reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzia dobrze bedzie, mnie polozna rozsmarowywala cycole i kladla na nie lodowata kapuche:tak:, zapach moze nie byl superowski, ale po dwoch dniach mi przeszlo i obylo sie bez antybiotyku. Rozsmarowuj piers pod cieplym prysznicem, bo wtedy sie naczynka rozszerzaja i mleko latwiej splynie. Trzymam kciuki za udana kuracje!:-)
My dzisiaj dalej mamy ladna pogode, wiec korzystamy jak mozemy. Upieklam dzis szarlotke, bo jutro gosci mamy. Ciekawe, czy im bedzie smakowac:confused:

reklama
Witam!:-) Ja dopiero teraz moge cos piasac bo myslalam ze juz nam komp siadl.juz mnie straszyli ze wirus..... ale juz jak widac na szczescie jest ok:tak: :-)
noelia Dziekuje juz sie dobrze czuje:tak: Na szczescie w nocy mi przeszlo a woda rano juz byla:tak: Ale pecha mialam wczoraj bo ja ogolnie to mam problem i raz na tydzien nie raz tylko sie zalatwiam a tu wczoraj jak wode wylaczyli to mnie zlapalo.......:wściekła/y:
Moje sloneczko dzis poszlo o 20;00 spac wiec wieczor mam wolny.:-)

Witam wieczorkiem
u mnie dzis pogoda super,spacerowałam z małym do bulu;-)
jutro tez ma byc ładnie wiec tez bedziemy kozystac,ale jutro podejde sobie na plaze popatrzec na morze
moje dziecie nauczyło sie zasypiac szybciej niz o 22.00 i jestem szczesliwa z tego powodu
IWONK a z mam siedzacych ----co niektore zrobiły sie pracujace i nie maja juz tyle czasu zeby poplotkowac z nami
ZUZIA wspołczuje:-( choc niewiem jak to jest bo muj synus nie cycolił

Chyba już zmykam spać. Jestem na nogach od 5.30. Aga zapewniła mi radosny poranek.;-)
Rano muszę wstać, bo mój mężulek jedzie wcześnie do szpitala na rozbicie tego kamienia. Niestety prywatnie, bo na kolejkę z NFZ to by się nie doczekał. Mam nadzieje, że to kruszenie się uda i wszystko będzie OK>

Dobrej nocy mamuśki!!!

Witam wpadłam powiedziec dzien dobry i wstawac spiochy!!!
My dzis idziemy do neurologa, potem zakupy i rehabilitacja wiec w domciu bedziemy poznym popołudniem:-)

dzień dobry!!!!!!!
Kunda i Magda trzymam kckiuki zeby wszystko poszlo dobrze

idę robi kawusie jak za dawnych czasow, napije się ktoraś?

reklama
Do góry