reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kunda to tak jak u mnie, Majka wstaje przy regale lub kanapie, trochę postoi a potem krzyczy bo nie umie usiąść:-) :-) :-) , ubaw z niej mamy po pachy i coraz bardziej widzę jak jest do mnie przywiązana, wszedzie tylko mama i mama

reklama
dlatego ja praktycznie od urodzenia Alana przywyczajam go,ze istnieja inni ludzie nie tylko mama...bo gdybym miala tak jak we wczorajszym odciunku superniani chyba by mnie szlag trafil

Shady - my na każde urodziny Karolinki robimy wielką imprezę z mnóstwem jedzenia i w przypadku Kuby pewnie będzie tak samo, bo taka już u nas w rodzinie tradycja:-p. Ale jak nie masz miejsca i możliwości to może zrób zimną płytę z różnych wędlinek i kilku rodzajów sera, do tego jakaś sałatka, śledziki i inne gotowe "zagrychy", no i musowo torcik. A dużo przepisów jest na naszym wątku o pomysłach na obiad.

Witam!U nas dzis zimno brrrr.Moja corka zjadla dzis na sniadanie 1 parowke z kromka chleba i do tego caly serek Danio.Mogla by ciagle jesc:tak: :-)

shady Urodzinki mojej coreczki wypadly w czwartek i tego dnia mielismy kilku gosci ktorzy przyszli po pracy wiec kolo18;00 to tylko byl tort i inne lakocie a w sobote duzo tez nie robilismy,byl kolejny tort i inne ciasta.Jezeli ma byc alkohol to do samego ciasta moze byc wino ale do wodeczki zakaske trzeba dac:tak: u nas nie bylo tez wiele jedzenia.Byly jajka faszerowane mniam mniam,wedlinka i takie tam przekaski i jak widac na zdjeciach tez w koncu wszystko stalo na malym stoliku.Mozesz zrobic jakies koreczki serowe kolorowe wbite na wykalaczkach w polowke jablka co ladnie wyglada i apetycznie a na cieplo jak chcesz cos podac a co malo miejsca zjmuje to barszczyk czerwony z jablkiem Hortexu tylko podgrzac tez pyszny a do tego jakies krokieciki.Cos na pewno wymyslisz:tak: :-)

Jestem zadowolona dzisiaj bo mam przyplyw gotowki wiec mozna robic lazienke i w sumie remont by sie juz zakonczyl...

Iwonka impreza urodzinowa wypasiona! Nie ma co!:tak: :tak: ;-) ;-) ;-)
My jestesmy zaproszeni na pierwsze urodziny kolegi:-D naszego synka. Caly czas sie zastanawiamy, co mu sprezentowac i chyba jakies klocki z duplo,ale jeszcze zobaczymy. Zanim nasz skonczy roczek, mamy jeszcze pare miesiecy,wiec oblukam,co i jak bylo na innych urodzinkach dzieciaczkowych i bedzie latwiej wyprawic je naszemu synalkowi;-) :tak: :-D

U nas piekna zlota jesien, wiec wykorzystujemy jak mozemy i spacerkujemy godzinami.

Hej

jestem już po weselnej imprezce i było super ,objedliśmy sie za wszystkie czasy i wytanczyliśmy:tak:

shady ja miałam na urodzinkach Emi oczywiscie tort,trzy blaszki innych placuszków ,ze trzy rodzaje mięsa czyli jakieś schabowe ,taką zapiekana piers z kurczaka i roladki,chleb ,ciut alkoholu i napoje gazowane i niegazowane,wędliny jeszcze tez trzy czy cztery rodzaje ,pomidorki i ogórki na talerzyku pokrojone

Najpierw podalismy tort ,ciasto i kawkę ,a potem taka kolacyjke

Kunda brawo brawo dla Maciusia raczkującego. Iwonka extra, że udała się imprezka. Było wybieranie jakiś różności? Jeśli tak, to co Vanesska wybrała?

reklama
Do góry