reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!:-) Prasowac tez nie lubie! :tak: :wściekła/y: Ale staram sie tak ladnie rozwieszac pranie a pozniej skladac po wysuszeniu zeby nie bylo pogniecone za bardzo a cos co juz bardzo pogniecone to niestety trzeba czasem uprasowac;-) Moje slonko zasnelo i czuje ze znow bedzie buszowac do 22;00 jak sie obudzi.;-) Dzien sloneczny byl a na slonku nawet cieplo.Bylam dzis troszke uprzatnac po remoncie a moje dziecko wrocilo czarne jak rumun:-) :-) :-) :-)

reklama
dzięki dziewczyny ,tez mam nadzieje że to ten ketchup,czy nawet czekolada tylko nie mleko:no:

widzę że nikt nic o suwaczkach nie wie,chyba ze tylko moje nie chodzą

Noelia mój suwaczek z Tik-taka też kiedyś nie działał i co chwile musiałam wprowadzać nowe dane. Spróbowałam zmienić na inny (też tik-tak, ale inne tło i grafika) i teraz jest ok. Ten różowy, który miałam po prostu był jakiś trefny.

No ale widzę, że Iwonka ma różowy i działa dobrze. Chyba, że ty Iwonka codziennie zmieniasz go na nowy?:-D :-D :-D Może coś z moim kompem nie tak było.

czesc dziewczyny z wieczorka
Noelia tez trzymam wielgachne kciukasy zeby to nie była skaza bo troszke kłopotu z tym jest:-(
SHADY u ciebie tez oczywiscie trzymam kcikasy za kursik
moje dziecie juz spi wiec mam troszke czasu dla siebie a mezus w pracy:eek:

Kochane moj suwaczek chodzi dobrze i nie mam z nim problemow.Mam problem gorszy....
nie ma wody u nas w bloku bo jest gdzies awaria a mnie zlapalo rozwolnienie....... Moja cora nie spi ...

reklama
Witam:-)
Iwonka - to się nazywa pech;-).Mam nadzieję, że już macie wodę.
Ja też mam problem. Zrobiło mi się takie zgrubienie w piersi i trochę boli. Chyba mi się kanalik przytkał:baffled:. Do tego mam lekką gorączkę i strasznie padnięta jestem:sick:. Czy któraś miała coś takiego w czasie karmienia i jak sobie z tym poradziłyście:confused::confused::confused:. Ja na razie staram się to rozmasować, robię okłady, ale nie wiem czy to pomoże.

Do góry