reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Rozumiem cie doskonale......jak wchodze do domu i wdze ten burdel ktory zostawia moj luby z malym i pomysle ze jak ja siedze z malym to musze jednoczesie ugotowac, posprzatac i jeszcze sie zajac malym to mnie krew zalewa....po 10 h w pracy jestem mniej zmeczona niz poludnie w domu:baffled:

reklama
odkad poszlam do prac to czuje sie duzo lepiej...oczywiscie miewam napady zlosci ale tak jestem lepsza do trawienia odkad mam tez inne zajecie niz tylko DOM:baffled:

mi mówią to samo ze lepiej sie ze mną zyło jak do pracy chodziłam (nie było mnie po 13h dziennie) wiec pewnie dlatego a teraz fisiuje i wielu rzeczy sie czepiami jeszcze wiecj mi przeszkadza.
Zazdroszcze tez bym chciała wrócic ale niestety.

Witam w niedziele
ja juz na nogach od 9.00--gnidka zwaliła mnie z wyrka,a w nocy miałam z 20 podudek tylko na smoczka:-(
pogoda całkiem sympatyvzna słonko swieci--ale dzis maz zalicza spacerek z małym a ja leze do gory d...:laugh2:

reklama
Czesc, a ja tam wole zlobek:). Opiekunka to dla mnie troche ryzyko,nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Dlatego nasz od przyszlego roku do zlobka pojdzie.
My dzisiaj juz od 8smej na nozkach, po sniadanku ale jeszcze przed spacerkiem. Pogoda nieciekawa, ale nie pada wiec trzeba skorzystac.

Do góry