reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja jestem ale na chwilkę

Niewiem czy ta diagnoza ze skazą to pewne ,troszke to dziwne żeby teraz dopiero się ujawniła,ale narazie jak tak powiedział lekarz to go słucham

przepisał maść i kropelki ,żeby się nie drapała i kazał ograniczyć mleczne dania

iwonka to będziesz miała bąbelkowe wieczory zimowe :tak: :-D ach już ci zazdroszcze

shady gratulacje z okazji rozpoczęcia kursu ,ciekawe jak mały z dziadzią sie bedzie bawił

magda sałatka jest pyszna i zawsze robię z podwójnej porcji na dwie miski żeby się porządnie najejść

przysłali mi dziś z KLUBU KSIĄZKI KRONIKĘ RODZINNA ,to taka księga do opisywania losów rodziny ,najpierw pisze się o sobie ,o szkole ,studiach ,zaręczynach ślubie o narodzinach dzieci itd.jest tez miejsce na zdjęcia ,przepisy ,opowieści o podrózach ....fajna rzecz ,teraz muszę tylko ładnie wszystko spisać :tak:

Noelia Alanek z dziadkiem super sie bawia, pozniej jak wychodzi to jest ryk totalny ...wiec jestem spokojna, bylabym niespokojna jakby z kims innym mial zostac

A moje sloneczko przed chwilka zasnelo.Cos ostatnio przestawily jej sie godziny.Ja tez zaraz ide spac.
noelia Z ta skaza bialkowa to rzeczywiscie dziwne.A wiesz co moglo nagle tak spowodowac ta alergie?

Zuzia nie martw się jutro też znajdziesz jakiś dobry powód żeby nie prasować. ;-) Jak nie będziesz mogła nic wymyśleć to wal do mnie - coś ci podsunę. U mnie prasowanie leży już 4 dzień. Dopiero jak nie ma co na d..ę włożyć, to się biorę do roboty.

Boże, ja znowu siedzę i siedzę zamiast iść spać. Zawsze żal mi się kłaść, bo mam taki święty spokój wieczorkiem. Wszyscy posnęli. Nikt nie brzęczy. Aga jest od paru dni taka nieznośna, że trudno wytrzymać. Wyszły jej dwie górne jedynki, ale wcześniej nacierpiała się zdrowo. Miała dziąsła jak banie i normalnie krwiaki jej się zrobiły. Zęby szły 3 miesiące. Za to jak wyszły, to wielkie (szerokie) jak u królika. U nas to rodzinne - wszyscy mamy take łopaty.

Witam:-), znowu jestem pierwsza:confused:
To pewnie dlatego, że moje dziecko wstaje o 6.00:wściekła/y:. Mam nadzieję, że kiedyś mu się to zmieni i zacznie spać jak tatuś;-).
Magda - biedna Agusia, rzeczywiście się namęczyła. Mam nadzieję, że z następnymi ząbkami już nie będzie takich problemów.
Co do prasowania, to mam już wszystko przygotowane. A jest tego ogromna ilość, bo zbieram już chyba tydzień:-D.
Noelia - kuzynka mojej koleżanki miała skazę jeszcze w podstawówce, ale nie wiem, kiedy się to u niej zaczęło.
Shady - super, że masz z kim zostawić małego i że ma taki dobry kontakt z dziadkiem:-). A co to za kurs:confused:

reklama
Jeden plus tego ze moj szkrab prawie nie spi w dzien to to ze juz ok 19 mam luz i moge odpoczac:-)

A tak wogóle to witam:-) Dzis u nas znowu na minusie a my po 10 jedziemy na cwiczonka...

Shady dasz rade z tym kursem a Alanek bedzie sie super bawic jak mama bedzie sie uczyła:-)

Ja tez prasowanie zawsze odkładam zabieram sie jak juz musze:-)

Noelia ja sie nie orientuje jak to jest z ta skaza ale moze skonsultuj sie jeszcze innym lekarzem bo chyba moze byc to jakas alergia na cos

Do góry