reklama
klara_m
Początkująca w BB
Ach te maluchy spryciuchy... Szymek też już stoi, taki mały ledwo co z kojca głowa mu wystaje. Nie potrafił ze stania usiąść ani klęknąć i leciał do tyłu ale teraz już się naumiał i jak się zmęczy to potrfai zejść do parteru. Więc kobitki te upadki i krzyki przy staniu to kwestia czasu, bardzo krótkiego czasu...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
klara_m Jak pisalam wczesniej to Vanesska wybrala pieniadze z posrod 4 rzeczy a teraz jeszcze nie spi i nie daje mi pisac!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ok zmykam spac! Jakos dzis pusto....DOBRANOC!
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Witam :-)
Widzę, że jestem pierwsza. Dziewczyny, ostatnio prawie nikogo tutaj nie ma. Gdzie się wszyscy podziali.
U nas dzisiaj pierwszy raz był szron na samochodach i liści dużo w nocy opadło, teraz to naprawdę widać, że zbliża się zima. Ale teraz świeci słoneczko i mam nadzieję, że w południe będzie ciepło. Ostatnio dopadło mnie przeziębienie i boję się, żeby mały się nie zaraził. Na szczęście już mi chyba przechodzi.
Dziś czeka na mnie cała góra prasowania - niecierpię prasować, ale samo się nie zrobi.
Mały coś nie chce zasnąć, więc muszę do niego lecieć. Wpadnę później, może już ktoś będzie:-).
Widzę, że jestem pierwsza. Dziewczyny, ostatnio prawie nikogo tutaj nie ma. Gdzie się wszyscy podziali.
U nas dzisiaj pierwszy raz był szron na samochodach i liści dużo w nocy opadło, teraz to naprawdę widać, że zbliża się zima. Ale teraz świeci słoneczko i mam nadzieję, że w południe będzie ciepło. Ostatnio dopadło mnie przeziębienie i boję się, żeby mały się nie zaraził. Na szczęście już mi chyba przechodzi.
Dziś czeka na mnie cała góra prasowania - niecierpię prasować, ale samo się nie zrobi.
Mały coś nie chce zasnąć, więc muszę do niego lecieć. Wpadnę później, może już ktoś będzie:-).
U nas tez szron u ulicy i temp ponizej zera ale słoneczko swieci...trzeba sie przyzwyczajac ze zima za pasem...Ja nie chce CHCE LATA!!!!!! Nie lubie zimna. Wczoraj Macius poraz pierwszy sam przeszedł przez prog...mamy dwa w mieszkaniu.
Włacza mu sie Jasio wedrowniczek i wszedzie sam zasuwa:-) :-) :-)
Słuchajcie u nas od pewnego czasu jest problem ze zmiana pieluchy bo Macio nie ma czasu aby chwile polezec i poczekac az czysta pieluszka znajdzie sie na pupie kreci sie i chce uciekac...koszmar jakis...u was tez tak?
Włacza mu sie Jasio wedrowniczek i wszedzie sam zasuwa:-) :-) :-)
Słuchajcie u nas od pewnego czasu jest problem ze zmiana pieluchy bo Macio nie ma czasu aby chwile polezec i poczekac az czysta pieluszka znajdzie sie na pupie kreci sie i chce uciekac...koszmar jakis...u was tez tak?
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Kunda - jakiś czas temu mamy starszych maluchów pisały, że też mają problemy z zakładaniem pieluszek i o ile dobrze pamiętam stanęło na tym, żeby może używać pieluszek wciąganych jak majteczki. Ja na szczęście jeszcze nie mam tego problemu, ale kto wie;-).
reklama
figielek79
Zaciekawiona BB
A jej ale pusto dzis- pewnie mamy sie "lenia" w domkach JA obiadek koncze i zmykam po butki zimowe dla cory
Mam coraz to wiecej znajmuch mam w bloku- wczoraj urodzila kolejna -tym razem blizniaki- kurcze ale bedzie miec ciezko-jak to nakarmic???
No ale najwaznejsze zeby zdowe byly- nie
Widze ze wasze szkraby duze postepy robia - ciesze sie bardzo z wami teraz to musiscie miec oczy dookoloa glowy-nie
Ide pocztac co sie dziej na forum-
Mam coraz to wiecej znajmuch mam w bloku- wczoraj urodzila kolejna -tym razem blizniaki- kurcze ale bedzie miec ciezko-jak to nakarmic???
No ale najwaznejsze zeby zdowe byly- nie
Widze ze wasze szkraby duze postepy robia - ciesze sie bardzo z wami teraz to musiscie miec oczy dookoloa glowy-nie
Ide pocztac co sie dziej na forum-
Podziel się: