reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kunda Grtaulacje dla Maciusia:-) :-D :-) :-D :-) :-D Super !!!!!

Iwonka Vanesska super sie prezentowala i zdiecia super Was zobaczyc. Dobrze sie bawiliscie a to najwazniejsze.:tak: :tak: :tak: :-) :-) :-)

Leika odpoczywaj i wdychaj gorskie powietrze za nas.Zyczymy udanych wypraw gorskich i super pogody:tak: :tak: :tak:

Brenda ja takze jak Jarek zabiera Jule gdzies na spacer to zamiast polezec i poleniuchowac badz zajac sie soba to sie zastanawialm za ile wroca i co u nich.Generalnie to uwielbiam z nimi spacerowac :-)

Jula spi juz od 30min wykapana i nakarmiona.
a ja siedze przed kompem i chyba jeszcze tv wlacze,poslucham co tam w tancu i wogole jakies wiadomosci obejrze moze.
malzonek jak co niedziele wybyl pogracw pilke.Pogoda dzis do bani byla,choc przez chwilke slonce swiecilo.Ale cisza w domku...jakos tak dziwnie...
uciekam poczytac co tam w swiecie slychac.
Pozdrawiam i spokojnej nocki Wam zycze moze pozniej jeszcze wpadne .

cześć

czyzbym była pierwsza??? :szok:

dawno mnie nie było, więc nie jestem na bieżąco, jak znajde chwilkę to nadrobię

Maja chora :-( znów ma katar i przy tym kaszel, wczoraj było źle, ale nocka super, całą przespała, dopiero rano po 6 jak zjadła, to trochę pokaszlała ale dalej spi, gorączki nie ma to najwazniejsze, ale po południu i tak podjedziemy do lekarza

Iwonka fajne zdjęcia i corcia jak sliczna

Kunda brawo dla Macia

hej ;laseczki :)

mam pytanko do dziewczyn, ktore wyprawialy urodziny dzieciom. Co szykowalyscie? poza tortem? ja nigdy nie robilam nawet wlasnych urodzin a co dopiero dzieciecych. Imprezy beda dwie, jedna dla znajomych, druga dla rodziny. Wiec co przygotowac? od razu mowie, ze nie mam miejsca na super dania, bo mam malutki stolik (nie mam stolu) no i zdolnosci kulinarnych. Moze ktoras z was podpowie co mozna kupic poprostu w sklepie albo jakies polprodukty

Pycha szybkiego powrotu do zdrowia dla Majci:-)

Shady ja dopiero bede imprezowała za 3 tyg...ale ten rok leci:-)

Leika miłej zabawy i odpoczynku:-)

Iwonka super zdjecia , widac ze zabawa sie udała:-)

A macio ma problem jak wstanie to potem nie umie usiasc na podłodze:-) Biedak musi wołac po pomoc

reklama
witam
ja na nogach od 7.30--no ale mały wczoraj spał juz przed 20.00<śpioch>
kurde własnie tez z kozystam z podpowiedzi co mozna podac na roczek albo moze jest na bb,forum z podpowiedziami trzeba przeszukac:tak:

Do góry