reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzia ja miałam zatkany kanalik jak Aga miała 6 miesięcy. Miałam taką gulaję wielkości chyba mandarynki. Prawdopodobnie przez to, że małej wychodziły zęby i nieprawidłowo ssała. Niestety skończyło się antybiotykiem. Mój gin stwierdził, że nie ma co ryzykować gdyby okazało się że przyplącze się zapalenie piersi. Znalazłam takie stronki, może coś ci pomogą:

www.dzieci.lunar.pl

reklama
Magda - wielkie dzięki:tak:. Mam nadzieję, że to się nie przerodzi w zapalenie:eek:. Na razie tak bardzo nie boli, a wydaje mi się, że od wczoraj ta "gula" trochę się zmniejszyła.

czesc wszystkim

wczoraj moje dziewcze nabiło sobie guza na środku czoła ,jakos tak leciała ze mój mąż nie zdążył jej złapac :sick: :baffled: ,no ale Emi czuje sie dobrze ,poza wyglądem estetycznym nic jej nie jest

Zaraz ide z nią na spacrek

Iwonka jak dziś sie czujesz:confused:

zuzia masuj masuj pod ciepła woda ,pod przysznicem bedzie dobrze:tak:

Poszłam z małym do sklepu i kupiłam nawet kapustę na tego mojego cyca:tak:. Teraz chodzę z kapuchą w staniku - a jaki zapaszek:-p:eek:. Mam nadzieję, że nikt dzisiaj do mnie nie przyjdzie, bo ładny obciach by był:laugh2:.
Ja sobie dziś spacerek podaruję, tym bardziej, że znowu wieje to okropne wiatrzysko. Zamierzam odpoczywać i kurować się.

witajcie

my po spacerku, Majka miała spac, ale słysze że bryka w łózeczku, zabrałam wszystkie zabawki z jej zasięgu, ale ona i tak się bawi, chyba do kogos gada :-D

ale sie dzis wkurzyłam, w Intermarche była promocja na pampersy rozmiar 4, 56 szt./30 zł , ale podobno o 7 rano wszystko wykupili :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
zuzia- podobno okłady z wodą z solą też pomagają a to z kapustą to słyszałam że też jest super, wiec duże prawdopodobieństwo że obejdzie sie bez antybiotyków. powodzenia.

Do góry