reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agśka maluch?? moja to kupki uwielbia.. szaleje jak sie da..:-)
wogóle spryciarz wszedł sobie pod stół hehe
ewuniaf radzę so nie dobrze :-) a nawet moge powiedzięc że bardzo dobrze...
do niedawna wychodziłam na spacer z kimś jeszcze głównie z mężem żeby mi Viki pomagał pilnować a jak był w pracy siedziałam w domu a od kilku dni chodze z dziewczynami sama i sobie też radze :-)
i mała mi nie ucieka .,. tylko mnie ładnie słucha
miałam coś napisac ale zapomniałam :dry:
chyba do zdjęcia ale nie jestem pewna czy to lena wkleiła... hmmm
a tak , super mała się w kulkach bawi z mamską :-D hehe
aguska zobacz moją małą jak sobie radzi na kulkach :-)i ogólnie w "małpim gaju"
my tam jeździmy średnio co 2 tyg czasem 3 tyg:-)
a mała szaleje.. miałam jeszcze gdzieś wcześniejsze fotki jak miała roczek , i troszkę ponad roczek ale nie na tym kompie ... ale zawsze się bawiła super..
nawet jak miałą pół roku to jej się podobało :-)
Zobacz załącznik 359191Zobacz załącznik 359192Zobacz załącznik 359193Zobacz załącznik 359194Zobacz załącznik 359195Zobacz załącznik 359196
Super fotki:)
Szalona Wiki;)

reklama
Vikamcia super fotki:-)niebawem napewno też sie wybierzemy;-)
My wróciliśmy już do domku po spacerku byliśmy tylko godzinke bo nadal jest dla Bartusia za gorąco.biegał i był cały czerwony nie dobrota moja buntuje sie i wogóle za rękę nie chce chodzić.
Teraz leży i ogląda Mańka i pije herbatke:-) a przed chwila buchnął mi długopis i ma teraz popisany brzuszek:-D bo ma tylko pampka więc dużo wolnego ciałka do popisania
miałam co jeszcze napisać i zapomniałam:zawstydzona/y:

Vikamcia śliczne zdjęcia:tak:. My też z poczatku wychodziliśmy razem na spacerki ale potem sie coraz ładniej na dworze robiło , mąż w pracy i nie chcialo mi sie czekac az wróci i zaczelam wychodzic sama z maluchami. Na początku było ciezko bo Misiek jest z tych facetów którzy lubia chodzic własnymi ścieżkami:-D musiałam go na szelkach prowadzić zeby mi nie uciekal. Z czasem sie uspokoil. Teraz mam na niego sposób. zawsze na spacer bierze ze sobą taczke. Wtedy ja pcham wózek z Hanią a on taczke z kamyczkami lub innymi skarbami:-D. Trudniej jet jak z całą trójka gdzieś ide

Lena ale mi zrobiłaś smaka na truskawki!!! a w ogrodzie jeszcze zielone... ech....
a z praniem i prasowaniem to ja dzisiaj w lesie jestem:-D

Aguska moj młody tez za nic na świecie za rączke nie pojdzie:no: Dobrze chociaż ze ktos wymyślił taczki dla małych facecików:-D:-D:-D

Gimpelka jak tam u ciebie????

Nasza wizyta w gabinecie lekrskim trwała godzinę i 15 minut:szok::szok::szok:
Michał i Hania mają zapalenie gardła ale spróbujemy ;leczyć bez antybiotyków. kasia dostała leki "na stałe na te swoje duszności. Musze nauczyć ją jak ma sama korzystać z babyHalera...:baffled:
Dostaliśmy 4 skierowania do specjalistów- Kasia i Michał do alergologa, Michał do laryngologa bo ma mocno przerośniety trzeci migdał, Hania do poradni rehabilitacyjnej. Od jakiegoś czasu dziwnie się odgina do tyłu....
To tyle o nas. Ja sie juz chyba lepiej czuje niż rano, nawt ochota na male piwko naszła:-):-):-)

Pozdrawiam wszystkie

Vikamcia śliczne zdjęcia:tak:. My też z poczatku wychodziliśmy razem na spacerki ale potem sie coraz ładniej na dworze robiło , mąż w pracy i nie chcialo mi sie czekac az wróci i zaczelam wychodzic sama z maluchami. Na początku było ciezko bo Misiek jest z tych facetów którzy lubia chodzic własnymi ścieżkami:-D musiałam go na szelkach prowadzić zeby mi nie uciekal. Z czasem sie uspokoil. Teraz mam na niego sposób. zawsze na spacer bierze ze sobą taczke. Wtedy ja pcham wózek z Hanią a on taczke z kamyczkami lub innymi skarbami:-D. Trudniej jet jak z całą trójka gdzieś ide

Lena ale mi zrobiłaś smaka na truskawki!!! a w ogrodzie jeszcze zielone... ech....
a z praniem i prasowaniem to ja dzisiaj w lesie jestem:-D

Aguska moj młody tez za nic na świecie za rączke nie pojdzie:no: Dobrze chociaż ze ktos wymyślił taczki dla małych facecików:-D:-D:-D

Gimpelka jak tam u ciebie????

Nasza wizyta w gabinecie lekrskim trwała godzinę i 15 minut:szok::szok::szok:
Michał i Hania mają zapalenie gardła ale spróbujemy ;leczyć bez antybiotyków. kasia dostała leki "na stałe na te swoje duszności. Musze nauczyć ją jak ma sama korzystać z babyHalera...:baffled:
Dostaliśmy 4 skierowania do specjalistów- Kasia i Michał do alergologa, Michał do laryngologa bo ma mocno przerośniety trzeci migdał, Hania do poradni rehabilitacyjnej. Od jakiegoś czasu dziwnie się odgina do tyłu....
To tyle o nas. Ja sie juz chyba lepiej czuje niż rano, nawt ochota na male piwko naszła:-):-):-)

Pozdrawiam wszystkie

Zaparszam na ciasto i shake;)
Oj Ci lekarze ehhh.przerabane ...ale najwazniejsze by pomogło maluszkom:)

A ile Ty masz lat??

Ewuniaf no to nie źle życzę zdróweczka dla was;-) a alergie na co maja maluchy?
Moi chłopcy już śpia ja też sie kłade bo przez tą pogodę to padam z nóg.
Do jutra dziewczyny
Lena twoja Gaja ma urodziny wtedy kiedy mój tata;-)

reklama
Lena ja mam skończone az 27 lat:-D- szczerze mówiąc nie mam koleżanek w moim wieku które mają wiecej niż dwójke dzieci, wiekszość ma dopiero pierwsze a my jeszcze o czwartym myślimy

Aguska moja Kasia i Michał mają skaze białkową (bardzo silnie reagują na białko ml.kr, kasia oprócz tego ma alergie na pierze i wełne owczą. teraz czekają nas następne testy...
Obawiam sie ze i Haneczka bedzie alergikiem... ma niestety duze szanse....

Zyczev wszystkim spokojnej i przespanej nocki!!!

Do góry