reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta włosy to ja mojej mamie robiłam a ona nie da zrobic sobie zdjęcia
gimpelka może synuś ci rośnie albo sobie przestawia sen będzie ci robił takie niespodzianki jeszcze wiele razy;-)

reklama
dziewczyny mamy kolejnego ząbka mały dziś troche rano płakał i zrobił nie ciekawa kupke dał mi zobaczyć a raczej wyczuć i jest górna 3 ale niestety nie na długo będzie spokój bo kolejny ząbek sie szykuje tym razem na dole.

Witam, dzisiaj cały dzień poza domem i padam dosłownie
eek.gif
teraz dopiero na kolację jem obiad
sorry2.gif
rano pojechaliśmy na żary, to sobie tylko adidasy kupiłam a tak nic więcej
confused8gj.gif
coś na tym mieście nic nie ma ciekawego, a jak już znajdę to cena powalająca
confused8gj.gif
M miał dzisiaj jechać ze szwagrem gdzieś za Polkowice na giełdę żeby auto sprzedać ale wczoraj zadzwonił jakiś facet i powiedział że dzisiaj przyjedzie go zobaczyć i dupa, odwołał bo coś mu wyleciało
mad.gif
nosz wkurzona jestem jak nie wiem co, już by mógł ktoś go kupić bo tylko stoi i niszczeje
no.gif
głowa mnie boli coś masakrycznie, na zmianę pogody bodajże bo widzę że coś się chmurzy
sorry2.gif
może jak w nocy popada będzie inaczej bo dzisiaj duszno
sorry2.gif
idę się napić herbatki i się kładę
yes2.gif
spokojnej nocki życzę
yes2.gif

Cześć dziewczyny! Witam niedzielnie!
Ja tylko na chwileczkę. Zalatana jestem ostatnio. W sumie to latam po sklepach za adidaskami. Upatrzyłam sobie model pumy ale nie mogę ich znaleść, a jak już są, to nie ma mojego rozmiaru. Muszę ponadrabiać zaległości w czytaniu postów ale to kiedy indziej :tak:. Teraz lece obiadek przygotować, bo zaraz mojego Kuby matka chrzesna ma się zjawić z mężem. Zawsze jakaś rozrywka i odskocznia od rzeczywistości :tak:.
Aguska, gratuluję zębuszka!! :tak::tak:.
Gimpelka, zdrówka dla synka!! :tak:
Betaka, odpoczywaj sobie puki niedziela, bo znów tydzień się zaczyna i siły musisz kochana nabrać :tak:.
Dobra uciekam Pa, pa, pa!!

Witam wieczorem
wink2.gif
padnięta jestem jak nie wiem co
sorry2.gif
miałam się iść wykąpać ale pranie sobie nastawiłam
confused8gj.gif
inteligencja góra
eek.gif
dzisiaj prawie cały dzień u teściowej spędziliśmy, więc z kuchnią miałam dzisiaj wolne
yes2.gif
ale za to jutro będę miała sprzątania bo w sobotę nie sprzątałam
sorry2.gif
głowa mnie boli od wczoraj, taka pogoda do dupy się zrobiła, zimno wieje i pada
sorry2.gif
a teraz uciekam bo pralka skończyła i idę się wykąpać i się kładę
yes2.gif
spokojnej nocki życzę
biggrin.gif

Witajcie dziewczyny te znane i nieznane:-) dawno tu nie zaglądałam oj bardzo dawno :-(przepraszam ale tak jakoś ciągle brak czasu albo leń :-).
U nas wszystko wporzątku dzieci rosną jak na drożdzach zdrowe a to najważniejsze:-)
Ja dalej sama M dalej pracuje za granicą,teraz zaczęłam robić prawo jazdy jutro mam pierwszą jazde na wykładach byłam 2 razy testy mam juz w 80% opanowane :-D.No i tak jakoś sie trzymamy.Sukcesów mamy na swoim koncie dużo ale to innym razem napisze jakie.
Wczoraj byliśmy na weselu dzieci szalały,a ja za nimi sie nabiegałam znaczy za Kamilkiem :-) Dodaje fotke jak wyglądamy dla przypomnienia
wesele 003-horz.jpg

Witam kobietki
wiktoria no dawno cie tu nie było więc pisz jak już znajdziesz czas;-)powodzenia z prawkiem

mały szaleje a ja mam dziś śpiący dzień cos nie mogłam sie obudzić.wczoraj pół dnia padało dopiero popołudniu wyszliśmy na spacerek.
dziś już jest ładniej ale bez rewelacji jak narazie.
miłego dnia

witam :tak: wczoraj miałam teściów na obiedzie i wyobrazcie sobie ze teściowa mnie przeprosiła ze tak do mnie mówła o pieniądzach i wogóle :szok::szok: powiem szczerze ze troche mnie to zaskoczyło Wczoraj była msza za mojego męża bo to juz miesiąc :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(ból w sercu wielki żyję wspomnieniami ale gdyby nie dzieci to juz dawnoa byłabym w wariatkowie
o 10 idę zapłacić za zieloną szkołe Zuzi no i potem chyba pojdę z Zuzia do leklerka bo chciała cos sobie kupic od razu moze kupimy jakąś bielizne i piżamę bo nie ma
Sloneczka życze przez cały dzień
Wiki witaj z powrotem ;-)

Witam poniedziałkowo! Znów początek tygodnia :-( jak w tym filmie mogła bym rzec nie lubię poniedziałku... Nawet pogoda w Szczecinie nie za bardzo dopisuje. Jak narazie jest cieplutko, tylko słoneczka brak i jakoś tak pochmurno. Wstawiłam pranie, zalega mi trochę prasowanie ale jak wyschnie pranie to które się pierze, to dopiero wszystko wyprasuje. Chyba żeby mojego T wykorzystać :-D. Już myślę co by tu zrobić żeby nie prasować :-D:-D. Teraz popijam kawkę i doczytuję info na temat dopłaty rządowej <rodzina na swoim>. Bo mamy już upatrzone mieszkanko i chcieli byśmy wziąść kredyt, a z tą dpołatą było by łatwiej. Ma któraś z Was jakiś bank który jest godny polecenia jeśli chodzi o kredyty? Jak byście coś napisały na ten temat była bym mega wdzięczna :tak:
Wiktoria, witam ponownie na naszym forumowisku i 3mam kciuki za prawko:tak:.
Joanna, cieszę się, że z teściową już lepiej. Miejmy nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży. Musisz być dzielna, dla dzieciaczków. Czas najlepiej leczy rany. niestety...
Aguska, widzę, że Ty dziś spać nie możesz, bo pierwsza na forum zawitałaś :tak: no i od razu uciekłaś.
Betata, współczuję normalnie. Jak się wyśpisz, to daj znać co tam u Ciebie. Dobrze, że już biały tydzień masz za sobą :tak:

reklama
joanna fajnie że teściowa przeprosiła trzymaj sie
fanta co do banku to ja niestety ci nie pomogę przykro mi.

a my mieszkamy z moimi rodzicami od 7 msc i wariacji dostaje dobrze że pracuja.chcemy sie wyprowadzić ale na to trzeba kasy eh zawsze cos ale nie bedę przynudzać
Bartuś śpi a ja w proszku jestem musze sie zaraz ogarnąć
u nas słoneczko świeci ale za to waitr spory wieje ale słyszałam że na dniach znowu ma być gorąco:-)
miałam sie pochwalic że Bartek zajarzył jak używać jeździka:-)coś mu nie szło to odpychanie pokazywałam mu a on poprostu na ten samochodzik właził ale wczoraj był przełom bo usiadł ja zaczęłam mu pokazywać i mówić: nóżkami Bartuś nóżkami i zaczął sie odpychać:-D cudny widok jeszcze robi to tak zabawnie ale wiem że niebawem będzie na nim śmigał po parku:-)

Do góry