reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joanna kusisz tymi ciastami;-)
Fanta fajnie nad morze wyjechać:-)Ciekawe jak Kubusiowi będzie sie podobało taka duża piaskownica !:-D
Beata zdrówka dla Kubulka:-)
Bartek śpi teraz jeszcze go bardziej wysypało ale na pleckach i buzi a na brzuszku jakby zaczęło znikać.
Miłego wieczorku

Kubuś już był nad morzem w tamtym roku. Też jakoś w kwietniu. Jego reakcja na duuuuuuuuuża piaskownicę była taka, że pełzał na czworaka i najadł się piachu:-D. Dzieci są niesamowite:tak:. Jak tam aguska mały Bartoszek i jego gorączka? Bo jak narazie doczytałam się o znikających krostkach. Ani się obejrzysz i wszystkie znikną.
Joanna, zdolna z Ciebie babka. Podała byś mi może przepis na jakieś proste ciasteczko na zimno? Ale taki przepis co nie da się zepsuć :-D. Bo przy moich zdolnościach wszystko możliwe.
Beatka, dużozdrówka dla podziębionego Kubusia.
Uciekam kolację mojemu T robić, bo mi kuchnie rozniesie:szok:.
Spokojnego wieczorku. Jutro zajrzę do Was :)

reklama
Witam sie porannie.
Ale szaro za oknem.
Bartek ma jeszcze tych krost i to sporo ale bledną a gorączki już wogóle nie ma zachowuje się tak jakby nic mu nie dolegało:-)
Fanta to teraz Kubuś będzie jeszcze bardziej szalał bo jest o rok starszy :-)Ciekawe co wymyśli hehe
Miłego dnia

Witam sie porannie.
Ale szaro za oknem.
Bartek ma jeszcze tych krost i to sporo ale bledną a gorączki już wogóle nie ma zachowuje się tak jakby nic mu nie dolegało:-)
Fanta to teraz Kubuś będzie jeszcze bardziej szalał bo jest o rok starszy :-)Ciekawe co wymyśli hehe
Miłego dnia
Witajcie to super:)
U nas Gaja buszuje ale wiało w nocy, nawet prądu nie było:()

Witam;-)
U mnie takze szaro i ponuro za oknem i wieje jak diabli:-(
Natalka ma jakiś mocny stan zapalny dolnych dróg moczowych i pęcherza, nie możemy pozbyć się tego dziadostwa:-( Dostała teraz BAKTRIM i NESTTYNĘ za półtora tygodnia znowu wyniki:-( Jak nie zadziała to wybiorę się do innego lekarza, na razie czekam co się będzie działo:-(
A tak poza tym to trzeba by było wziąć się za ogarnięcie chatki;-)

Witam sobotnio!
U Nas pogoda przepiękna, tylko trochę wieje. Wszystko już mam porobione i mam teraz czas dla siebie więc popijam kawkę. Kompletnie się dziś nie wyspałam i czuję się jak pijana:szok:. Kubulec ma spać, a mój najdroższy prasuje :-D. Trzeba go teraz wykorzystać puki ma urlop:tak:. Obiadu też dziś nie muszę robić, bo zostaliśmy zaproszeni do kuzynki na grochówę, więc mam na dziś labę
Aguska, super, że z Bartoszkiem już lepiej i nie gorączkuje:tak:.
Barbara, dużo zdrówka dla Natalki.
Lena, u Nas też w nocy strasznie wiało i mój T się martwił, żeby na awarię go nie ściągali. Na szczęście obyło się bez tego.

Dzięki za zdrówko dla Kubka :tak:
Joasia jak Cię kopnę zaraz w tyłek za to ptasie mleczko :-D
Basia zdrówka życzę a baktrim bardzo dobry lek i szybko pomaga :tak:
Aguska to dobrze że Bartkowi przeszło :-)

Witam :tak: u mnie nadal wieje ale za to słoneczko świeci ;-) okna sobie pomyłam, posprzątane mam, obiad też więc już wolne :tak: Kuba poszedł spać, M chyba też padnie jak zawsze i będę miała ciszę :-D Kuba już gorączki nie ma ale za to w nocy katar dostał :sorry2: masakra cała noc nie przespana :sorry2: no ale za dwa dni będzie lepiej i będzie git :tak: w nocy tak wiało masakrycznie myślałam że mi okna powyrywa :sorry2:

reklama
Witam w niedzielne popołudnie!
Widzę, że dziś puściutko, raz na jakiś czas tylko któraś wejdzie. Nie ma się co dziwić przecież w końcu mamy weekend i czas dla rodzinki:tak:. W Szczecicie pogoda dziś przepiękna, nawet wiatr się uspokoił :-). Mój mały od dwuch dni nie chce mi po południu spać więc z nim walczę:-D. Kończy się na tym, że jest wyciągany z łóżeczka. Ale dziś nie poddam się i zabieram go na długi spacer będę z nim tak długo chodziła dopuki nie uśnie. Miłego dnia.

Do góry