reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam dziewczyny
pogoda tragiczna:-(
Mój m pojechał przed chwila do pracy i mówił że może wcześnie wróci cieszę sie bo musimy iść na miasto pozałatwiać sprawy a samej jakoś nie chce się:zawstydzona/y:
ogólnie wstałam z bólem głowy ale to chyba na pogodę.
As fajnie że możesz choć w taki sposób pomóc tacie i miło było cię aż czytać;-)

reklama
Witam:-(
Mnie zaczyna coś rozbierać, bo bol8i mnie gardło i jest mi niedobrze i ogólnie zle się czuję:-(
Natalka też trochę się smara i pokaszluje, może jutro wybierzemy się znowu do lekarza jeśli będzie gorzej bo dla małej nie mam żadnych lekarstw:-( Atak poza tym nic mi się nie chce:-( Pogoda za oknem okropna, cały czas pada:-( Dobrze że Natalka się dzisiaj od rana zabawiła i cały czas się bawi, chociaż tyle dobrego:-(

Fanta a jest u Was zapotrzebowanie do wojska? Bo nie każdy potem robote dostanie :dry: mój M teraz szkoli tych z NSR i mówi że podobno już nie ma być poborów do nsr tylko ma powrócić zasadnicza a to już 6-9 miesięcy :sorry2: nie wiem jak jest u Was :sorry2:Lena super buciki :tak: zdrówka dla córci :tak:
Barbara zdrówka dla Was :tak:

Witam. U mnie też brzydka pogoda dzisiaj :dry: pada, wieje i zimno :sorry2: my już trochę lepiej się czujemy :tak: mnie gardło nie boli, tylko katar nas męczy :sorry2: ale jutro chyba skoczę z Kubą do lekarza zobaczyć czy czysto na płuckach :tak: akurat M ma jutro na 14 więc rano skoczymy raz dwa :tak: oby tylko nie padało :tak: na święta zapowiadają ponad 20 stopni oby im się to sprawdziło ;-):-) idę obiadek podszykować ;-)

Witam ja chora mam katar i się źle czuje martwie sie żeby Bartka nie zarazić:-(
U nas teraz słonko sizebija ale ogólnie zimno i nie mam zamiaru wychodzić.
Bartuś dziś sam jadł rączką groszek i marchwke gotowaną a ostatnio wypluwał:-)robi postępy:-) a jak zabawnie wyglądał jak wziął udko w rączke hehe oczywiście nie dałam mu żeby sam je jadł wiadomo zachłanny by kość ugryzł:-D
miłego dzionka

Witam ja chora mam katar i się źle czuje martwie sie żeby Bartka nie zarazić:-(
U nas teraz słonko sizebija ale ogólnie zimno i nie mam zamiaru wychodzić.
Bartuś dziś sam jadł rączką groszek i marchwke gotowaną a ostatnio wypluwał:-)robi postępy:-) a jak zabawnie wyglądał jak wziął udko w rączke hehe oczywiście nie dałam mu żeby sam je jadł wiadomo zachłanny by kość ugryzł:-D
miłego dzionka
Kochana dużo zdróweczka;)
A wiesz o tym, że dziecko szybciej załapie od dziecka i szybciej zarazi dorosłego niż on dziecko:)
No to będzie chłop jak dąb :)
Gaja śpi a ja szukam fotelików na allegro jaką firmę polecacie??

reklama
Lena a jaki fotelik szukasz? Do samochodu?
Aguska zdrówka życzę, oby na Bartka nie przeszło :tak:

Witam. Pogoda okropna :dry: mam nadzieję że się w końcu poprawi bo już mam dosyć siedzenia w domu :tak: Kuba mi padł, zaraz muszę go obudzić bo wieczorem mi nie zaśnie :tak: M w pracy, będzie dopiero jutro po południu :tak: nie mam pomysłu co jutro na obiad, chyba znowu na łatwiznę pójdę :-) idę dziecko budzić bo zaraz kąpiel i kolacja :tak: spokojnego wieczorku życzę ;-)

Do góry