reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny ale już sie wkurzyłam bo komp mi siadł i nie mogłam go nawet włączyć a że jestem blondynką to wiadomo że u mnie wszystko trudne:-D ale nie jest ze mną aż tak źle bo jakoś naprawiłam;-)chyba sie spocił biedak i zagrzał albo coś z kablami jak m wróci to sprawdzi:-)
Bartuś ogląda Toy Story już zjadł krupniczek ale coś mało pewnie przez pogode.
beata powodzenia z tym mieszkankiem;-)
Lena a ile osób ogólnie zapraszasz?
fanta a co u was?

Moje dziecię przed chwilą wlazło na oparcie wersalki i prawie spadł z drugiej strony mam kaskadera w domu

reklama
Beata, gratuluję w końcu będziecie na swoim :tak:, a za jakiś czas może maluszek Wam się trafi ;-). Powolutku sobie wszystko zrobicie i wszystko się ułoży. My dostaliśmy wczoraj z T od teściów <na dzień dziecka> półmisek porcelanowy w podgrzewaczu :-D. Przyda się jak już będziemy na swoim ;-). W sierpniu staramy się już o kredyt bo będą większe dochody. Mam nadzieję, że się uda. Jak narazie mieszkano na nas czeka :-).
Lenka, szkoda, że Wiktoria odmówiła ale to już siła wyższa w jej przypadku.
Aguśka, mały szogun ma iść spać ale jakoś nie wygląda na to by był śpiący. U Nas wszystko ok. T dziś na szkoleniu trzeci dzień, a jutro już normalnie do pracy leci. Kubusiowy już nie kaszle i nie smarka, antybiotyk już skończył więc wszystko gra. Co prawda teściowie zasmarkani ale mają zakaz przytulania Kuby :-D. Mnie gardło dalej boli <biorę cholinex na zamianę z orofarem> ale na szczęście nic po za tym mi nie dolega. Jak pogoda się poprawi to wybieramy się po południu na festyn do parku z okazji dnia dziecka. Obiadek mam więc mogę sobie przy kompie posiedzieć :-)

Ostatnia edycja:
hejka u nas wiatr sie zerwał myślałam że jakaś burza bedzie a tu d... na szczęście jest troche chłodniej to sobie z Bartusiem pójdziemy na spacerek bo lepsze od razu powietrze;-)
Wiecie co te moje dziecię znowu wymyśliło?wypadł z łóżeczka!:szok:pewnie zastanawiacie sie jak to zrobił.Miał zabawke na którą wszedł ale nie jakąś dużą jednak wspiął sie po niej zawisł na poręczy i sie przerzucił na drugą strone a nóżkami wspinał sie po szczebelkach:szok:całe szczęście że była u nas Bartusia ciocia która go zdąrzyła chwycić bo tak byłaby gleba!ja już chwilami nie wytrzymuje z moim dzieckiem a tak ogólnie to wchodzi do szafki od biurka i sie tam zamyka:-DNie ma dla niego rzeczy nieosiągalnych
a co tam u was?jak dzionek mija?

Fanta fajny prezent :-)
Aguska mój Kuba jak był mały to wypadł z łóżeczka :sorry: było na najniższym poziomie i jak on to zrobił to nie wiem :sorry: dziecko jak chce to wszystko zrobi :tak:

Witam wieczorem :tak: pogoda trochę się poprawiła, szkoda że dopiero na wieczór :sorry: miałam zamiar jechać na żary ale wypłatę dopiero dali po 16 :confused2: no i dupa z zakupów była :sorry: jutro M ma na 14 więc rano pojedziemy :tak: ja z Kubą już po kąpieli, Kuba właśnie zjadł kolację zaraz ja sobie coś zrobię chyba że M wyślę po pizze albo chińskie :laugh2: no to tyle co u mnie :-) spokojnej nocki życzę :-)

Bartusiek już śpi padł po 19.
Ja zjadłam przed chwileczka kolacje mężuś tv ogląda i coś widzę że chyba zaraz przyśnie:-D
powiem wam że nic mi się już nie chce leń nocny już mnie dopadł:-p

Gimpelka Wojtuś jest przesłodki ten nasz forumowy pysio:-D Aż wspominam swojego Bartka jak był taki maleńki:-)fajny pomysł z tą stonoga tylko później przewieś ją o dużo wyżej nam łóżeczkiem bo mały jak zacznie wstawać to zostanie tylko po niej wspomnienie;-):-)
Ostatnio tak myślałam czy chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko oczywiście jeszcze nie teraz bo mnie nie stać ale tak za 2 lata?taka córeczka ...

hehe gimpelka to powodzenia z tym wysypianiem bo ja do tej pory jakos nie mogę się wyspać ale to już chyba z przyzwyczajenia;-) marzy mi się tak jednego dnia pospać do 10 ale jak narazie na marzeniach się kończy;-)
A co do Wojtusia to ja nie uważam że jest za grubiutki czy coś ja jestem zdania że co najmniej do roku dziecko nawet powinno być takie pysiowe:-);-)bobaski maja te swoje słodnie fałdki Bartuś też był pulpaśkiem troche:-D

Gimpelka super pomysł ze zdjęciami :-)

Witam. Pogoda taka sobie, chłodno i trochę chmur na niebie ale na szczęście dzisiaj ma nie padać :tak: my już wszyscy po śniadanku :tak: ja sobie włoski umyłam, pomalowałam się i za jakieś pół godzinki na miasto :tak: trzeba opłaty porobić do końca, zapłacić za mieszkanie i po wypłacie :dry: piękne polskie realia :confused2: dzisiaj M idzie na 14 do roboty więc za bardzo obiadu robić nie muszę ;-) jutro do teściowej, ale jak na razie mi się nie chce :-p

reklama
Lena to już taka fajna gromadka:-)
beata nic mi nie mów o tych naszych polskich realiach bo mnie krew zalewa:wściekła/y:opłaty opłaty opłaty i kasy nie ma!:wściekła/y:aj szkoda gadać
Ja to wogóle dziś mam jakiś zły dzień
Bartuś już zasnąl bo wstał dziś po 5 nadal ząbki mu dokuczaja
Później po obiadku pójdziemy sobie na spacerek a m ma dziś późno skończyć prace

Do góry