reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam na początek tygodnia:-)
Na zewnątrz zapowiada się ładna pogoda:-) Natalka zrobiła mi dzisiaj pobudkę po siódmej więc my już jesteśmy po śniadanku a ja piję sobie kawkę:-) Dzisiaj mam szybki obiad bo m wymyślił sobie naleśniki z parówką więc nie mam dzisiaj specjalnie dużo roboty:-) W domu jakoś tak czysto więc sprzątać też nie muszę więc dzisiaj laba:-) Jak na początek tygodnia to może być nie narzekam :-) Wstawie tylko pranie i luzik :-)

Witajcie u nas tak szaro:)Ale za to humorek dopisuje....wczoraj tak się obkupiłam, że hej:)
za nie całe 2 tyg święta;)
Barbara ja chce robić krokiety ale nie wiem czy dam rade przy dwójce maluchów;)

witam :-) w Kielcach też słonecznie ale chłodno :tak: ja juz pranie zrobiłam jeden koszyk z prasowaniem też na drugi brak weny :baffled: a pozatym popołudniu na zastrzyk po Gabi do przedszkola byle do wieczora jutro po zwolnienie do ortopedy :tak:miłego poniedziałku :-)

Witam babencje.
Ja już po egzaminach.
Mam prawie miesiąc luzu ....
Ufff jakoś poszło,ale nie było łatwo.:baffled::baffled::baffled:
Postaram się być z Wami na bieżąco,bo żeby nadrobić...
To jakieś marzenie..:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry