reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zobacz załącznik 350506Zobacz załącznik 350501Zobacz załącznik 350500Zobacz załącznik 350499Zobacz załącznik 350498Zobacz załącznik 350497Zobacz załącznik 350496Zobacz załącznik 350494
pencil.png

reklama
Fanta fotki rewelacja, teraz mnie uświadomiłaś i na pewno nie weżmiemy lokalu:)
Super te fotki:)
Tak się zapatrzyłam, że nie wsadziłam węża od pralki i zalało mi łazienke wrrrr

Fanta fotki rewelacja, teraz mnie uświadomiłaś i na pewno nie weżmiemy lokalu:)
Super te fotki:)
Tak się zapatrzyłam, że nie wsadziłam węża od pralki i zalało mi łazienke wrrrr

Dziękuję! Ale to jeszcze nie wszystkie. W sumie wybrałam te pierwsze lepsze. Nie umiałam ich połączyć w jeden post więc tak powklejałam. Ratuj pranie! i nie zalej sąsiadów :tak:. Ja też teraz wstawiłam teraz pralkę. Mam masę roboty ale mam mega wielkiego lenia:zawstydzona/y:. Dobrze, że mój T w pracy, to mogę się troszkę po obijać;-)

Dziękuję! Ale to jeszcze nie wszystkie. W sumie wybrałam te pierwsze lepsze. Nie umiałam ich połączyć w jeden post więc tak powklejałam. Ratuj pranie! i nie zalej sąsiadów :tak:. Ja też teraz wstawiłam teraz pralkę. Mam masę roboty ale mam mega wielkiego lenia:zawstydzona/y:. Dobrze, że mój T w pracy, to mogę się troszkę po obijać;-)
hehe sąsiadów nie mam:)Jedynie mam pod nami bo mieszkamy w szeregówce;)

Takiej to dobrze, a swoją drogą im mniej sąsiadów do okoła tym lepiej :tak:. Lecę sobie kawusię zrobić, bo jakaś bez życia jestem, a będę się musiała w końcu zabrać się za porządki:-(

fanta super impreza !! widac że mały szczęsliwy... hehe
lena no nieźle z tym wężem :szok: :-) hehe

my ogarnięci.., łatwo nam idzie.. cieszy mnie to :-p

no i małej odpadł pępuszek :-)

reklama
Takiej to dobrze, a swoją drogą im mniej sąsiadów do okoła tym lepiej :tak:. Lecę sobie kawusię zrobić, bo jakaś bez życia jestem, a będę się musiała w końcu zabrać się za porządki:-(
ja już wypiłam;)
fanta super impreza !! widac że mały szczęsliwy... hehe
lena no nieźle z tym wężem :szok: :-) hehe

my ogarnięci.., łatwo nam idzie.. cieszy mnie to :-p

no i małej odpadł pępuszek :-)
masakra;)
fajnie ze odpadł;)

Do góry