reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Joanna Pisałaś o Szwai Jestem Nudziarą???Bo widziałam w biedronec
to była jedna zpierwszych która przeczytałam wszyskie sa super http://www.monikaszwaja.pl/
BARBARA01
Zaciekawiona BB
Witam na początek tygodnia:-)
Na zewnątrz zapowiada się ładna pogoda:-) Natalka zrobiła mi dzisiaj pobudkę po siódmej więc my już jesteśmy po śniadanku a ja piję sobie kawkę:-) Dzisiaj mam szybki obiad bo m wymyślił sobie naleśniki z parówką więc nie mam dzisiaj specjalnie dużo roboty:-) W domu jakoś tak czysto więc sprzątać też nie muszę więc dzisiaj laba:-) Jak na początek tygodnia to może być nie narzekam :-) Wstawie tylko pranie i luzik :-)
Na zewnątrz zapowiada się ładna pogoda:-) Natalka zrobiła mi dzisiaj pobudkę po siódmej więc my już jesteśmy po śniadanku a ja piję sobie kawkę:-) Dzisiaj mam szybki obiad bo m wymyślił sobie naleśniki z parówką więc nie mam dzisiaj specjalnie dużo roboty:-) W domu jakoś tak czysto więc sprzątać też nie muszę więc dzisiaj laba:-) Jak na początek tygodnia to może być nie narzekam :-) Wstawie tylko pranie i luzik :-)
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) w Kielcach też słonecznie ale chłodno ja juz pranie zrobiłam jeden koszyk z prasowaniem też na drugi brak weny a pozatym popołudniu na zastrzyk po Gabi do przedszkola byle do wieczora jutro po zwolnienie do ortopedy miłego poniedziałku :-)
aguska2017
Fanka BB :)
hejka
bartek śpi ja humorek taki sobie bo mam @ u nas szaro i mżawka pada
bartuś już zdrowieje pomału wysypka mija
A to niedzielne zabawy bartka co najlepsze sam wyrzucił ubrania i sam tam wlazł!
Uploaded with ImageShack.us
bartek śpi ja humorek taki sobie bo mam @ u nas szaro i mżawka pada
bartuś już zdrowieje pomału wysypka mija
A to niedzielne zabawy bartka co najlepsze sam wyrzucił ubrania i sam tam wlazł!
Uploaded with ImageShack.us
reklama
aguska2017
Fanka BB :)
As gratulacje
a my doczekalimy się ząbka dolna 4 :-)i idą następne
u nas pada
a my doczekalimy się ząbka dolna 4 :-)i idą następne
u nas pada
Podziel się: