reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anaconda mymamy ten sam problem z tym ze maly nie wola ze nie umie usiasc tylko leci na leb na szyje:no: , masakra caly czas o cos sie opierw i wstaje a on jeszce jest malutki i zawsze potem leci...:baffled:

reklama
Ach te maluchy spryciuchy... Szymek też już stoi, taki mały ledwo co z kojca głowa mu wystaje. Nie potrafił ze stania usiąść ani klęknąć i leciał do tyłu ale teraz już się naumiał i jak się zmęczy to potrfai zejść do parteru. Więc kobitki te upadki i krzyki przy staniu to kwestia czasu, bardzo krótkiego czasu...

no mam nadzieje klara bo trwa to dopiero tydzien a juz padam ze zmeczenia. Zaczol by lepiej siedziec ladnie a nie wstawac. On nigdy nie ma czasu jak go posadze to widzi 1000 spraw dookola i juz po nie zasowa.:sick:

Noelia też mnie zaintrygowała ta sałatka kebabowa. Uchyl rąbka tejamnicy. Sałatki zawsze mają najlepsze zejście na wszystkich imprezach.

Witam :-)
Widzę, że jestem pierwsza:tak:. Dziewczyny, ostatnio prawie nikogo tutaj nie ma:confused:. Gdzie się wszyscy podziali:confused:.
U nas dzisiaj pierwszy raz był szron na samochodach i liści dużo w nocy opadło, teraz to naprawdę widać, że zbliża się zima:baffled:. Ale teraz świeci słoneczko i mam nadzieję, że w południe będzie ciepło. Ostatnio dopadło mnie przeziębienie i boję się, żeby mały się nie zaraził. Na szczęście już mi chyba przechodzi.
Dziś czeka na mnie cała góra prasowania - niecierpię prasować:no::-p, ale samo się nie zrobi.
Mały coś nie chce zasnąć, więc muszę do niego lecieć. Wpadnę później, może już ktoś będzie:-).

U nas tez szron u ulicy i temp ponizej zera ale słoneczko swieci...trzeba sie przyzwyczajac ze zima za pasem...Ja nie chce CHCE LATA!!!!!! Nie lubie zimna. Wczoraj Macius poraz pierwszy sam przeszedł przez prog...mamy dwa w mieszkaniu.
Włacza mu sie Jasio wedrowniczek i wszedzie sam zasuwa:-) :-) :-)

Słuchajcie u nas od pewnego czasu jest problem ze zmiana pieluchy bo Macio nie ma czasu aby chwile polezec i poczekac az czysta pieluszka znajdzie sie na pupie kreci sie i chce uciekac...koszmar jakis...u was tez tak?

Kunda - jakiś czas temu mamy starszych maluchów pisały, że też mają problemy z zakładaniem pieluszek i o ile dobrze pamiętam stanęło na tym, żeby może używać pieluszek wciąganych jak majteczki. Ja na szczęście jeszcze nie mam tego problemu, ale kto wie;-):-D.

reklama
A jej ale pusto dzis- pewnie mamy sie "lenia" w domkach JA obiadek koncze i zmykam po butki zimowe dla cory
Mam coraz to wiecej znajmuch mam w bloku- wczoraj urodzila kolejna -tym razem blizniaki- kurcze ale bedzie miec ciezko-jak to nakarmic???
No ale najwaznejsze zeby zdowe byly- nie:tak:
Widze ze wasze szkraby duze postepy robia - ciesze sie bardzo z wami teraz to musiscie miec oczy dookoloa glowy-nie
Ide pocztac co sie dziej na forum-

Do góry