Cześć dzewczyny! :-)
Weekend zleciał mi strasznie szybko i w biegu. Wczoraj byliśmy z T na grzybach ale więcej grzybiarzy niż grzybów
. Pojechaliśmy do Tanowa i zebraliśmy pół reklamówki. Nic wielkiego ale na sosik już mam ;-). Dziś się dopiero do koleżanki dowiedziałam, że tam gdzie byliśmy, to sezon na grzyby zaczyna się dopiero we wrześniu
. Wróciliśmy po południu, T padł ze zmęczenia, a ja zabrałam małego na spacer i wróciliśmy wieczorkiem. Byłam strasznie zmęczona i dziś spałam do 9
. Ale najważniejsze, że się wyspałam
.
Witajcie,
Fanta my też niedawno kupiliśmy odkurzacz ale po ostatnim razie stwierdziłam że nie ma co przesadzać z drogimi bo i tak nam pochodził 3 lata tylko a ciągnął choćby wcale, Kupiliśmy zelmera odysseya za 329zł i jestem zadowolona ;-)Mój chciał piorący ale szybko mu ten pomysł wybiłam z głowy
Anulaaa, byliśmy w Media Markt i już mam upolowany odkurzacz :-). Jest to siemens eco, prześliczny zielony kolorek i w ogóle full wypas, bo ze wszystkimi końcówkami, cichutko chodzi, filt hepa i takie tam gadżety. Cena co prawda jest wysoka, bo 349zł ale uważam, że warto, bo ma mi posłużyć na lata, a nie tak jak poprzedni rok
. Co dobrego robiłaś z jabłek? Udanych zakupów
.
Gimpelka, gratuluję! No to Wojtuś robi wielkie postępy
. Całą nockę Ci przespał?
Agulek, głosik oddany
.
Beata, widzę, że masz dziś powera
. Normalnie pozazdrościć. Ja porządek młodemu wczoraj w szawce robiłam i będę musiała kupić mu spodnie, bo mi powyrastał
. Jak tam zęby?
Dobra kochane ja lecę kawkę sobie robić, bo ciśnienie strasznie w dół leci