reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Dziękuję wszystkim za troskę. Chyba już jest lepiej, chociaż wczoraj wieczorem wyglądało to nieciekawie - miałam prawie 38,6 gorączki:szok:. Ale wzięłam tabletkę, poszłam spać i nawet mój mały chyba widział, że z mamusią coś nie tak, bo dał mi się wyspać:tak:. Cycol boli już mniej, więć chyba te masaże, okłady i kapusta pomogły.
Kunda i Magda - też trzymam za Was kciuki !!!

reklama
Witam
ja tez juz na nogach,ale moj mały w łuzeczku siedzi od 7.45 i wcale go nie wyciaagam:eek: niech sie sam pobawi troche,a teraz widze ze zasnoł(z nodow);-)
ja dzis do urzedu liste podpisac musze jechac
AGA trzymam kciuki za rozbijanie kamyczka
ZUZIA ciesze sie ze juz jest lepiej

Załączniki

• dawidek i alanek 014.jpg
    dawidek i alanek 014.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 27
Brenda - to grzecznego masz synusia, że tak ładnie bawi się sam w łóżeczku (i do tego zasypia z nudów:-D:-D:-D), mój jak się znudzi to potrafi o sobie przypomnieć (wrzaskiem, oczywiście);-).

ZUZIA oj moj tez krzyczy i piszczy,wyzuca smoka za łuzeczko i sie cieszy ale ja sobie z tego nic nie robie tylko wstaje i podaje mu smoka,i odchodze :tak: wiec biedak daje sobie na luz po pewnym czasie;-)

Brenda - mój niestety się rozkręca i muszę mu zaproponować inną rozrywkę. Na szczęście mam jeszcze kojec, w którym ma pełno zabawek, a w ostateczności siedzi w foteliku i patrzy co porabia mamusia;-):-D. A jak mam wolny czas to bawimy się razem i tak jest dla niego najlepiej (ale w domku też coś trzeba zrobić...)

Ha, ha - właśnie dostałam maila od koleżanek z pracy z Instrukcją obsługi żony i śmieję się do teraz:tak::-D:-D:-D. Niewątpliwie pisama jest przez facetów. Jak ktoś ma ochotę poprawić sobie humor, to prześlę.
Właśnie, może powymieniamy się adresami i będziemy sobie przesyłać różne głupoty??? Ja dostaję tego sporo, a niektóre są rewelacyjne;-).

Witajcie!
Hmmm co do mam co tu nie zagladaja -to racje kilka pracuje ale sa tez takie co pojawiaja sie na forum tylko "do nas" nie zagladaj
Dzis mam dzien poprawiania wlasnej urody-ide do kosmetyczki i fryzjera bo jakos czuje sie zaniedbana
A jutro pryskamy cala rodzinka na zakupy na zime bo tu u nas nic ciekawego nie ma- moze do Lublina sie pojedzie albo Chelma??
A wy ( te kore mieszkacie w malych miastach) potaficie sie ubrac w tych malych sklepikach???

Dzien doberek:-D my tez juz jestesmy po sniadanku i mamy wolna chwilke, zeby poklikac. Ostatnio wogole tych wolnych chwil coraz mniej, bo maly szaleje i potrzebuje wiecej uwagi, trzeba oczy z tylu i z przodu miec:szok: A i ja mam sporo innych zajec, a to rozmowy o prace a to jakies testy i egzaminy itd. Nie ma nawet czasu zeby w tylek sie podrapac.

reklama
Do góry