reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry:]
ALe dzis piękne słoneczko, chyba pojdziemy na dwór. MAm takie pytanko czy jest tu ktos z okolic opola?

BARBARA01 mój Wojtus tez brał antybiotyki niedawno na zapalenie płuc tyle ze jest sporo mniejszy od Twojej Natalki i bałam się strasznie jak się dusił i ledwo oddychał takze wiem co przezywasz na szczescie Twoja córa jest starsza to pewnie lepiej to przechodzi na szczescie.

reklama
Witajcie :)
U nas wczorajsza majówka to rewelacja:)
Pojechaliśmy na grilla o 15 a wróciliśmy o 22:)
Towarzystwo doborowe, jedzenie to poezja smaku.....
I do tego jeszcze dostaliśmy zaproszenie na Komunię, gdzie tak naprawde to obcy ludzie dla nas...tyle, że się kolegujemy:)
Popsrostu REWELACJA!!!
:-):-):-):-):-)​

No, no Lena, to ładnie zabalowaliście na majówce ;-):-D. Opowiadaj szybciutko co było ciekawego na majóweczce, a nie że jedzenie dobre <normalnie już mi w brzuchu burczy> i towarzystwo;-).

No, no Lena, to ładnie zabalowaliście na majówce ;-):-D. Opowiadaj szybciutko co było ciekawego na majóweczce, a nie że jedzenie dobre <normalnie już mi w brzuchu burczy> i towarzystwo;-).

Oni mieszkaja blisko lasu więc atrakcji mnóstwo:)
Mój maz to tylko widział jedzenie:)hehehe

Oni mieszkaja blisko lasu więc atrakcji mnóstwo:)
Mój maz to tylko widział jedzenie:)hehehe

Chłop jak to chłop, tylko by jadł :-D. Normalnie zazdroszczę tego, że mieszkacie blisko lasu :tak:. W Szczecinie wszędzie daleko i raczej trzeba być mobilnym by dostać się do większego parku lub lasu. Ja niestety jeste mobilna tylko jak T ma wolne, bo tak to wszędzie piechotką się dostaję. No ale już nie długo, mam nadzieję, że już w tym roku uda nam się przeprowadzić do Dziwnowa :tak:. Myślałaś już co szykować na roczek Gai?

Witajcie.

Wy sobie balujecie ,a ja nad książkami siedzę.
W środę matura !!!:szok::szok::szok:
Nie wiem jak ja to przeżyję :baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2:
Wracam do książek ,ale będę zaglądać :tak::-):-);-)
My tu wszystkie kciuki będziemy trzymać!

... maja Natalka rozchorowała się, mój m jezdził dzisiaj z nią na pogotowie po antybiotyk bo ma strasznie zawalone gardło i może jej siąść na krtań bo miała wczoraj straszną chrypę:-(
Zdrówka dużo dla małej!

Justa, daj znać co robisz jutro na obiadek, to ja zrobię po jutrze ;-).
Wczoraj mamuśka zerwała mi garść botwinki, to dziś będzie zupka botwinkowa. Mmm, pycha. Taka wiosenna zupka.

Dzien dobry:]
ALe dzis piękne słoneczko, chyba pojdziemy na dwór. MAm takie pytanko czy jest tu ktos z okolic opola?
Opolanki znajdziesz tutaj : Opolszczyzna

Tutaj jest główne forum podzielone na różne działy: https://www.babyboom.pl/forum/

Wybywam kobitki na miasto po jakiś przystrój do tortu. Wpadnę w porze gotowania obiadku.

Justa, ja osobiście nie przepadam za zupą botwinkową. Pamiętam jak byłam mała i babcia ją gotowała i chyba źle opłukała botwinkę, bo w zupie były czarne małe robaczki. Blee. Jak jej o tym powiedziałam, to mi powiedziała, że to nie robaczki tylko pieprz :-D. Ale wiesz babcia ledwo widzi;-)

Chłop jak to chłop, tylko by jadł :-D. Normalnie zazdroszczę tego, że mieszkacie blisko lasu :tak:. W Szczecinie wszędzie daleko i raczej trzeba być mobilnym by dostać się do większego parku lub lasu. Ja niestety jeste mobilna tylko jak T ma wolne, bo tak to wszędzie piechotką się dostaję. No ale już nie długo, mam nadzieję, że już w tym roku uda nam się przeprowadzić do Dziwnowa :tak:. Myślałaś już co szykować na roczek Gai?
Kochana heheh jestem jeszcze w lesie..tzn na etapie zaproszeń....nie mam pojęcia może coś podpowiesz:)

U nas na roczek Kubusia nie było dużo osób. Zaprosiliśmy teściów, matki chrzesne z mężami <Kuba ma 2 matki chrzesne>, prababcię, mojego męża kuzynkę z mężem i moją przyjaciółkę. A że wynajmowaliśmy kawalerkę, to imprezę podzieliliśmy na dwa dni. Kupiliśmy też dwa torty, dwa szampany picolo <Kuba dostał sok malinowy do picia>. Zrobiłam dwie sałatki <jedną z ananasem, a drugą warzywną> i słodycze. Także postawiłam na słodkości i sałatki:tak:. Do przystrojenia kupiliśmy balony i serpentyne. Tak, to było skromnie:tak: ale każdy coś podjadł i było wesoło. Zaraz Ci zdjęcie powklejam z urodzinek

reklama
U nas na roczek Kubusia nie było dużo osób. Zaprosiliśmy teściów, matki chrzesne z mężami <Kuba ma 2 matki chrzesne>, prababcię, mojego męża kuzynkę z mężem i moją przyjaciółkę. A że wynajmowaliśmy kawalerkę, to imprezę podzieliliśmy na dwa dni. Kupiliśmy też dwa torty, dwa szampany picolo <Kuba dostał sok malinowy do picia>. Zrobiłam dwie sałatki <jedną z ananasem, a drugą warzywną> i słodycze. Także postawiłam na słodkości i sałatki:tak:. Do przystrojenia kupiliśmy balony i serpentyne. Tak, to było skromnie:tak: ale każdy coś podjadł i było wesoło. Zaraz Ci zdjęcie powklejam z urodzinek

O super...my planowlaiśmy wynajac lokar tzn zrobic mini przyjecie w restauracji....ale że mój maz ma duża rodzinę to stwierdziliśmy, że nie damy rady!!!!
Także u nas bedzie ok 30 osób a liczac min 50 zł za miejsce to wychodzi 1500 a pewnie z wszytskim do 2000 a niestety nas nie stac bo mamy ważniejsze wydatki:)
Tym bardziej tez nie wiemy czy wszyscy przyjda a za miejsce trzeba zapłacic a robilismy zareczyny na 23 osoby i koszt ok 500-700 zł z alkoholem!!!Takze tym bardziej ze moja mama ma pokoj 32 m:)

Do góry