reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w cieplutki dzień :-D ja już mam wszystko zrobione ;-) gary pomyte, zupka się gotuje, dwa prania schną na balkonie, kurze powycierane, poodkurzane, nawet buty sobie umyłam :-) potem tylko podłogi umyję jak Kuba mi da i tyle :tak: M pojechał na egzaminy ciekawa jestem o której wróci :sorry: dzisiaj do teściów jedziemy jak tylko M wróci, ale najpierw na miasto :tak: teściu przeszedł na emeryturę i trzeba jechać :tak: wczoraj zrobiłam dyplom jak się uda to Wam pokażę :tak: chciałam go wydrukować ale tuszu nie mam czarnego :sorry: będzie trzeba pojechać na miasto i wydrukować i jakąś antyramę kupić :tak: idę zupkę pomieszać bo się jeszcze przypali :-)

Załączniki

• dyplom - Kopia.jpg
    dyplom - Kopia.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Gimpelka, w sumie miałam ok 30 chomiczków :-D. Super fotki! Widzę, że Wojtuś jest do Ciebie strasznie podobny :tak:.
Lenka, gratulujemy kolejnego zębuszka :tak:.
Beata, jak zawsze zabiegana :tak:. Udanej zabawy u "emeryta" ;-), chociaż sobie troszkę odpoczniesz.
Aguska, smarujesz może Baroszkowi dziąsła jakimś żelem? Ja czasem smaruję małemu dziąsełka sacholem <ale bardzo malutko> i tak mu znieczula, że ma spokój i w nocy ładnie śpi :tak:. Pod warunkiem, że go nie wypluje he, he :-D.
Macie profil na Facebooku? Ja wklejam swój, bo łatwiej mi tam dodać filmy :tak:
Paulina Nowocińska | Facebook

Lena super, gratulacje. Ja ostatnio poczułam ząbka na cycku ałłłć:/

Fanta naprawdę miałaś tyle chomików? Rety ale miały życie u Ciebie:] A co do płaskostopia, to wszystkie niemowlęta je mają:) Kuzynka już była, bo miała czas prędzej, wysyłam Wam zdjecia. Jak je oglądałam to dopiero zauważyłąm jaką dorosłą buzie ma mój synek. Naprawdę jest już duży.
Zobacz załącznik 360136Zobacz załącznik 360137Zobacz załącznik 360140Zobacz załącznik 360139
pencil.png

Super a czym smarowałaś??

Gimpelka ja akurat ją dostałam a raczej Bartuś od babci:-) ale na mieście jest ich bardzo dużo;-)
U nas te uszka nie pasują i jakbym mu zawiązała to by miał je na połowie twarzy:-D a że jest już duży i dziś było ciepło to miał tak swobodnie założony kapelusik.
Jak będziesz kupowała to idź na zakupy z Wojtusiem bo jednak każde dziecko ma inny kształt główki i na oko trudno dobrać zwłaszcza te z uszami;-)
U nas mały bardzo płakał nadal zębolki wychodzą wydaje mi się że dolna 3 już też wyszła ale mały nie chciał mi pokazać:-(Zasnął dopiero o 21 a sie przed tym naryczał tragicznie nawet przez sen.Ja myślałam że im dalej z zebami tym będzie lżej a tu niestety gorzej:-(
Lena gratki za zębolka:-) Ładnie Ci Gaja śpi:-)

A co do czapeczek to bartuś zawsze zdejmuje już do tego przywykłam i nie panikuje aż tak jak kiedyś że go zawieje:tak: chociaż ja tam wolę żeby zawsze coś miał na tej główce zwłaszcza jak teraz takie ostre słońce jest.

reklama
Gimpelka ja akurat ją dostałam a raczej Bartuś od babci:-) ale na mieście jest ich bardzo dużo;-)
U nas te uszka nie pasują i jakbym mu zawiązała to by miał je na połowie twarzy:-D a że jest już duży i dziś było ciepło to miał tak swobodnie założony kapelusik.
Jak będziesz kupowała to idź na zakupy z Wojtusiem bo jednak każde dziecko ma inny kształt główki i na oko trudno dobrać zwłaszcza te z uszami;-)
U nas mały bardzo płakał nadal zębolki wychodzą wydaje mi się że dolna 3 już też wyszła ale mały nie chciał mi pokazać:-(Zasnął dopiero o 21 a sie przed tym naryczał tragicznie nawet przez sen.Ja myślałam że im dalej z zebami tym będzie lżej a tu niestety gorzej:-(
Lena gratki za zębolka:-) Ładnie Ci Gaja śpi:-)

A co do czapeczek to bartuś zawsze zdejmuje już do tego przywykłam i nie panikuje aż tak jak kiedyś że go zawieje:tak: chociaż ja tam wolę żeby zawsze coś miał na tej główce zwłaszcza jak teraz takie ostre słońce jest.

Ona kocha spac:)

Do góry