reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Oj tam zaraz wynajmować lokal. Podziel sobie imprezę małej na 2 dni
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Zobacz załącznik 350542Zobacz załącznik 350538Zobacz załącznik 350537Zobacz załącznik 350536Zobacz załącznik 350535Zobacz załącznik 350541Zobacz załącznik 350539 ten torcik był drugiego dnia. Chciałam jeszcze wrzucić filmik jak Kuba wybrał książkę i kieliszek ale niestety nie da rady ewentualnie nie umiem:-(
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Fanta fotki rewelacja, teraz mnie uświadomiłaś i na pewno nie weżmiemy lokalu
Super te fotki
Tak się zapatrzyłam, że nie wsadziłam węża od pralki i zalało mi łazienke wrrrr
Dziękuję! Ale to jeszcze nie wszystkie. W sumie wybrałam te pierwsze lepsze. Nie umiałam ich połączyć w jeden post więc tak powklejałam. Ratuj pranie! i nie zalej sąsiadów . Ja też teraz wstawiłam teraz pralkę. Mam masę roboty ale mam mega wielkiego lenia. Dobrze, że mój T w pracy, to mogę się troszkę po obijać;-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe sąsiadów nie mamJedynie mam pod nami bo mieszkamy w szeregówceDziękuję! Ale to jeszcze nie wszystkie. W sumie wybrałam te pierwsze lepsze. Nie umiałam ich połączyć w jeden post więc tak powklejałam. Ratuj pranie! i nie zalej sąsiadów . Ja też teraz wstawiłam teraz pralkę. Mam masę roboty ale mam mega wielkiego lenia. Dobrze, że mój T w pracy, to mogę się troszkę po obijać;-)
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Takiej to dobrze, a swoją drogą im mniej sąsiadów do okoła tym lepiej . Lecę sobie kawusię zrobić, bo jakaś bez życia jestem, a będę się musiała w końcu zabrać się za porządki:-(
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
fanta super impreza !! widac że mały szczęsliwy... hehe
lena no nieźle z tym wężem :-) hehe
my ogarnięci.., łatwo nam idzie.. cieszy mnie to
no i małej odpadł pępuszek :-)
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja już wypiłamTakiej to dobrze, a swoją drogą im mniej sąsiadów do okoła tym lepiej . Lecę sobie kawusię zrobić, bo jakaś bez życia jestem, a będę się musiała w końcu zabrać się za porządki:-(
masakrafanta super impreza !! widac że mały szczęsliwy... hehe
fajnie ze odpadł
Podziel się: