reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Leika miłego odpoczywania
KUNDA gratulacje wielkie dla Macia
moj mały tez raczkuje jakies 2 tygodnie bo wczesniej to pełzał,a od raczkowania zaczeło sie wspinanie do gory i chodzenie przy wszystkim czym sie da:tak:

kurcze moj mały poszedł na spacer z tatusiem 1,5h temu.......a ja juz tesknie za nim(czebek ze mnie):eek: zamiast wykorzystac i odpoczywac to ja sie zastanawiam gdzie oni sa i czy nie zadzwonic zeby juz wracali:baffled:

u mnie tez juz sie naprawiło

Załączniki

• dawidek i alanek 019.jpg
    dawidek i alanek 019.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 24
:-) Czesc mamusie!:-)
My juz w domku.Urodzinki super!Byly baloniki,serpentyna i czapeczki rozwieszone w pokoju. Vanesska wybrala pieniadze z posrod ksiazki,kieliszka i obrazka swietego...:-) Dolaczam kilka fotek:-D
Gratulacje dla malych raczkujacych szkrabkow!Ja tez myslalam ze moja nie bedzie raczkowac i jednak sie mylilam:tak: Ja osobiscie jako male dziecko chodzilam do zlobka ale niestety nic nie pamietam z tego okresu wiec nie powiem jak tam jest;-) :-D Do pracy na razie sie nie wybieram wiec nie mam problemu czy zlobek czy niania bo babcia jedna i tak pracuje a druga jes 700km dalej.....

reklama
A tak wogole to pogoda brzydka choc juz nie pada i cos zaczyna sie z jednej strony przejasniac.Jak wracalismy to to byl wypadek przy moscie kierowca zjechal do rowu gdzie tam tramwaje jezdza i wszystko stalo a teraz przed moim domem znow wypadek BMW skasowalo cala barierke.....
Ide zaraz ogladac SUPER NIANIE na TVN

Do góry