reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAM:-)
Mi się nowy tydzień zaczoł nieciekawie bo Natalka znowu złapała jakies przeziębienie normalnie jakaś masakra:-(
Zbliżają się ciepłe dni a ona się rozchorowała, mam nadzieję że doleczę ją bez antybiotyku:-(
Trzeba iść ogarnąć troszke mieszkanie, wywiesić jedno pranie i wstawić następne, teraz Natalka siedzi cały czas na dworze i pranie cały czas się zbiera, no ale dobrze że jest w miarę ciepło:-)

reklama
aguska gratuluję ząbka :-)
beata ja jak jeżdże na zakupy to tez nigdy nic soebie kupić nie kogę a później narzekam :-p
witaj wiktoria.. widze ż enie tylko ja zniknęłam ;-) ale tak to jest jak się czasu nie ma za bardzo na wszystko..
doba mogłaby być dłuższa.. a przynajmniej noce:-D
barbara
zdrówka dla córki..

a ja też przeziębiona.. yhhh gardło oli, a do tego dzisiaj czuję się taka osłabiona jakaś... :sorry:
fanta dzięki ze do mnie napisałaś :*
bo znów bym tu nie weszła:zawstydzona/y:

a co z lenaRTD?? była codziennie na forum a teraz ucichła....

Witam. U mnie pogoda w miarę ładna, raz chmurki raz słońce i na szczęście nie pada :tak: Kuba się bawi, a ja już mam posprzątaną kuchnię, zupka się gotuje, pranie się właśnie skończyło kręcić i zaraz trzeba się dalej wziąć za sprzątanie :sorry: a nie chce mi się jak nie wiem co :sorry: muszę się pozbyć wózka po Kubie z balkonu bo ciepło się robi a ten mi zawadza :tak: ale kurde nikt nie chce go kupić a w idealnym stanie jest :-( wczoraj był jeden facet do sieny i się ma zastanowić, dzisiaj ma być drugi :tak: mam nadzieję że w końcu ktoś go kupi bo kasa potrzebna, trzeba w drugim aucie parę rzeczy zrobić :tak: ja bym z miłą chęcią poszła spać, coś ostatnio się nie wysypiam :sorry: uciekam pranie powiesić i do kuchni dalej obiad robić i jeszcze posprzątać oj już mi się nie chce :-) zajrzę jeszcze później :-D

Witajcie dziewczyny ja jestem tu nowa, ale tez jestem mamuśką ktora siedzi z moją 21 miesięczną córeczka w domu, mam nadzieje ze bede tu milo spędzała czas. pozdrawiam i miłego poniedziałku życzę.

Kubulec sobie śpi więc zaglądam do Was. Widzę, że nie mały ruch się zrobił :-D;-).
Aguska, my też z T mieszkamy u rodziców <jego> i mam dokładnie tak samo jak Ty, na szczęście pracują :tak:. Zresztą już kiedyś o tym pisałam. Będziemy się teraz starali o kredyt z dopłatą rządową <rodzina na swoim> polego to na tym, że przez 8 lat spłacają nam część odsetek <nawet do 50%> i było by lżej. Za jakieś dwa lata będę szła do pracy, w najgorszym wypadku jak Kuba pójdzie do szkoły. Teraz szukam czegoś w domu <jak większość mam siedzących w domu chyba :-D>. Dla nas wyjdzie, to korzystne. Mam tylko nadzieję, że się uda :tak:. Mieszkanko już upatrzyliśmy sobie. Dwa pokoje 48m2, dla naszej trójki jak najbardziej wystarczy. I czynsz nie drogi bo 380zł i wszystko ładnie wygląda. Opłaty też nie były by duże. Zobaczymy czy się uda. Jak o tym myślę, to brzuch mnie boli.
Barbara, dużo zdrówka dla Natalki :tak:, swoją drogą jak już wyzdrowieje, to pogadaj z lekarzem niech jej da coś na wzmocnienie. Bo się wykończycie <finansowo i nie tylko> przez to chorowanie.
ViKamcia, nie ma sprawy :tak:. Dużo masz pewnie roboty przy maluchach. Ale jak znajdziesz chwilkę czasu i chęci, to się u nas pokaż i napisz co słychać. Zdrówka Ci życzę :tak::tak:i tego by Emma ani Viki się nie zaraziły.
Beata, znajdź czas na odpoczynek, bo ileż to można latać? Normalnie podziwiam. Jak znajdujesz tyle siły <a może dopalacze bierzesz :-D;-) jak coś to podaj nazwę to może i na mnie podziałają :-D>. W ogóle pomyliłam Cię z Justą, bo to ona miała teraz biały tydzień i komunie :-D:-D. Takie obie jesteście zalatane, że już Was myle :-D:-D:-D.
Swoją drogą ciekawa jestem gdzie wywiało naszą As, lenke, malinke, gimpelke, :baffled:. Justa, pewnie relaksuje się po białym tygodniu.
Magda-Lenka, witam i Ciebie :tak:. Napisz coś o sobie.

Witam dziewczynki.
powoli dochodzę do siebie.
Skutecznie przywróciła mnie do życia angina Kubusia ....
Tylko gorączka była do 40 st. i nic więcej ,a okazało się ,że to silna angina.
Dziś była rano o 8 msza za tatulka mojego..
Oj ciężko żyć bez niego,oj ciężko...
pozdrawiam

Cześć As, fajnie, że znów jesteś z nami. Mam nadzieję, że jakoś się trzymasz. Zdrówka dla Kubusia synusia :tak:. Swoją drogą, to oprócz gorączki nic mu nie dolegało? :szok: Ciężko jest u dziecka co kolwiek rozpoznać jak jest tylko gorączka <tak mi się wydaję>. Chociaż Ty masz większe doświaczenie w byciu mamą i napewno się orientujesz

Tak fanta od piątku miał tylko gorączkę prawie 40 stopni i nic więcej.
W sobotę raz zwymiotował i to mnie skłoniło do poszukiwań .Zajrzałam do gardła i się przeraziłam .
Prawa górna częsc gardła łaczywa się z lewą ,a na tylnej ścianie gardła Kuba miał nalot ropny .W czoraj w najlepsze zajadał z nami kurczaka na obiad a na kolację zażyczył sobie pizzę :szok::szok::szok:
Ja bym chyba nic nie przełknęła z takim obrzękiem gardła ,bo to ból przeokrutny ,a on bólu nie czuje tak jak my ,więc jemu chyba nie przeszkadza.:eek::eek::eek::rofl2::rofl2:

reklama
As, dzielnego masz syna :tak:. Ja pamiętam jak za dzieciaka chorowałam non stop na angine. Wymioty, gorączka, tylko bym spała i ten okropny ból gardła. Teraz mam przerost migdałów no ale da się z tym żyć tylko zawsze gardło do wiwatu dostaje:-( i ostatnio też ucho.

Kurczę zaraz 19 i strasznie pusto dziś na naszym wątku.
Gdzie Was wywiało? :-(

edytowałam ,bo jedno pod drugim było tego samego autora
pozdrawiam mod;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry