reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!:-) Prasowac tez nie lubie! :tak: :wściekła/y: Ale staram sie tak ladnie rozwieszac pranie a pozniej skladac po wysuszeniu zeby nie bylo pogniecone za bardzo a cos co juz bardzo pogniecone to niestety trzeba czasem uprasowac;-) Moje slonko zasnelo i czuje ze znow bedzie buszowac do 22;00 jak sie obudzi.;-) Dzien sloneczny byl a na slonku nawet cieplo.Bylam dzis troszke uprzatnac po remoncie a moje dziecko wrocilo czarne jak rumun:-) :-) :-) :-)

reklama
dzięki dziewczyny ,tez mam nadzieje że to ten ketchup,czy nawet czekolada tylko nie mleko:no:

widzę że nikt nic o suwaczkach nie wie,chyba ze tylko moje nie chodzą

Noelia mój suwaczek z Tik-taka też kiedyś nie działał i co chwile musiałam wprowadzać nowe dane. Spróbowałam zmienić na inny (też tik-tak, ale inne tło i grafika) i teraz jest ok. Ten różowy, który miałam po prostu był jakiś trefny.

No ale widzę, że Iwonka ma różowy i działa dobrze. Chyba, że ty Iwonka codziennie zmieniasz go na nowy?:-D :-D :-D Może coś z moim kompem nie tak było.

czesc dziewczyny z wieczorka
Noelia tez trzymam wielgachne kciukasy zeby to nie była skaza bo troszke kłopotu z tym jest:-(
SHADY u ciebie tez oczywiscie trzymam kcikasy za kursik
moje dziecie juz spi wiec mam troszke czasu dla siebie a mezus w pracy:eek:

Kochane moj suwaczek chodzi dobrze i nie mam z nim problemow.Mam problem gorszy....
nie ma wody u nas w bloku bo jest gdzies awaria a mnie zlapalo rozwolnienie....... Moja cora nie spi ...

reklama
Witam:-)
Iwonka - to się nazywa pech;-).Mam nadzieję, że już macie wodę.
Ja też mam problem. Zrobiło mi się takie zgrubienie w piersi i trochę boli. Chyba mi się kanalik przytkał:baffled:. Do tego mam lekką gorączkę i strasznie padnięta jestem:sick:. Czy któraś miała coś takiego w czasie karmienia i jak sobie z tym poradziłyście:confused::confused::confused:. Ja na razie staram się to rozmasować, robię okłady, ale nie wiem czy to pomoże.

Do góry