reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam poniedziałkowo i wieczornie zarazem!
Tak ostatnio mało piszecie, że już zdążyłam wszystko nadrobić jak nigdy:szok:.
Dziś byłam strasznie zalatana <kurczę jak nigdy;-)> ale teraz na szczęście mam luz:-). Znalazłam patęt na swojego smyka i jak tylko nie chce spać, a pogoda dopisuje zabieram go na spacer, mały śpi, ja się dotleniam i wszystcy zadowoleni :-D. W Szczecinie pogoda była przepiękna, słoneczko sobie świeciło i nawet wiaterku nie było. Wiosna zbliża się WIELKIMI krokami :-D:-). Chciałam małego zarejstrować na szczepienie na środę ale niestety zarejstrowali mi go dopiero na 27 kwietnia, z jednej strony dobrze, bo wyjedziemy wcześniej ale z drugiej chciała bym mieć, to już za sobą.
Aguska, gratuluje pomysłowego syna ;-) <mój się chowa w kanapie> i przede wszystkim gratuluję kolejnego ząbka <to zawsze bliżej pełnego uzębienia>.
AS, Ty zdolna babka jesteś to wiedziałam, że egzamin zdasz:tak:. Ale i tak gratuluję z całego serucha. Teraz będziesz mogła sobie odpocząć i poczytać co się działo na forum <a że dużo teraz się nie piszę, to szybko to nadrobisz;-)>.
Spokojnego wieczorku. Dobranoc!!!

Fanta a na jakie szczepienie teraz idziecie z Kubą?bo my też teraz po 21 mamy sie stawić na ostatnie już:-)czyli tężec...więc chyba na to samo będą szczepieni
A co do chowania sie w kanapie to u nas to samo:-DNo i jak u was ząbki?wyszedł jakiś kolejny?
Moi chłopcy już śpia i ja sie zaraz kłade

Witam we wtorek!
W Szczecinie dziś pogoda okropna, aż nic się nie chce i pomyśleć, że wczoraj było przepięknie:-(. Szaro, buro i brak słoneczka, zresztą ciśnienie też nie najlepsze, bo nie mogę się obudzić. Ale nie ma co narzekać liczę na to, że w Międzyzdrojach w środę będzie ładnie.
Przydała by się ładna pogoda podczas urlopu:tak:.
Dziś też puściutko na naszym forum... Czyżbyście już nie siedziały w domu i poszły do pracy?

Fanta a na jakie szczepienie teraz idziecie z Kubą?bo my też teraz po 21 mamy sie stawić na ostatnie już:-)czyli tężec...więc chyba na to samo będą szczepieni
A co do chowania sie w kanapie to u nas to samo:-DNo i jak u was ząbki?wyszedł jakiś kolejny?
Moi chłopcy już śpia i ja sie zaraz kłade

Aguska, też na ostatnie szczepienie z serii DTP <błonica, tężec i coś tam>. Widzę, że pomysłowość Bartka nie zna granic:-D ciekawa jestem gdzie Ci się jeszcze schowa. Z ząbkami u nas narazie się uspokoiło. Maly ma dalej dziąsła opuchnięte ale jak narazie nic nie widać i co najważniejsze nie ma już gorączki. Górna 4 wyszła do połowy i się na tym zatrzymało :-D.
Na wyjazd będę musiała zabrać leki przeciwgorączkowe, bo to nigdy nic nie wiadomo. Tym bardziej, że na tydzień jedziemy. Liczę na to, że odpoczne.
Później jeszcze do Was zajrzę. Miłego i spokojnego dnia!

fanta fajnie masz z tym urlopem:-)czy odpoczniesz przy dziecku...mam nadzieje:-Dkubuś pewnie będzie w siódmym niebie.Oby mu ząbki już nie dokuczały;-)
A u nas pogoda lepsza niż wczoraj ale bez rewelacji.przynajmniej nie pada.Chce popołudniu wyjść z małym na spacerek i mam nadzieje że mi się to uda.

fanta fajnie masz z tym urlopem:-)czy odpoczniesz przy dziecku...mam nadzieje:-Dkubuś pewnie będzie w siódmym niebie.Oby mu ząbki już nie dokuczały;-)
A u nas pogoda lepsza niż wczoraj ale bez rewelacji.przynajmniej nie pada.Chce popołudniu wyjść z małym na spacerek i mam nadzieje że mi się to uda.

Aguska, już nauczyłam się odpoczywać przy dziecku:tak:. Zresztą my dosyć często robimy sobie wypad nad morze, więc już się wszyscy przyzwyczaili, ze sobą spędzać czas;-).
U mnie dziś raczej nici ze spacerku więc nie za bardzo wiem co zrobię jak mi mały nie będzie chciał spać. Bo ostatnio usypia mi tylko na dworze.
Lena, pochwal się bucikami Gai i wklej zdjęcie:tak:

reklama
Fanta ale Ci zazdroszczę wyjazdu :tak:my może na majówkę pojedziemy do Wałbrzycha i może uda się nam w góry skoczyć ;-)
Aguśka gratki ząbków :-)
Lena pochwal się bucikami ;-)

Witam. U mnie się pochmurno zrobiło, wieje, zimno i się na deszcz zbiera :dry: dobrze że nie poszłam do sklepu z Kubą :tak: mnie katar dzisiaj męczy, masakra, dobrze że gardło nie dokucza :tak: Kubie katar też już mija i całe szczęście bo na weekend zapowiadają prawie 20 stopni :tak: obiad mam ze wczoraj więc nic robić nie muszę zaraz Kubę kładę spać i luz będzie na jakiś czas :-)

Do góry