reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anaconda mymamy ten sam problem z tym ze maly nie wola ze nie umie usiasc tylko leci na leb na szyje:no: , masakra caly czas o cos sie opierw i wstaje a on jeszce jest malutki i zawsze potem leci...:baffled:

reklama
Ach te maluchy spryciuchy... Szymek też już stoi, taki mały ledwo co z kojca głowa mu wystaje. Nie potrafił ze stania usiąść ani klęknąć i leciał do tyłu ale teraz już się naumiał i jak się zmęczy to potrfai zejść do parteru. Więc kobitki te upadki i krzyki przy staniu to kwestia czasu, bardzo krótkiego czasu...

no mam nadzieje klara bo trwa to dopiero tydzien a juz padam ze zmeczenia. Zaczol by lepiej siedziec ladnie a nie wstawac. On nigdy nie ma czasu jak go posadze to widzi 1000 spraw dookola i juz po nie zasowa.:sick:

Noelia też mnie zaintrygowała ta sałatka kebabowa. Uchyl rąbka tejamnicy. Sałatki zawsze mają najlepsze zejście na wszystkich imprezach.

Witam :-)
Widzę, że jestem pierwsza:tak:. Dziewczyny, ostatnio prawie nikogo tutaj nie ma:confused:. Gdzie się wszyscy podziali:confused:.
U nas dzisiaj pierwszy raz był szron na samochodach i liści dużo w nocy opadło, teraz to naprawdę widać, że zbliża się zima:baffled:. Ale teraz świeci słoneczko i mam nadzieję, że w południe będzie ciepło. Ostatnio dopadło mnie przeziębienie i boję się, żeby mały się nie zaraził. Na szczęście już mi chyba przechodzi.
Dziś czeka na mnie cała góra prasowania - niecierpię prasować:no::-p, ale samo się nie zrobi.
Mały coś nie chce zasnąć, więc muszę do niego lecieć. Wpadnę później, może już ktoś będzie:-).

U nas tez szron u ulicy i temp ponizej zera ale słoneczko swieci...trzeba sie przyzwyczajac ze zima za pasem...Ja nie chce CHCE LATA!!!!!! Nie lubie zimna. Wczoraj Macius poraz pierwszy sam przeszedł przez prog...mamy dwa w mieszkaniu.
Włacza mu sie Jasio wedrowniczek i wszedzie sam zasuwa:-) :-) :-)

Słuchajcie u nas od pewnego czasu jest problem ze zmiana pieluchy bo Macio nie ma czasu aby chwile polezec i poczekac az czysta pieluszka znajdzie sie na pupie kreci sie i chce uciekac...koszmar jakis...u was tez tak?

Kunda - jakiś czas temu mamy starszych maluchów pisały, że też mają problemy z zakładaniem pieluszek i o ile dobrze pamiętam stanęło na tym, żeby może używać pieluszek wciąganych jak majteczki. Ja na szczęście jeszcze nie mam tego problemu, ale kto wie;-):-D.

reklama
A jej ale pusto dzis- pewnie mamy sie "lenia" w domkach JA obiadek koncze i zmykam po butki zimowe dla cory
Mam coraz to wiecej znajmuch mam w bloku- wczoraj urodzila kolejna -tym razem blizniaki- kurcze ale bedzie miec ciezko-jak to nakarmic???
No ale najwaznejsze zeby zdowe byly- nie:tak:
Widze ze wasze szkraby duze postepy robia - ciesze sie bardzo z wami teraz to musiscie miec oczy dookoloa glowy-nie
Ide pocztac co sie dziej na forum-

Do góry