Kubulec sobie śpi więc zaglądam do Was. Widzę, że nie mały ruch się zrobił
;-).
Aguska, my też z T mieszkamy u rodziców <jego> i mam dokładnie tak samo jak Ty, na szczęście pracują
. Zresztą już kiedyś o tym pisałam. Będziemy się teraz starali o kredyt z dopłatą rządową <rodzina na swoim> polego to na tym, że przez 8 lat spłacają nam część odsetek <nawet do 50%> i było by lżej. Za jakieś dwa lata będę szła do pracy, w najgorszym wypadku jak Kuba pójdzie do szkoły. Teraz szukam czegoś w domu <jak większość mam siedzących w domu chyba
>. Dla nas wyjdzie, to korzystne. Mam tylko nadzieję, że się uda
. Mieszkanko już upatrzyliśmy sobie. Dwa pokoje 48m2, dla naszej trójki jak najbardziej wystarczy. I czynsz nie drogi bo 380zł i wszystko ładnie wygląda. Opłaty też nie były by duże. Zobaczymy czy się uda. Jak o tym myślę, to brzuch mnie boli.
Barbara, dużo zdrówka dla Natalki
, swoją drogą jak już wyzdrowieje, to pogadaj z lekarzem niech jej da coś na wzmocnienie. Bo się wykończycie <finansowo i nie tylko> przez to chorowanie.
ViKamcia, nie ma sprawy
. Dużo masz pewnie roboty przy maluchach. Ale jak znajdziesz chwilkę czasu i chęci, to się u nas pokaż i napisz co słychać. Zdrówka Ci życzę
i tego by Emma ani Viki się nie zaraziły.
Beata, znajdź czas na odpoczynek, bo ileż to można latać? Normalnie podziwiam. Jak znajdujesz tyle siły <a może dopalacze bierzesz
;-) jak coś to podaj nazwę to może i na mnie podziałają
>. W ogóle pomyliłam Cię z
Justą, bo to ona miała teraz biały tydzień i komunie
. Takie obie jesteście zalatane, że już Was myle
.
Swoją drogą ciekawa jestem gdzie wywiało naszą
As, lenke, malinke, gimpelke, . Justa, pewnie relaksuje się po białym tygodniu.
Magda-Lenka, witam i Ciebie
. Napisz coś o sobie.