reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kunda to tak jak u mnie, Majka wstaje przy regale lub kanapie, trochę postoi a potem krzyczy bo nie umie usiąść:-) :-) :-) , ubaw z niej mamy po pachy i coraz bardziej widzę jak jest do mnie przywiązana, wszedzie tylko mama i mama

reklama
dlatego ja praktycznie od urodzenia Alana przywyczajam go,ze istnieja inni ludzie nie tylko mama...bo gdybym miala tak jak we wczorajszym odciunku superniani chyba by mnie szlag trafil

Shady - my na każde urodziny Karolinki robimy wielką imprezę z mnóstwem jedzenia i w przypadku Kuby pewnie będzie tak samo, bo taka już u nas w rodzinie tradycja:-p. Ale jak nie masz miejsca i możliwości to może zrób zimną płytę z różnych wędlinek i kilku rodzajów sera, do tego jakaś sałatka, śledziki i inne gotowe "zagrychy", no i musowo torcik. A dużo przepisów jest na naszym wątku o pomysłach na obiad.

Witam!U nas dzis zimno brrrr.Moja corka zjadla dzis na sniadanie 1 parowke z kromka chleba i do tego caly serek Danio.Mogla by ciagle jesc:tak: :-)

shady Urodzinki mojej coreczki wypadly w czwartek i tego dnia mielismy kilku gosci ktorzy przyszli po pracy wiec kolo18;00 to tylko byl tort i inne lakocie a w sobote duzo tez nie robilismy,byl kolejny tort i inne ciasta.Jezeli ma byc alkohol to do samego ciasta moze byc wino ale do wodeczki zakaske trzeba dac:tak: u nas nie bylo tez wiele jedzenia.Byly jajka faszerowane mniam mniam,wedlinka i takie tam przekaski i jak widac na zdjeciach tez w koncu wszystko stalo na malym stoliku.Mozesz zrobic jakies koreczki serowe kolorowe wbite na wykalaczkach w polowke jablka co ladnie wyglada i apetycznie a na cieplo jak chcesz cos podac a co malo miejsca zjmuje to barszczyk czerwony z jablkiem Hortexu tylko podgrzac tez pyszny a do tego jakies krokieciki.Cos na pewno wymyslisz:tak: :-)

Jestem zadowolona dzisiaj bo mam przyplyw gotowki wiec mozna robic lazienke i w sumie remont by sie juz zakonczyl...

Iwonka impreza urodzinowa wypasiona! Nie ma co!:tak: :tak: ;-) ;-) ;-)
My jestesmy zaproszeni na pierwsze urodziny kolegi:-D naszego synka. Caly czas sie zastanawiamy, co mu sprezentowac i chyba jakies klocki z duplo,ale jeszcze zobaczymy. Zanim nasz skonczy roczek, mamy jeszcze pare miesiecy,wiec oblukam,co i jak bylo na innych urodzinkach dzieciaczkowych i bedzie latwiej wyprawic je naszemu synalkowi;-) :tak: :-D

U nas piekna zlota jesien, wiec wykorzystujemy jak mozemy i spacerkujemy godzinami.

Hej

jestem już po weselnej imprezce i było super ,objedliśmy sie za wszystkie czasy i wytanczyliśmy:tak:

shady ja miałam na urodzinkach Emi oczywiscie tort,trzy blaszki innych placuszków ,ze trzy rodzaje mięsa czyli jakieś schabowe ,taką zapiekana piers z kurczaka i roladki,chleb ,ciut alkoholu i napoje gazowane i niegazowane,wędliny jeszcze tez trzy czy cztery rodzaje ,pomidorki i ogórki na talerzyku pokrojone

Najpierw podalismy tort ,ciasto i kawkę ,a potem taka kolacyjke

Kunda brawo brawo dla Maciusia raczkującego. Iwonka extra, że udała się imprezka. Było wybieranie jakiś różności? Jeśli tak, to co Vanesska wybrała?

reklama
Do góry