reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zobacz załącznik 350506Zobacz załącznik 350501Zobacz załącznik 350500Zobacz załącznik 350499Zobacz załącznik 350498Zobacz załącznik 350497Zobacz załącznik 350496Zobacz załącznik 350494
pencil.png

reklama
Fanta fotki rewelacja, teraz mnie uświadomiłaś i na pewno nie weżmiemy lokalu:)
Super te fotki:)
Tak się zapatrzyłam, że nie wsadziłam węża od pralki i zalało mi łazienke wrrrr

Fanta fotki rewelacja, teraz mnie uświadomiłaś i na pewno nie weżmiemy lokalu:)
Super te fotki:)
Tak się zapatrzyłam, że nie wsadziłam węża od pralki i zalało mi łazienke wrrrr

Dziękuję! Ale to jeszcze nie wszystkie. W sumie wybrałam te pierwsze lepsze. Nie umiałam ich połączyć w jeden post więc tak powklejałam. Ratuj pranie! i nie zalej sąsiadów :tak:. Ja też teraz wstawiłam teraz pralkę. Mam masę roboty ale mam mega wielkiego lenia:zawstydzona/y:. Dobrze, że mój T w pracy, to mogę się troszkę po obijać;-)

Dziękuję! Ale to jeszcze nie wszystkie. W sumie wybrałam te pierwsze lepsze. Nie umiałam ich połączyć w jeden post więc tak powklejałam. Ratuj pranie! i nie zalej sąsiadów :tak:. Ja też teraz wstawiłam teraz pralkę. Mam masę roboty ale mam mega wielkiego lenia:zawstydzona/y:. Dobrze, że mój T w pracy, to mogę się troszkę po obijać;-)
hehe sąsiadów nie mam:)Jedynie mam pod nami bo mieszkamy w szeregówce;)

Takiej to dobrze, a swoją drogą im mniej sąsiadów do okoła tym lepiej :tak:. Lecę sobie kawusię zrobić, bo jakaś bez życia jestem, a będę się musiała w końcu zabrać się za porządki:-(

fanta super impreza !! widac że mały szczęsliwy... hehe
lena no nieźle z tym wężem :szok: :-) hehe

my ogarnięci.., łatwo nam idzie.. cieszy mnie to :-p

no i małej odpadł pępuszek :-)

reklama
Takiej to dobrze, a swoją drogą im mniej sąsiadów do okoła tym lepiej :tak:. Lecę sobie kawusię zrobić, bo jakaś bez życia jestem, a będę się musiała w końcu zabrać się za porządki:-(
ja już wypiłam;)
fanta super impreza !! widac że mały szczęsliwy... hehe
lena no nieźle z tym wężem :szok: :-) hehe

my ogarnięci.., łatwo nam idzie.. cieszy mnie to :-p

no i małej odpadł pępuszek :-)
masakra;)
fajnie ze odpadł;)

Do góry