reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
udanego wypoczynku.
heksa
u mnie zółta
heksa
brenda ciesz cie chwilami ciszy zaraz wszystko wróci do normalnosci ja tesknie za takimi chwilami.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
:-) Czesc mamusie!:-)
My juz w domku.Urodzinki super!Byly baloniki,serpentyna i czapeczki rozwieszone w pokoju. Vanesska wybrala pieniadze z posrod ksiazki,kieliszka i obrazka swietego...:-) Dolaczam kilka fotek
Gratulacje dla malych raczkujacych szkrabkow!Ja tez myslalam ze moja nie bedzie raczkowac i jednak sie mylilam Ja osobiscie jako male dziecko chodzilam do zlobka ale niestety nic nie pamietam z tego okresu wiec nie powiem jak tam jest;-) Do pracy na razie sie nie wybieram wiec nie mam problemu czy zlobek czy niania bo babcia jedna i tak pracuje a druga jes 700km dalej.....
My juz w domku.Urodzinki super!Byly baloniki,serpentyna i czapeczki rozwieszone w pokoju. Vanesska wybrala pieniadze z posrod ksiazki,kieliszka i obrazka swietego...:-) Dolaczam kilka fotek
Gratulacje dla malych raczkujacych szkrabkow!Ja tez myslalam ze moja nie bedzie raczkowac i jednak sie mylilam Ja osobiscie jako male dziecko chodzilam do zlobka ale niestety nic nie pamietam z tego okresu wiec nie powiem jak tam jest;-) Do pracy na razie sie nie wybieram wiec nie mam problemu czy zlobek czy niania bo babcia jedna i tak pracuje a druga jes 700km dalej.....
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A tak wogole to pogoda brzydka choc juz nie pada i cos zaczyna sie z jednej strony przejasniac.Jak wracalismy to to byl wypadek przy moscie kierowca zjechal do rowu gdzie tam tramwaje jezdza i wszystko stalo a teraz przed moim domem znow wypadek BMW skasowalo cala barierke.....
Ide zaraz ogladac SUPER NIANIE na TVN
Ide zaraz ogladac SUPER NIANIE na TVN
Podziel się: