to bym ....ehhh
nie wiecie po jakim czasie Państwo zaczyna płacić alimenty ?? i czy nadpłaca stare??

A jeszcze Wam nie mówiłam ale powiem mam koleżanke bardzo mi bliską która odeszła od męża wszystko było dobrze pracował na kopalni ona dostawała alimenty aż do momentu kiedy go zwolnili 13 lipca :wściekła/y:o nim nie będe mówić bo jak bym dorwała tego człowieka to bym ....ehhh
nie wiecie po jakim czasie Państwo zaczyna płacić alimenty ?? i czy nadpłaca stare??

hmm nie wiem dokładnie ale chyba powinien fundusz jej wypłacac a z niego sobie komornik sciagnie!!

reklama
Anulaaa z alimentami nie mam zielonego pojęcia jak jest :confused: a ja mam taki odkurzacz i jestem z niego mega zadowolona Odkurzacz SAMSUNG Odkurzacz SAMSUNG SC6260 Silky - Odkurzacze standardowe - avans.pl :tak:
Lena a gdzie czas podziałaś? ;-)

My po zakupach, ale i tak wszystkiego nie kupiłam więc jutro będę musiała iść :tak: mam tylko nadzieję że nie będzie padać :tak: po południu przeszła burza i padało i jak wracałam ze sklepu to też padało :sorry2: oj ta pogoda jakoś nie dopieszcza w tym roku :sorry2: zaraz będzie trzeba iść kolację zrobić, zamiast racuchów będzie omlet z ziemniakami :-D więc zaraz będzie trzeba się za to brać :tak: spokojnego wieczorku życzę :-)

Do góry